Auto Huren Libreville

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Libreville Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Libreville, Gabon.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Libreville . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Libreville, Gabon.

Libreville Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Libreville maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Libreville Gabon Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Libreville

Luchthaven
  • Libreville - Luchthaven Chauffeur Service [LBV]
  • Libreville - Luchthaven [LBV]
Stad
  • Libreville
  • Libreville - Chauffeur Service

Libreville Auto Huren & Reisinformatie

Libreville is de grootste stad in en de hoofdstad van Gabon.

Krijgen

U kunt krijgen naar Libreville per vliegtuig met Turkish Airlines (directe vluchten van Istanbul), Lufthansa, Ethiopian Airlines, Air France, Virgin Nigeria (van Lagos via Douala), Gabon Airlines en Air Gabon International (de gloednieuwe - privé - Air Gabon). Stabilisatie-en associatieovereenkomst vliegt direct naar/vanuit Johannesburg.

Omzeilen

De beste manier om het te verplaatsen in Libreville, hebt u niet van een auto zijn taxi's. Het tarief is voor een reis van punt A naar B bekomen met het stuurprogramma afhankelijk van de afstand. Tarieven zal verdubbelen na 21 uur. De auto's zijn niet erg veilig (gebroken deuren, geen veiligheidsgordels), maar als je op het voorzichtig rijden aandringen, de chauffers zal proberen te verplichten. Minibusjes zijn ook beschikbaar voor langere routes, die vrij gelijkaardig aan taxi's zijn.

Wat te zien

Libreville de grootste troef is, waarschijnlijk, de kust waar dagelijks mensen samenkomen om te ontspannen aan de Atlantische Oceaan. Langs de kust vindt u aantal Gabonese beeldhouwwerken kijkt uit over het strand.

Je kan er ook in Nzeng-ayong te zien van het Arboretum de Sybang die is een enorme boom heiligdom binnen Libreville die duizenden lokale soorten groepen.

Het centre ville is ook een mooi gebied om te bezoeken, waar bent u in staat om te genieten van de nabijgelegen oceaan bries.

Te doen

Libreville is een plek waar mensen zijn heel laid terug en neem dingen langzaam. Er is niet een uitputtende lijst van dingen te doen.

De Majestic en Centre Culturel Français (naast de Mbolo, de belangrijkste supermarkt) bieden zowel film en game kamers; ook af en toe tentoonstellingen en concerten.

Als u ontspannen op een verlaten strand wilt, kon je gaan naar de Cap Esterias of naar Cap Santa Clara, ongeveer 30 minuten met de auto vanuit Libreville. Het strand is mooi, met een prachtig uitzicht van Libreville' s aan de kust.

Taal

In het algemeen verwacht niet dat mensen om Engels te spreken (met uitzondering van sommige immigranten taxichauffeurs uit West-Afrika). 80% van de bevolking spreekt Frans.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen