Auto Huren Les Abymes

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Les Abymes Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Les Abymes, Guadeloupe.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Les Abymes . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Les Abymes, Guadeloupe.

Les Abymes Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Les Abymes maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Les Abymes Guadeloupe Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Les Abymes

Luchthaven
 • Les - Abymes Pole Caraibes Luchthaven [PTP]

  Les Abymes Auto Huren & Reisinformatie

  Guadeloupe, ook wel bekend als het eiland van de vlinder (Frans: I'ile Papillon), vanwege de vorm van twee van haar belangrijkste eilanden, is een groep van eilanden in het oostelijk Caribisch gebied, en is een Frans overzees departement. Het is gelegen ten zuidoosten van Puerto Rico. Pointe-à-Pitre: het is met haar voorsteden, de economische hoofdstad van Guadeloupe.

  Kaart van Guadeloupe

  Eilanden
  Basse-Terre: groene en weelderige vegetatie, bergachtig met een zwavelzuur vulkaan.
  Grande-Terre: vlakke en droog met veel stranden, sommige van hen zeer toeristisch.
  Marie Galante: het grootste eiland uit vasteland Guadeloupe.
  Les Saintes: samengesteld uit Terre de Haut en Terre de Bas, één van de mooiste baaien.
  La Désirade: Natuurlijke en relatief onaangetast.
  Petite Terre: onbewoond en ongetemde.
  Saint-Martin: het Franse deel van Sint-Maarten grenzend aan Sint Maarten, de Nederlandse deel.
  Saint-Barthélemy: de jet set eiland.

  Wat te zien in Pointe-à-Pitre

  Schoelcher museum: de man die heeft bijgedragen tot de afschaffing van de slavernij in de Franse koloniën.
  St John Perse museum: een beroemde schrijver die in Guadeloupe woont.
  Het marktplein, typisch van de Creoolse atmosfeer.
  Bas du Fort district, kunt u natuurlijk het Fort op de top van de heuvel te bezoeken. Staat het Aquarium waar u een heleboel vissen overwegen kunt in hetzelfde gebied.

  Andere bestemmingen

  Mis niet de spectaculaire watervallen in de jungle van Basse-Terre. Sommige zijn binnen 5-10 minuten loopafstand van de dichtstbijzijnde parkeerplaats, voor sommige moet ten minste 3-4 uur wandelen.

  De lokale rum distilleerderijen bieden tours die zeker de moeite waard aangezien rum productie een zeer integraal deel uitmaakt van Guadeloupe van economie. En bemonstering van de lokale rum is zeker de moeite waard.

  Hoewel ze misschien niet de beste manier om rond het eiland, is een ritje op de bus nog steeds een ervaring die u niet mag missen. Goedkoop, vol met locals, olv onverschrokken bestuurders, kunt u genieten van de prachtige Caribische panorama aan het geluid van Nederlands zouk muziek. Sommige routes zijn niet goed voor passagiers met zwakke magen. Als je voorzichtig bent, kunt u een gratis ritje op de rug voor sommige "realistische" toeristische ervaring hitch.

  Drinken

  In La Marina zul je vele restaurants en bars. Probeer het Zoo Rock Cafe, kunt u het niet missen, het staat op de belangrijkste plaats. In het district Bas du Fort, kunt u genieten van een drankje en dans in Bario Caliente, waar ze Latijns-muziek spelen: salsa, bachata, merengue...

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  American Airlines (vanaf San Juan, PR), Delta Airlines (wekelijks uit Atlanta), Air Caraïbes, Corsair, Air France, Air Europa, Air Canada, Cubana... Als u meer informatie, kunt u een kijkje op de luchthaven van Guadeloupe website hebben.

  Met de auto

  Van enkele naburige eilanden, kunt u reizen met uw auto op veermaatschappijen (zie sectie per boot).

  Per boot

  Uit Martinique, Dominica, Saint Lucia, Marie Galante, Les Saintes: Express des Iles, Brudey Frères, Star Ferries.

  Bovenwindse eilanden Yachting Company, een van de werelden grootste jacht Charterbedrijven, kunnen verzorgen voor alle eisen van het Handvest, van bareboat aan bemand in Guadeloupe.

  Omzeilen

  Met de auto

  Het bussysteem is zeldzaam en onbetrouwbaar. Auto's kunnen gehuurd worden op de luchthaven in Pointe-à-Pitre: was Guadeloupe. De hoofdwegen zijn van dezelfde kwaliteit als metropolitaans Frankrijk, maar kleinere wegen zijn vaak oneffen, pot-doorboord en eerlijk gezegd gevaarlijk. Voorzichtigheid is vereist! Stuurprogramma's zijn vaak ongedisciplineerde, maar zelden agressief.

  Praten

  Iedereen spreekt Frans maar weinig mensen begrijpen Engels die echter Antilliaans Creools heeft beïnvloed, sinds de Britten greep het eiland meerdere malen.

  Doen

  Duiken en snorkelen. Er is een verbazingwekkende assortiment van tropische vissen, zelfs in water van minder dan één meter diep. Voor degenen die niet kunnen zwemmen, glazen bodem boot reizen aangeboden worden.

  Er zijn vele festivals bij te wonen om in Guadeloupe. In Guadeloupe noemen zij "partijen op straat". Ze gebruiken kleurrijke linten en stropdas hen rond hun polsen om te lijken op de kleuren van alle naties. Hun partijen laatst doorheen de nacht tot de vroege ochtend. Ze noemen ze soms "swatson".

  Sally. Guadeloupe is de locatie voor de Britse TV-serie - dood in het paradijs.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen