Auto Huren Kavala

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Kavala Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Kavala, Griekenland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Kavala . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Kavala, Griekenland.

Kavala Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Kavala maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Kavala Griekenland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Kavala

Luchthaven
 • Kavala - Luchthaven [KVA]
  Port
  • Kavala - Port
   Stad
   • Kavala - Centrum
   • Kavala - Venizelou

   Kavala Auto Huren & Reisinformatie

   Kavala is gelegen in Oost-Macedonië.

   Kavala wordt vermeld in de meeste reisgidsen slechts marginaal, hoewel het een van de mooiste en meest leefbare steden in Griekenland. Een schat aan mogelijkheden voor excursies in de omgeving en veel interessante, vaak weinig bezet stranden, archeologische vindplaatsen en natuurlijke schoonheid maakt het een leuke vakantie-adres.

   Klimaat

   Kavala heeft een typisch mediterraan klimaat met hete droge zomers en natte koele winters. Het zwemseizoen begint in begin mei en eindigt in oktober. Van medio juni tot eind augustus, er zijn slechts zeer zelden neerslag en is het beste reisseizoen, maar ook de heetste. Voor degenen die niet graag de warmte en niet erg af en toe regenachtige dagen beste reistijd is van half mei tot medio juni en September tot half oktober.

   Krijgen

   Per boot

   Kavala is een belangrijke haven. het is mogelijk om het te bereiken per ferry vanuit Lemnos, en verschillende andere Noord Egeïsche eilanden. Met een beetje van zorgvuldige planning of doelloos zwerven, kan het bereiken van Kavala van bijna elk Grieks eiland met een veerboot via andere eilanden.

   Met het vliegtuig

   De "Alexander the Great" luchthaven ligt ongeveer 30 kilometer ten oosten van Kavala in de buurt van het dorp van Chrysoupolis. Er zijn directe vluchten naar vele Europese landen, vooral in de zomer en de dagelijkse vluchten naar Athene. Behalve met taxi's is de luchthaven moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Autoverhuur op de luchthaven is beschikbaar.

   Omzeilen

   Het centrum en de oude binnenstad kan te voet worden doorkruist. Er is een kleine toeristische trein vanaf het centrale plein naar binnenstad voor degenen die niet zo goed te voet. Het vervoer van de keuze om alle bezienswaardigheden buiten de stad is zeker door huurauto. Met het openbaar vervoer zijn veel plaatsen moeilijk te bereiken of slechts zeer tijdrovend.

   Met de bus

   Er is een efficiënte openbaar vervoerssysteem met lijnen gaan rond de stad (ticket prijs ongeveer 1.5 Euro). Tickets worden niet te koop in de bussen, maar zij moeten worden opgelost op gespecialiseerde verkooppunten (vaak kiosken) vooraf. Geen ticket, geen vervoer! Gedetailleerde info in de regionale bus terminal.

   Wat te zien

   Lopen langs de belangrijkste haven in het centrum van de stad met haar ferries naar Thassos, Limnos, Lesbos en andere Egeïsche eilanden en schilderachtige vissersdorpje en zeilboten. Na dat Boulevard bereikt u het archeologisch museum. Op zaterdagochtend is er een interessante fruit & kleding markt (Bazaar).

   Het business district is ten westen van het centrale plein (Platia Eleftheria). De gedeeltelijk een voetgangersgebied met smalle straatjes, winkels van alle soorten en veel straat cafetaria's

   Een zeer mooie plaats is de vissershaven met restaurants en bars aan de oostkant van Kavala. Het is bijzonder romantisch te zitten er in een van de vele restaurants in de avond kijken naar de kleine vissersboten en de zee.

   Het platform

   Plaatsen om te zien zijn:

   De witte stadhuis (Dimarchio) op Kipos Iroon Park in het centrum van de stad. In de directe nabijheid bevindt zich het Museum tabak (Philippou Odos Str)
   AG. Nikolas kerk met Paul Mosaic (Kontouriotou Str). Rond de kerk is er een oude, enigszins verpauperde wijk met vele grote cafetaria's, Ouzo drinken plaatsen (Ouzerias), restaurants en winkeltjes. Vooral 's avonds is het zeer aantrekkelijk en overvolle door jongeren.
   Het kasteel en de oude binnenstad zijn op een heuvel boven het centrum. Om duurt er het een 15-20 minuten lopen van de haven.

   In de oude stad die je moet bezoeken:

   Het kasteel, gebouwd in 1425 door de Turken. Je hebt een prachtig zeezicht vanaf daar en ook een prachtig uitzicht over de oude stad, de haven en de nieuwe delen van de stad Kavala.

   De stadsmuren, het grootste deel van die werd gebouwd in de 14e eeuw

   Halil Bey Complex: bevat de moskee van Halil Bey, gedateerd aan het begin van de 20e eeuw, een oudere minaret aan de kant waarschijnlijk van de 16e eeuw en een medresse. De moskee is gebouwd over de Stichting van een vroegchristelijke basilica.

   Huis en Museum (gebouwd in 1720) en monument van Mohamed Ali. Hij is de oprichter van de laatste Egyptische dynastie

   De Imaret, een voormalige Koran school, gebouwd in 1718, nu een hotel. Hoewel de moeite waard, is het helaas moeilijk te krijgen, bent u geen gast van het hotel.

   De kerk van Panagia

   De rondweg rond de stadsmuur is een moeite waard lopen. Onder de Mohammed Ali begint ruiterstandbeeld een pad rondom de stadsmuur. Het pad leidt down to the sea, rond de Kaap van de de oude stad en vervolgens takken met de poort of terug omhoog naar de oude stad in de buurt van Panagia Kerk.

   Het is de moeite waard in om terug te gaan straatjes in de oude stad voor een bezoek aan de typische Byzantijnse huizen in de smalle straatjes. Langs de hoofdstraat van de oude stad (Poulidou) zijn restaurants en bars opgesteld. Vooral 's avonds is het een romantische plek om te zitten en te genieten van Retsina, Ouzo en Souvlaki.

   Het aquaduct. 25m hoog, gebouwd in 1550 te leveren van de stad met drinkwater, een paar jaar geleden werd gerestaureerd.

   Stranden

   De kwaliteit van de stranden en de zee water kwaliteit verhogingen gaan vanuit het oosten naar het westen op het gebied van Kavala.

   De stranden van de stad aan de oostzijde van Kavala (Kara Orman, Periali) en op de westelijke periferie (Kalamiza) zijn plat en geschikt voor kinderen. In de zomermaanden zijn ligstoelen, parasols en stoelen beschikbaar gratis, maar in een beperkte oplage.

   Zijn de plaatsen Palio (10 km), Irakliza (15 km) en Nea Peramos (20 km), allemaal met mooie stranden en bars aan het strand ten westen van Kavala. De laatste twee zijn typische vakantie plaatsen met een heleboel strandbars, restaurants, cafetaria's, enz.

   Ten oosten van Kavala zijn in de Nestos-Delta-gebied van Chrysoupolis, in de buurt van de dorpen Eratino en Agiasma er ruime ondiepe stranden waar een heleboel camping wordt gedaan.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen