Auto Huren Nice

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Nice Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Nice, Frankrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Nice . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Nice, Frankrijk.

Nice Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Nice maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Nice Frankrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Nice

Luchthaven
 • Nice - Luchthaven T2 [NCE]
 • Nice - Luchthaven [NCE]
Trein Station
 • Nice - Trein Station Sncf
  Stad
  • Nice - Carros
  • Nice - Centrum
  • Nice - Promenade Des Anglais
  • Nice - Route De Grenoble

  Nice Auto Huren & Reisinformatie

  Nice is een grote stad in Frankrijk aan de Franse Rivièra. Het is een populaire bestemming voor vakantiegangers, zowel jong en oud, met iets te bieden voor bijna iedereen. Het is goed-gekend voor het prachtige uitzicht over de Promenade des Anglais, haar beroemde waterkant, en is een etnisch divers havenstad.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Nice luchthaven (NCE) is een van de drukste in Frankrijk en heeft regelmatige dagelijkse vluchten naar Parijs en direct naar de meeste grote steden in Europa, met inbegrip van Moskou, evenals New York en Canada (seizoensgebonden), en een aantal bestemmingen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De luchthaven ligt aan het westelijke uiteinde van Nice op een stortplaats. Aankomst en vertrek bij mooi weer biedt vaak prachtig uitzicht op de Franse Rivièra.

  De goedkoopste verbinding met leuke stad is de lokale bus. De reis duurt ongeveer 20 minuten van T1 naar het centrum, eindigend op het belangrijke treinstation.

  Met de trein

  Nice is verbonden met de rest van Frankrijk via de SNCF-trein-netwerk. De trein arriveert in Nice aan het centraal station, gewoon "Gare Nice Ville" genoemd. Een nieuwe service genaamd "IdTGV" is nu beschikbaar: het biedt goedkope TGV-tickets.

  Nice verbinden Trenitalia treinen met Italiaanse steden zoals Milaan, Rome en Genua en Venetië. Verbindingen met Trenitalia bestemmingen zijn meestal gemaakt in Ventimiglia, het eerste treinstation in Italië na de Frans-Italiaanse grens.

  Met de bus

  Nice verbinden interlokale bussen met andere grote Europese steden. Eurolines en de Franse LER "Lignes Express Regionaux" sluit Nice met Marseille, Toulon en Aix-en-Provence tegen een redelijke prijs en aanvaardbaar drie uur reistijd via de snelwegen.

  Omzeilen

  met het openbaar vervoer

  De Lignes d'Azur en TAM routes overlapping in en rond Nice, zodat het systeem ticket en het tarief is geïntegreerd aan een gemeenschappelijke zone van de ticket, waarin de lokale Lignes d'Azur vervoerbewijzen en passen worden geaccepteerd op de langere afstand TAM bussen.

  Met de trein

  Nice heeft geen metro en weinig behoefte aan een. De belangrijkste trein-service is de nationale Franse spoorwegen SNCF, die beschikt over de hoge snelheid TGV.

  Met de auto

  De beste toegang is met de auto vanaf de autoroute A8. De luchthaven is goed ondertekend van de A8 en de A8 is goed getekend vanaf de luchthaven. Zorg ervoor dat u welke kant je gaan weet moet wanneer op de A8 en die RD Session Host krijgt bij het verlaten. Vooral in de ochtend en de avond spitsuur, toestaan dat extra tijd om te gaan met ongevallen en verkeersopstoppingen.

  Wat te doen

  Stranden

  Als je naar Nice voor zwemwater of algemene loungen op het strand, desgewenst kunt u nogmaals na te denken. De stranden van Nice bestaan volledig uit grote platte stenen ("gallets"). Een paar privé stranden hebben een laag zand toegevoegd, maar de vrije openbare stranden zijn een steenachtige ervaring. Naast de handdoeken of matten, moet u absoluut brengen sandalen als lopen op de stenen kunnen pijnlijk zijn, en een kussen, als u wilt zitten. Douches (gratis) vindt u op alle openbare stranden en er is een strand volleybal gebied dat is gesaldeerd met wit zand.

  Prachtige landschappen

  Voor weergaven van Nice is de beste uitkijkpunt de hoogten van Mont boor. Vanuit het vervallen oude Fort en de nabijgelegen villa van Sir Elton John zijn er prachtig uitzicht over de stad Bergen en oostelijke over Villefranche en Cap Ferat.

  Ga naar Eze. Het is een klein dorp op weg naar Monaco. Het dorp ligt op een kleine berg en er is een prachtige cactustuin met een spectaculair uitzicht. Helaas is de oude stad is volledig gecommercialiseerd met kunstgalerijen, restaurants en souvenirwinkels. Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om een onbelemmerd uitzicht op de westelijke kustlijn vinden zonder te betalen.

  Ook sluiten door is de prachtige Villa-ile de France, de barones Ephrussi de Rothschild, op het prachtige schiereiland van St Jean Cap Ferrat in de zogenaamde gouden driehoek van Villefranche, Beaulieu en Cap Ferrat.

  Wandelroutes afkomstig van La Turbie hoog boven Monaco en de Grande Corniche, die dubbele de hoogte boven de zeespiegel van Eze en bieden de geharde wandelaar werkelijk spectaculaire uitzichtspunten over de Rivièra.

  Als u wilt combineren verscheidene van deze voorstellen, een prachtige, maar lang en heuvelachtige pad voor de actieve is reiziger de route van Eze-sur-Mer tot Eze Village (Nietzsche pad) en vandaar de voortdurende wandeling op wegen en wandelroutes tot Saint Laurent. Neem de moeite om te bezoeken een enigszins verborgen en secldued strand biedt zelfs de mogelijkheid van het ontdekken van grotten unaccessible te voet naar de ervaren zwemmer.

  Fiets en eBike tochten:

  Mooie fietstochten - beste manier om te controleren of Nice op een fiets! 3 uur fietsen tour van Nice nemen in de oude binnenstad, Promenade des Anglais, Place Masséna, Boulevard de Paillon, Place Garibaldi en de Château-heuvel.
  eBike de Franse Rivièra - beste manier om te zien van de Franse Rivièra is op een eBike! 4, 5 of 7 uur tour van de Franse Rivièra vanwege gebruiken.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Nice autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.67 gebaseerd op 1 ratings.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Gemakkelijk!

  Snel, makkelijk, goede ervaring!

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen