Auto Huren Lesbos

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Lesbos Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Lesbos, Griekenland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Lesbos . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Lesbos, Griekenland.

Lesbos Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Lesbos maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Lesbos Griekenland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Lesbos

Luchthaven
 • Lesvos - Luchthaven [MJT]
  Hotel Aflevering
  • Lesbos - Mytilini Hotel
   Stad
   • Lesbos - Mytilini
   • Lesbos - Skala Eressou
   • Lesvos - Centrum
   • Lesvos - Island /lesvos Port Centrum
   • Lesvos - Petra Kantoor
   • Petra - / Lesbos

   Lesbos Auto Huren & Reisinformatie

   Lesbos is het northest van de Oost-Egeïsche eilanden van Griekenland, projecteren uit het vasteland van Klein-Azië.

   Het is een geboorteplaats van talloze dichters en schrijvers sinds de Griekse oudheid tot de afgelopen jaren; het eiland Lesbos is nog steeds inspirerend, door middel van dit culturele erfgoed en de natuurlijke schoonheden van het landschap contrasten, een relaxte levensstijl, uitgedrukt door zijn volk als een vertrouwdheid naar alle haar bezoekers.

   Traditie

   Lesbos is heel bekend om het grote aantal van de lokale en traditionele producten, voor instacne zoals Ouzo, Lesvos is ook heel beroemd om zijn aardewerk. Agiasos en Mandamados zijn de twee dorpen die de grootste traditie in keramische kunst hebben.

   Steden en dorpen

   Mytilini, is de hoofdstad van Lesbos aan de oostkant. Een drukke stad als het concentreert zich voor het ziekenhuis, de Universiteit, de haven, de luchthaven, het Hof, de prefectuur en andere administratieve hoofdkwartier.

   Kalloni is de grotendeels moderne tweede-in-size stad, gelegen in het centrum van het eiland, in het noorden van de grotere van de twee golven.

   Molivos, de oude Methymna, de belangrijkste bestemming voor een bezoeker, vanwege haar attracties: het Gattilusi kasteel en het geheel bewaard gebleven traditionele architectuur. Haar geplaveide, kronkelende straten, prachtig uitzicht richting de zee, en een groot aantal restaurants, bars en cafetaria's maken het een ideale plek voor een gezellige avond.

   Eressos is een kleine dale stad in het zuidwesten de weg effent naar het zandstrand of Skala Eressou, dus wordt meestal een badplaats. Met name zijn roem als de geboorteplaats van Sappho sommige lesbische paren trekt, maar ze bestaan een deel van het geheel aantal Eressos bezoekers, als het is een plek te mooi is om te worden geïsoleerd.

   Plomari aan de Zuid-kust in het midden van de twee golven openingen, is het thuisland van Ouzo, de bekende Griekse alcoholische drank.

   Mandamados, in het noordoosten, om de traditie van de keramische kunst en de lokaal geproduceerde zuivelproducten.

   Agiasos, het schilderachtige dorpje terwijl oplopend naar Olympos.

   Praten

   Grieks is de officiële en meest voorkomende taal op het eiland. Veel mensen, vooral jongere, Engels als tweede taal kennen. De meeste borden zijn tweetalig of zelfs alleen Engels, maar meestal spelling volgt een transcriptie van het Griekse alfabet, die tot enige verwarring leiden kan.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Het eiland wordt geserveerd door Odysseas Elytis airport, vernoemd naar de dichter van de 20e eeuw en gelegen in het uiterste zuidoosten van het eiland, ongeveer 8km ten zuiden van Mytilene. Vluchten rijdt regelmatig naar/vanuit Athene, Thessaloniki, Chios en Lemnos. Internationaal, is het eiland een populaire vakantiebestemming dus wordt bediend door regelmatig chartervluchten.

   Athens Airways, Olympic Air en Aegean Airlines bieden momenteel, dagelijkse lijndiensten van Athene.

   Omzeilen

   Lokale bussen rijden op het eiland naar de grotere dorpen op het eiland. U kan tickets kopen op de bus. De grote bus stop en informatie center is gelegen in Mitilini.

   Taxi's zijn goedkoop en de taxidrivers zijn verplicht gebruik van de taxameter. Taxi's gevestigd in Mitilini zijn geel. Taxi's niet gebaseerd in Mitilini zijn grijs gekleurd.

   Een goede manier om te zien van het eiland is om een auto te huren. De meeste auto's kunnen gehuurd worden rond Kountouriotou Straat op Mitilini de haven voorkant. Het is raden die huren van auto's worden ervaren chauffeurs, zoals de lokale bevolking op het eiland rijden snel en vaak negeren verkeersregels en voorschriften. Bijna alle wegen op het eiland worden onderhouden en in goede conditie zijn.

   Het eiland biedt mooie wandelroutes tussen de dorpen. De wandel-kaarten zijn beschikbaar in de VVV-kantoren.

   Wat te zien

   Het grote strand van Vatera op het zuidelijke deel van het eiland.
   Het middeleeuwse (Genovese) kasteel van Mytilini.
   Het pittoreske dorp van Agiasos, gelegen op de noordoostelijke helling van Mount Olympos.
   Pyrgi Skala.
   De kleine pittoreske fisherman's dorp van Skala Sykamineas aan de noordkant van het eiland.
   Molyvos, een traditionele toeristische dorpje met een middeleeuws fort op de top van een heuvel met uitzicht op de omgeving.
   Het versteende woud op het westelijk deel van het eiland.
   Het Geologisch Museum in Sigri, één van de beste musea in Griekenland.
   De Ouzo Museum "De wereld van Ouzo", gevestigd in Plomari.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen