Auto Huren Corsica

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Corsica Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Corsica, Frankrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Corsica . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Corsica, Frankrijk.

Corsica Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Corsica maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Corsica Frankrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Corsica

Luchthaven
 • Ajaccio [AJA]
 • Bastia - Luchthaven [BIA]
 • Calvi - Luchthaven [CLY]
 • Figari - Luchthaven [FSC]
Stad
 • Ajaccio
 • Bastia
 • Bonifacio
 • Calvi
 • Corte
 • Ghisonaccia
 • Ile - Rousse
 • Moriani
 • Porticcio
 • Porto - Vecchio
 • Propriano

Corsica Auto Huren & Reisinformatie

Andere inleverlocatie in Corsica
De meeste grote autoverhuurbedrijven in Corsica bieden eenrichtingsverhuur (andere inleverlocatie) . Eenrichtingsverhuur is wanneer u de auto op één plaats ophaalt en de auto op een andere locatie inlevert. In de meeste gevallen zal de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen als u het voertuig op een andere locatie wenst te retourneren. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven of de eenmalige vergoeding in de huurprijs is inbegrepen. Als de eenmalige heffing niet bij de huurprijs is inbegrepen, dient de eenmalige toeslag bij het afhalen direct aan de autoverhuurder te worden voldaan.

Hulp nodig bij het kiezen van een huurauto?
Als u niet zeker weet welke auto te huren of niet helemaal begrijpt hoe het werkt, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons callcenter of de live chat op onze website. Wij kunnen u helpen door de juiste auto voor u te vinden en te adviseren daar waar het nodig is.

Parkeer uw huurauto in Corsica
U parkeert uw huurauto in Corsica het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Corsica te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

Waar te gaan met mijn huurauto
Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Corsica
Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Corsica autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.67 gebaseerd op 1 ratings.
"rentalcargroup"

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Autoverhuur Europcar

De auto die we kregen was gloednieuw en voldoet aan de verwachtingen die we er van hadden. we hebben genoten van het rijden langs corsica.rnsuggestie voor verbetering voor europecar: er zijn veel persoonlijke gegevens die nodig zijn bij de registratie, die ze al voor kunnen hebben. dat kan de wachttijd op het vliegveld verminderen, wanneer u de auto ophaalt!

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen