Auto Huren Skiathos

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Skiathos Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Skiathos, Griekenland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Skiathos . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Skiathos, Griekenland.

Skiathos Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Skiathos maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Skiathos Griekenland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Skiathos

Luchthaven
 • Skiathos - Luchthaven [JSI]
  Stad
  • Skiathos - Paralia
  • Skiathos - Centrum
  • Skiathos - Paralia
  • Skiathos - Port

  Skiathos Auto Huren & Reisinformatie

  Skiathos is een meestal toeristische eiland in de Sporaden eilanden Griekenland.

  Begrijpen

  Huis naar de luchthaven die diensten de andere Sporaden, veel grap dat de levendige drukte op zoek naar een onmiddellijke bier zijn afgezet op Skiathos, waar anderen kiezen misschien te gaan per boot naar stiller bestemmingen. Hoewel het is ongetwijfeld het meest toeristische-intensieve eiland van de Sporaden, heeft het vele gezichten, dus laat u niet misleiden door de onbezonnen cover aan dit boek vol met prachtige Griekse geheimen. Sturen uit de buurt van de main slepen en vindt u prachtige landschappen, schilderachtige taverna's en een heleboel van weelderige groene terrein ideaal voor rustige wandelingen of meer intensieve wandelingen.

  Praten

  Grieks is de moedertaal van de mensen van Skiathos. Echter, de meeste mensen spreken ook redelijk Engels en velen spreken Duits of andere Europese talen.

  Krijgen

  Per boot

  Skiathos is toegankelijk via de veerboot vanuit Thessaloniki, Volos en Agios Konstantinos

  Cruiseschepen aanleggen in de Chora-poort.

  Met het vliegtuig

  Het eiland wordt bediend door een International Airport (World Airport Code JSI.). De luchthaven is gelegen Noord-Oosten van Chora. Het wordt geserveerd van Griekse bestemmingen door Olympic Airways, en van noordelijke Europese bestemmingen in zomermaanden door Handvest en sommige regelmatig geplande luchtvaartmaatschappijen (momenteel met inbegrip van Austrian Airlines,) meestal slechts eenmaal of tweemaal per week.

  De baan is een spanning op zich; zoals u afdalen naar Skiathos u voldaan met zee, verschijnt zee en meer zee voordat uit het niets een precaire strook van start-en landingsbaan over het einde van dit kleine eiland. Als de piloot zijn plek mist, moet je cirkel en probeer het opnieuw!

  Omzeilen

  Met de bus

  Openbare bussen opereren in heel het eiland.

  De hoofdroute loopt van Skiathos Bus Terminus (Stop 0) onderhoud van alle de resorts langs de zuidkust en tot beëindiging van Koukounaries Beach (halte 26) ten westen van het eiland. Alle bushaltes zijn genummerd en hoewel ze ook de plaatsnamen tonen er is een tendens in heel het eiland om te verwijzen naar alle bestemmingen per bus stop rugnummers.

  Met de taxi

  Taxi's zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de poort overal op het eiland. Als u op een bus wacht, zijn de taxichauffeurs toegestaan om te stoppen bij een bushalte en brengen u naar uw bestemming, langs de busroute. Eens een tarief dat eerst met de bestuurder, voordat u aan boord.

  Met de auto of motor

  Het is niet de moeite om uw eigen auto naar het eiland, waard, hoewel het in theorie mogelijk. U kunt een auto of een scooter huren. Geasfalteerde wegen lopen over het zuiden van het eiland. Wegen in het binnenland blijken te zijn van weinig meer dan onverharde paden.

  Motoren en bromfietsen zijn populaire alternatieven voor de auto. Vooral bromfietsen worden vaak gebruikt door lokale jongeren en vele plaatsen die auto's niet kunnen gaan - bijvoorbeeld de gedraaide smalle straatjes van Skiathos stad kunnen gaan. Een bijkomend voordeel is dat ze goedkoop zijn te huur - 10 tot 15 euro per dag is de gebruikelijke prijs.

  Zie

  Alexandros Papadiamantis huis - Alexandros Papadiamantis (1851-1911) was een schrijver. Hij schreef meer dan 100 romans meestal gebaseerd op eiland leven
  Kastro - site van het middeleeuwse centrum van het eiland. In de 19 eeuw verlaten.
  Tsougria eiland
  Klooster van Panagia Eikonistria
  Lalaria
  Strofilia Lake

  Wat te doen

  Stranden

  Er is een goede variëteit aan stranden op Skiathos met meer dan 60 in totaal. De zuidkant van het eiland heeft zandstranden met kalme wateren. Stranden in het noorden zijn minder druk. De wind meestal vandaan het noorden en ook de zee meestal wat ruwer naar het noorden.

  Koukounaries. Bedekt met paraplu dennen is de meest beroemde strand op het eiland.
  Paraskevi. Strand alleen toegankelijk door dagelijks boten, kristal helder water en grote stenen op de wal.
  Grote banaan. Naast Koukounaries is het strand voor jongeren.
  Kleine banaan. Naast grote banaan is een naturistenstrand.
  Asselinos. Grote en rustige onontwikkelde strand.
  Timbaki. Geweldig strand, watersporten en een leuke taverna's.

  Kopen

  Juweliers zijn gemeenschappelijk
  Kleurrijke zeeschelpen zijn een populair souvenir item, maar zeer velen van hen zijn werkelijk ingevoerde, en heb geen authentieke verbinding naar het eiland dan ook.
  Veel merk naam producten voor verkoop in de toeristische winkels kan nep en/of zonder vergunning (t-shirts, handdoeken, hand-tassen, enzovoort)

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen