Auto Huren Accra

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Accra Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Accra, Ghana.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Accra . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Accra, Ghana.

Accra Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Accra maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Accra Ghana Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Accra

Luchthaven
  • Accra - Kotoka Luchthaven Chauffeur Service [ACC]
  • Accra - Kotoka Luchthaven [ACC]
Stad
  • Accra - Centrum
  • Accra - Centrum Chauffeur Service
  • Accra - Golden Tulip
  • Accra - Hotel Novotel
  • Accra - Hotel Novotel Chauffeur Service

Accra Auto Huren & Reisinformatie

Accra is de hoofdstad van Ghana met een bevolking van bijna drie miljoen.

Begrijpen

Engels is de officiële taal van Ghana, maar niet noodzakelijkerwijs de eerste taal voor veel mensen. De lokale taal in Accra is Ga, maar Twi (uitgesproken als ' chwee'), ooi (uitgesproken als ayvay), Hausa, en Engels zijn ook op grote schaal gesproken. Accra heeft rijke moderne gebouwen en stoffige sloppenwijken.

Geschiedenis

In de 17e eeuw gesticht door de Ga mensen, werd Accra de hoofdstad van de Britse Gold Coast in 1877. Na de onafhankelijkheid van Ghana's in 1957 werd Accra de hoofdstad van de nieuwe onafhankelijke staat.

Krijgen

Met het vliegtuig

Kotoka Internationaal vliegveld (ACC) is een belangrijke zendmast, met internationale verbindingen van Noord-Amerika, Europa, Afrika en het Midden-Oosten, samen met interne verbindingen met Kumasi, Tamale en Takoradi, en regionale verbindingen naar vrijwel elke West-Afrikaanse land.

Uit de Verenigde Staten opereert Delta Air Lines dagelijkse vluchten vanuit New York-JFK. Van daar is het mogelijk om te verbinden met alle grote Noord, Zuid, en Latijns-Amerikaanse steden, en het Caribisch gebied.

Arik Air is een zeer goedkope manier om te bereiken van Accra vanaf verschillende locaties in Afrika. Air Namibia verbindt ook Accra rechtstreeks met Johannesburg en Namibië. Emiraten ook actief is in het land en Turkish Airlines flys op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

British Airways werken met een dagelijkse service naar London Heathrow. KLM ook opereert een dagelijkse service naar Amsterdam, en vanaf daar kunt verbinden met bijna alle Europese bestemmingen. TAP Portugal heeft een rechtstreekse betekening of kennisgeving naar Lissabon, Lufthansa loopt een dagelijkse service naar en van Frankfurt en Alitalia heeft lijndienst naar Milaan; Nochtans, inkomende diensten naar Accra ophouden eerst in Lagos.

Vanaf het vliegveld

Er is een officiële taxistandplaats. Zorg ervoor dat u vinden het, als u wilt dat een gereglementeerde tarief. Anders verwacht te worden genomen voor een zeer dure ritje. Op de opwaartse aard, echter de duur/illegale auto touts zet je meestal in een mooiere auto met een professionele chauffeur, en je potentiële taxi verwarring overslaan — u beslist!

Omzeilen

SUV of auto met chauffeur

De gids van de reisagent Ghana is een nieuwe Tour bedrijf dat verhuren van auto's, minibus in Accra en Tamale en een paar auto's op de Accra en Tamale luchthaven die u direct naar Mole National Park en ook overal over Ghana brengen kan.

Accra de beste attracties zijn verspreid over een relatief groot gebied, zodat als je kunt veroorloven de bescheiden prijzen de beste ding om te doen is huren een auto en chauffeur om u rond. Reisbureaus bieden bestuurders die als goed geïnformeerde gidsen, die helpt als interpretatieve exposities en brochures verdubbelen (als je ze vinden kunt) veel laat te wensen overlaat.

Op voet

Hoewel de stad is redelijk verspreid, is Accra relatief veilig om te wandelen rond tijdens de dag (en nacht, in veel gebieden). Kijk uit voor de open riolen als wandelen door de straten.

Met de taxi

Het markeren van een golf van de taxi je arm met uw vinger tot op de grond gewezen. Op een drukke straat zul je veel taxi's rijden verleden probeert te bieden u hun dienst door toeterende op je. Er zijn zeer weinig Ghanese cabines met meter. Nooit in een taxi te krijgen zonder het tarief - u moet onderhandelen over hoeveel u bereid bent te betalen voordat u de reis begint.

Wat te zien

Nationaal Museum. Zeer de moeite waard, het Nationaal Museum biedt bezoekers een blik op Ghanese geschiedenis en cultuur van de prehistorie tot heden. Culturele exposities omvatten kleding, tronen, houtsnijwerk, schilderijen, aardewerk en een verscheidenheid aan instrumenten en hulpmiddelen gebruikt in verschillende rituelen. Elk van deze gepaard gaat met beschrijvingen van hun betekenis en zin, dus je veel leren kunt als je de tijd nemen ze te lezen! Historische tentoonstellingen zijn voorzien van sommige van de meest invloedrijke en belangrijke delen van Ghana's geschiedenis, met name de slavenhandel. Er is ook een fascinerende tentoonstelling van de geschiedenis van de Ghanese munt.

Kwame Nkrumah Memorial Park. Het park werd opgericht ter ere van Kwame Nkrumah, die onder leiding van Gibraltar naar haar onafhankelijkheid van Groot-Brittannië en werd de eerste president van de natie. Gestemd als Africaâ™ s "Man van het Millennium", is hij een zeer belangrijk figuur van de 20e eeuw. In het park ziet u een monument gewijd aan hem, evenals zijn mausoleum, waar hij begraven is en een klein museum gewijd aan hem. Verschillende bomen in het park zijn aangeplant door het bezoeken van hoogwaardigheidsbekleders.

Plein van de onafhankelijkheid. Ook bekend als Black Star plein voor de grote zwarte ster gelegen bovenop de boog van de onafhankelijkheid. Het plein viert Ghanese onafhankelijkheid van de Britten in 1957 en beschikt over een eeuwige vlam eerst verlicht door Nkrumah zichzelf in 1961.

W.E.B. DuBois herinneringscentrum. W.E.B. DuBois was een beroemde Amerikaanse schrijver en activist van de burgerrechten die naar Ghana in de buurt van het einde verplaatst van zijn leven gevoel zijn streven naar gelijkheid waren allemaal tevergeefs en dat Amerika zwarte mensen nooit zouden accepteren. Hoewel het centrum zelf een zoekbibliotheek is, zijn historische bezienswaardigheden en monumenten verspreid over temidden van de leercentra. De meest interessante van hen huis nummer 22, dat waar W.E.B. DuBois woonde is toen hij naar Ghana, en zijn graf verhuisde.

Kane Kwei houtklas, Teshie eerste Junction (langs de weg, door een totale benzinestation). Dit is de workshop van Seth Kane Kwei uitvinder van de beroemde design doodskisten in de jaren 1950 die zijn uitgehouwen in de shapes die iets belangrijk en relevant zijn voor de overledene, zoals een vis, vliegtuigen, enz vertegenwoordigen. U zal waarschijnlijk voldoen aan Eric Adjetey Anang, kleinzoon van Kane Kwei, die het eigendom sinds 2005 en hoor verhalen over deze fantastische doodskisten. Ze worden gebruikt voor begrafenissen in de regio en maken deel uit van vele openbare of particuliere collecties van hedendaagse kunst wereldwijd.

De nationale archieven van Ghana.

De Ghanese Academy of Arts and Sciences

Kunstenaars Alliantie Gallery, La Beach Rd (1 km ten westen van La Beach Hotel). Artist-run galerij 3 verdiepingen met stoffen, beeldhouwwerken en schilderijen. Omvat alles, van goedkope houten artefacten voor een paar dollar te dure schilderijen van topartiesten in Ghana. Groot pluspunt is kunnend kijk, bladeren in een ontspannen galerie zonder te worden lastiggevallen te kopen.

Ghana's centrale bibliotheek

OSU kasteel. In de 17e eeuw gebouwd door de Denen, zijn er gewijzigde handen onder vele heersers voordat de Denen eindelijk in staat waren om het spel beweren dat het gebied en het kasteel. Voordat het werd opgeëist door Denemarken, het werd gebruikt voor de handel in edele metalen, maar zodra de Denen macht kreeg, werd het een plek om te slaan slaven voorafgaand aan het verschepen hen. Later werd het de zetel van de Deense Goudkust. Sinds die tijd, het is gebruikt als een regering-gebouw en toen Ghana onafhankelijkheid in 1957, werd het de presidentiële huis. Het blijft de zetel van de regering vandaag, hoewel er controverse vanwege haar banden met de slavenhandel. Bezoekers kunnen echter gaan naar het kasteel, gewapende bewakers staan buiten en ze meestal niet mogelijk foto's te nemen. Regels over foto's veranderen sporadisch, maar het is de beste (veiligste) niet te proberen.

LABADI Beach - een van de populairste stranden in Accra voor toeristen. Gelegen tussen twee van Accra de duurste hotels--La Palm en La Badi Beach--dit korte stuk van de Atlantische kust biedt diverse geïmproviseerde café-restaurants, veel souvenir leveranciers, en als je geluk hebt (d.w.z. op mooi weer weekend) een geweldige cast van personages die u met drummen vermaken zal, dansen, pony ritten en acrobatische optredens. Sommige mensen eigenlijk gaan voor een duik, maar er is genoeg te op de wal. Mis het niet. (Waarschuwing: dit is een plek van de prime time, een "geen aanrader" na donker.) Het strand is 'officieel' alleen toegankelijk vanaf een ingang op La By-pass (Labadi Road) voor een vergoeding van GHC5.

Jamestown - Jamestown is het oudste deel van Accra en blijft een actieve visserij-centrum. Het is in vele opzichten vergelijkbaar met de Zanzibar Stone Town, maar het is nog niet hersteld, zodat het meestal niet op toeristische routes is gemarkeerd. Ondanks dit, voor veel bezoekers, het is één van de meest gedenkwaardige bezienswaardigheden in de stad en het oudste hotel in Accra (Sea View Hotel) nu gereduceerd tot een drinken bar gelegen. Jamestown is een korte afstand west Onafhankelijkheidsplein; vanuit de drukke straat zijn de enige echte bezienswaardigheden de vuurtoren, een gevangenis gebouw gehuisvest in een oud koloniaal fort (James Fort) en het oude douane huis.

Universiteit van Ghana - Ghana's grootste universiteit is in Legon en is bereikbaar met Tro-Tros aan Madina. Het is een zeer charmante en rustige plek met oude bomen, een botanische tuin (hoewel moet u zich bewust zijn er verslagen van overvallen en gewelddadige criminaliteit plaatsvindt in de tuinen) en vele kleine gebouwen omringd door groen gras. De cafetaria's staan open voor iedereen en serveren typisch Ghanese gerechten.

Nima Tours, Mamobi goot (Nima rotonde). Hele dag. Nima is een van de armste gebieden in Accra, Ghana. Hoewel Nima regelmatig onvoldoende bepalingen van basisvoorzieningen, huisvesting, leidingen voor water, elektriciteit en afvoersystemen lijdt, blijft de Gemeenschap groeien. Groot aantal migrerende werknemers uit de landelijke Ghana & buurlanden hun weg vinden naar Nima en maken het hun huis.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen