Auto Huren Lyon

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Lyon Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Lyon, Frankrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Lyon . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Lyon, Frankrijk.

Lyon Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Lyon maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Lyon Frankrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Lyon

Luchthaven
 • Lyon - Saint Exupery Luchthaven [LYS]
  Trein Station
  • Lyon - Stexupery Treinstation
  • Lyon - Trein Station Part Dieu
  • Lyon - Trein Station Perrache
  Stad
  • Lyon - Centrum Garibaldi
  • Lyon - Cours De Verdun
  • Lyon - Ecully
  • Lyon - Noord Dardilly
  • Lyon - Oost
  • Lyon - Oost Del Private
  • Lyon - Part Dieu
  • Lyon - Perrache
  • Lyon - South West Brignais
  • Lyon - Venissieux

  Lyon Auto Huren & Reisinformatie

  Lyon is de derde grootste stad van Frankrijk en centrum van de grootste metropool in het land. Het is de hoofdstad van de regio Rhone-Alpes en de Rhône departement. Het is bekend als een gastronomisch en historische stad met een bruisende culturele scène. Het is ook de geboorteplaats van de cinema.

  Lyon is het archetype van de erfgoed-stad, zoals erkend door UNESCO. Lyon is een bruisende metropool, waardoor het meeste uit zijn unieke architectonische, culturele en gastronomische erfgoed, zijn dynamische demografie en economie en de strategische ligging tussen Noord- en Zuid-Europa.

  Taal

  De taal van de stad is het Frans. Het lokale dialect is praktisch verdwenen omdat één van twee inwoners werden geboren buiten het departement Rhône.

  Hotels, toeristische attracties en restaurants in populaire gebieden over het algemeen hebben medewerkers kunnen werken in het Engels.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Lyon Saint-Exupéry Airport (LYS), is ongeveer 25 km ten oosten van Lyon, een zich snel ontwikkelende luchthaven. Het nog steeds enkele intercontinentale vluchten gastheren, maar kan gemakkelijk worden bereikt via een Europese hub.

  De verbinding tussen de stad en de luchthaven ligt op ongeveer 30 minuten met de "tram-train" lijn genaamd Rhônexpress.

  Met de trein

  Van de rest van Frankrijk is trein over het algemeen de meest handige manier om de stad, met uitzondering van sommige regio's, het zuidwesten bijvoorbeeld. Lyon heeft drie grote treinstations serveert nationale en regionale bestemmingen: Perrache

  Perrache is het historische station.
  Part-Dieu ligt in het hart van de belangrijkste zakenwijk van Lyon.
  Saint-Exupéry het station buiten de stad en serveert het vliegveld.

  Met de bus

  Internationale busdiensten worden geëxploiteerd door Eurolines van en naar station Perrache.

  Met de auto

  Lyon is een belangrijke automotive zendmast voor Midden- en Zuid Frankrijk:

  A6 naar het noorden — Parijs.
  A7 ten zuiden — Marseille, Nice, Spanje, Italië.
  A43 naar het Oosten — Grenoble, de Alpen, Noord-Italië.
  A47 naar het westen — Saint-Étienne, Clermont-Ferrand, Centraal Massief, ten westen van Frankrijk.
  A42 naar het noordoosten — Bourg-en-Bresse, Genève (Zwitserland), Duitsland.

  Omzeilen

  Op voet

  Het centrum van de stad is niet zo groot en de meeste bezienswaardigheden zijn van elkaar te voet bereikbaar. De wandeling van Place des Terreaux naar Place Bellecour, bijvoorbeeld, is ongeveer 20 min. De regel van de duim is dat metrostations zijn over het algemeen ongeveer 10 min lopen uiteen.

  Wees voorzichtig met het oversteken van de grote assen: verkeer is dicht en het runnen van rood licht is een zeer populaire sport.

  U kunt ook Lyon tour tijdens het joggen. Er zijn verschillende sightjogging tours van Lyon.

  Wat te zien

  Lyon wellicht niet wereldberoemde monumenten zoals de Eiffeltoren of de Statue of Liberty, maar het biedt zeer diverse buurten die aan rondlopen en verbergen van de architecturale wonderen interessant zijn.

  Een goed punt voor bezoekers is dat de meeste attracties niet je een cent kost: kerken, traboules, parken, etc.

  Aarzel niet om te kopen een gedetailleerde kaart met een straat index van een boekhandel of een krantenwinkel; vele plaatsen van belang of goede restaurants bevinden zich in de kleine straatjes vindt u niet op vereenvoudigde kaarten, zoals degene die je van het VVV-kantoor krijgen kunt.

  Ongeacht de tijd van het jaar, toeristen nog niet zeer talrijk, maar zij zich concentreren op een paar kleine gebieden, met name Fourvière en Vieux Lyon, waar de verkeersvrije straten net zo vol als de trottoirs van de Champs-Elysees in het zonnige weekend zijn.

  Vieux Lyon

  Na Venetië is het oude Lyon, een smalle strook langs de rechteroever van de Saône, het grootste gebied van de Renaissance in Europa. Haar huidige organisatie, met smalle straatjes hoofdzakelijk parallel aan de rivier, dateert uit de Middeleeuwen.

  Musea en galerieën

  Palais Saint-Pierre / Musée des Beaux-Arts (Museum voor Schone Kunsten), 20 plaatsen des Terreaux

  Musée Des Confluences. In het hart van een monumentale gebouw gemaakt van metaal en glas, genieten van de oorspronkelijke ervaring van het natrekken van het grote avontuur van de mensheid vanaf zijn oorsprong tot heden.

  Institut Lumière - Musée vivant du Cinéma, 25 rue du Premier Film. Open op een bank holiday maandag. Dit museum is gevestigd in de gebroeders Lumière huis, presenteert een interessante geschiedenis van de cinema via verschillende objecten en filmfragmenten. Ook de moeite waard voor de prachtige architectuur.

  Musées Gadagne: Historische museum van Lyon en internationale marionet museum, 14 rue de Gadagne/1 place du Petit Collège.

  Centrum d'Histoire de la Résistance et de la Déportation, 14 avenue Berthelot. Gelegen in het voormalige Gestapo regionale hoofdkwartier, dit museum toont het dagelijks leven in Lyon onder de Duitse bezetting en houdt van herinneringen aan deze tragische periode.

  Wat te doen

  Culturele evenementen staan door twee weekbladen: Le Petit Bulletin en Lyon Poche. Er bestaat ook een nieuwe kaart van Lyon genaamd "La Ville Nue", waarin de bioscopen, bars, theaters, documentatiecentra, muziek worden opgeslagen en concerten.

  Muziek, dans en opera

  Het Nationaal Orkest van Lyon speelt in deze indrukwekkende, moderne concertzaal die ook enkele jazz gastheren en overleg van de muziek van de wereld.

  Opera house, 1 place de la Comédie. Het oude huis van de opera is volledig opnieuw ontworpen door Jean Nouvel in de jaren 1990 en hosts opera en shows dansen, samen met een paar andere concerten (vooral jazz) in de kleinere "Amphitheâtre" kamer.

  Transbordeur, boulevard de Stalingrad, Villeurbanne. De kleine en middelgrote zaal voor rock of populaire muziekconcerten.

  Ninkasi, 267 rue Marcel Mérieux (M: Stade de Gerland). Dit is een moderne instelling in Lyon.

  Theater

  Lyon heeft een groot aantal theaters, variërend van kleine "cafés-théâtres" tot grote gemeentebestuur. U kunt genieten van elk type van Toon van de komedie aan klassieke drama avant-garde producties.

  Théâtre des Célestins, Place des Célestins (M: Bellecour). Het historische theater, in een prachtig 19e eeuws gebouw door Gaspard André, onlangs gerenoveerd. Ernstige programma.

  Théâtre de la Croix-Rousse, plaatsen Joannès Ambre (M: Hénon). 'De ander' theater, met een meer avant-gardistische programma.
  TNP, 8 place Lazare Goujon, Villeurbanne (M: Gratte-Ciel). Jean Vilar de geest van 'populaire theater' leeft voort in de historisch linkse Villeurbanne.

  Théâtre Tête d'Or, 60 avenue du Maréchal de Saxe (B: C3-Saxe-Lafayette / T: Saksen-Préfecture / M: Place Guichard). Dit is het enige theater in Lyon populaire komedies in de stijl van de Parijse "boulevard" tonen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen