Auto Huren Tegucigalpa

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Tegucigalpa Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Tegucigalpa, Honduras.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Tegucigalpa . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Tegucigalpa, Honduras.

Tegucigalpa Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Tegucigalpa maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Tegucigalpa Honduras Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Tegucigalpa

Luchthaven
 • Tegucigalpa - Luchthaven [TGU]
  Stad
  • Tegucigalpa
  • Tegucigalpa - Hotel Intercontinental
  • Tegucigalpa - Stadscentrum

  Tegucigalpa Auto Huren & Reisinformatie

  Tegucigalpa is de hoofdstad en grootste stad van Honduras.

  Krijgen

  Met de bus

  Er zijn een aantal internationale buslijnen bus loopt tot Tegus uit andere Midden-Amerikaanse hoofdsteden. Deze bieden eersteklas, zeer comfortabele dienstverlening tegen een redelijke prijs. Een reis van Managua, San Salvador of Guatemala stad zou tussen 20-40 dollar kosten. Ticabus, is de meest betaalbare en bezocht door backpackers.

  Met het vliegtuig

  Luchtvaartmaatschappijen die internationale diensten aanbiedend aan Tegus opnemen:

  Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen (Miami)
  Delta (Atlanta)
  Verenigd (Houston)
  Copa (San Jose, CR en Panama)
  Avianca (voorheen TACA) (Miami, San Salvador, Guatemala, en San Jose, CR)
  Tegus heeft een zeer mooie, moderne luchthaven, al zijn er enkele begroting vluchten naar de stad. Eventueel is minder duur om te vliegen naar San Pedro Sula in het noorden en dichter bij de resorts op de Caraïbische kust en een bus nemen vanaf daar naar Tegucigalpa via Hedman Alas, Transportes Viana of een van de vele andere minder dure operatoren. Taxi van de luchthaven naar het centrum kunnen worden onderhandeld om ~ L100 vanaf juni 2009.

  Omzeilen

  Het (voetbal) voetbalstadion is een geweldig centraal punt voor het leren van uw lagers map-wise van de stad. Enkele van de grotere wegen ontmoeten elkaar in een rotonde die gebruikmaakt van het stadion als haar hub.

  Wat te zien

  Parque La Leona, is een oude wijk in het centrum van Tegus, met uitzicht op het centrale park. Het is een beetje een doolhof om uw weg op de oude steile winderige straten te komen in het parque La Leona, maar het is een mooi park, met een prachtig uitzicht, en een ontspannen sfeer.

  Parque el Picacho, is een park met uitzicht op de stad die zijn naam aan het enorme standbeeld van Jezus Christus ontleent, ook wel genoemd "Cristo el Picacho", die is zichtbaar vanuit bijna elk punt in de stad. Het park is goed onderhouden, schoon, en schijnbaar niet erg druk.

  Nationale dierentuin, op de dezelfde heuvel als het standbeeld Picacho, met tropische dieren zoals apen, papegaaien helder gekleurde, en anderen. Er is een aparte entree naar het invoeren van de dierentuin. Niet een verschrikkelijk dierentuin en waard zien als je het niet erg te laten vallen een paar dollar op de toegangsprijs.

  Museo Arqueologico (Archeologisch Museum).

  La Tigra Tours, Colonia Palmira Avenida Juan Lindo No. 412.

  Te doen

  Parque de la Paz, net ten zuiden van het Estadio Nacional. Vanaf de top kunt u prachtig panoramisch uitzicht van Tegucigalpa, en het Monument van de vrede zelf is ook de reis waard om te zien.

  St. Michael's kathedraal, Los Dolores kerk en San Francisco kerk. Dit zijn alle oud-katholieke kerken bezoeken waard, en La Merced en de basiliek de Suyapa zijn echt goed, ook.

  Parque Nacional La Tigra. La Tigra is een cloud forest park in het Noord-Oosten van Tegus, en is bereikbaar met de bus van Tegus. Er zijn verschillende goed gemarkeerde paden in het park.

  Films The Mall-Multiplaza heeft een Cinemark theater op de derde verdieping. Aanvangstijden voor populaire films zijn vaak half Engels met Spaanse ondertitels, en de helft nagesynchroniseerd in het Spaans.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen