Auto Huren Alexandropolis

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Alexandropolis Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Alexandropolis, Griekenland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Alexandropolis . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Alexandropolis, Griekenland.

Alexandropolis Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Alexandropolis maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Alexandropolis Griekenland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Alexandropolis

Luchthaven
 • Alexandropolis - Luchthaven [AXD]
  Port
  • Alexandroupolis - Haven
   Stad
   • Alexandropolis - Centrum

    Alexandropolis Auto Huren & Reisinformatie

    Alexandroupolis is een stad in westelijk Thracië, ten noordoosten van Griekenland.

    Begrijpen

    Alexandroupolis is een kleine stad met een haven en een luchthaven. Hoewel de Lonely Planet beschrijft het als "stoffige", heeft het een rotsachtige strand en een typische Griekse nachtleven.

    Alexandroupolis is de laatste grote Griekse stad vóór de Turkse grens op de snelweg naar Istanbul.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    Er zijn vier vlucht elke dag de stad te koppelen aan Athene door Olympic Airlines en Egeïsche lucht.

    Met de trein

    Treinverbindingen zijn relatief frequent naar de rest van het land, hoewel de spoorverbinding met Bulgarije via Dikea tot nader order is geannuleerd. Treinen lopen alleen naar Dikea, 15km, kort van de Bulgaarse grens.

    Met de bus

    Nationale netwerk van bussen of KTEL werkt een frequent schema bussen naar alle grote steden van het land. Shutle bussen vertrekken tweemaal daags naar Athene (ongeveer 8-9 uur) en zijn er per uur verbindingen naar Thessaloniki.

    Wat te doen

    Vogels spotten. Hier kun je birdwatching voor sotos, een zeldzame speciment van een vogel die gedurende jaren in de Balkan heeft gewoond.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen