Auto Huren Rouen

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Rouen Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Rouen, Frankrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Rouen . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Rouen, Frankrijk.

Rouen Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Rouen maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Rouen Frankrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Rouen

Luchthaven
 • Rouen - Luchthaven [URO]
  Trein Station
  • Rouen - Trein Station
   Stad
   • Rouen - Centrum

    Rouen Auto Huren & Reisinformatie

    Leeftijdsvereisten om een auto te huren in Rouen
    De meeste autoverhuurbedrijven staan het toe om een auto te huren wanneer u 21 jaar oud bent, maar tot 24 jaar geldt een extra jonge bestuurders bijdrage. Normaal gesproken kunt u met 21 jaar alleen mini- of compacte auto's huren. De maximale leeftijd om een auto te huren is 75 jaar, maar dit hangt ook weer af van het autoverhuurbedrijf. Wij raden u aan om de gedetailleerde voorwaarden van elke autoverhuurbedrijf te controleren.

    Ik reis naar het buitenland, maar ik weet niet hoe ik op mijn bestemming moet komen ...
    De meeste autoverhuurbedrijven bieden een GPS-navigatiesysteem om je weg naar je bestemming te vinden. In de algemene voorwaarden staat vermeld hoeveel de huur van de GPS kost. Let op; GPS-navigatiesystemen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de autoverhuurbedrijven.

    Reisbeperkingen in Rouen
    U mag met uw huurauto niet in verboden gebieden rijden, zich op ijs begeven, rivieren zonder bruggen oversteken, op stranden rijden en zich op andere onverharde gebieden begeven. Vraag het lokaal autoverhuurbedrijf voor eventuele beperkingen.

    Geen creditcard kosten en gratis annulering voor autoverhuur in Rouen
    GRATIS annulering van uw boeking tot 7 dagen nadat uw reservering is bevestigd. Als uw huurovereenkomst in minder dan 7 dagen begint, kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor de verhuur begint. Rentalcargroup.com brengt geen creditcard- of boekingsvergoedingen in rekening.

    Waarom een auto huren?
    De beste manier om Rouen te ontdekken is door een auto te huren. Een auto huren is gemakkelijk en een comfortabele manier van vervoer. Met uw huurauto kunt u de prachtige omgeving van Rouen verkennen. Rentalcargroup.com werkt met tal van autoverhuurbedrijven in Rouen.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen