Auto Huren Colmar

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Colmar Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Colmar, Frankrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Colmar . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Colmar, Frankrijk.

Colmar Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Colmar maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Colmar Frankrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Colmar

Luchthaven
 • Colmar - Luchthaven [CMR]
  Trein Station
  • Colmar - Treinstation
   Stad
   • Colmar
   • Colmar - Industrie Zone Noord

   Colmar Auto Huren & Reisinformatie

   Geen creditcard kosten en gratis annulering voor autoverhuur in Colmar
   GRATIS annulering van uw boeking tot 7 dagen nadat uw reservering is bevestigd. Als uw huurovereenkomst in minder dan 7 dagen begint, kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor de verhuur begint. Rentalcargroup.com brengt geen creditcard- of boekingsvergoedingen in rekening.

   Ik reis naar het buitenland, maar ik weet niet hoe ik op mijn bestemming moet komen ...
   De meeste autoverhuurbedrijven bieden een GPS-navigatiesysteem om je weg naar je bestemming te vinden. In de algemene voorwaarden staat vermeld hoeveel de huur van de GPS kost. Let op; GPS-navigatiesystemen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de autoverhuurbedrijven.

   Parkeer uw huurauto in Colmar
   U parkeert uw huurauto in Colmar het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Colmar te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

   Algemene huurvoorwaarden
   Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

   Reisbeperkingen in Colmar
   U mag met uw huurauto niet in verboden gebieden rijden, zich op ijs begeven, rivieren zonder bruggen oversteken, op stranden rijden en zich op andere onverharde gebieden begeven. Vraag het lokaal autoverhuurbedrijf voor eventuele beperkingen.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen