Auto Huren Debrecen

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Debrecen Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Debrecen, Hungarije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Debrecen . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Debrecen, Hungarije.

Debrecen Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Debrecen maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Debrecen Hungarije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Debrecen

Luchthaven
 • Debrecen - Luchthaven [DEB]
  Stad
  • Debrecen - Centrum
  • Debrecen - Railstation

  Debrecen Auto Huren & Reisinformatie

  Debrecen is de "hoofdstad van de grote Hongaarse Laagvlakte", en de hoofdplaats en grootste stad van Hongarije in oostelijk Hongarije. Het is de tweede grootste stad van het land met ongeveer 200.000 inwoners en historisch gezien de belangrijkste stad in Hongaarse protestantisme.

  Debrecen heeft ook een universiteit met allerlei gebieden van de wetenschap. Het heeft ongeveer 25000 studenten. Het hoofdgebouw op de Nagyerdő is mooi.

  Krijgen

  Met de auto

  Het gemakkelijk toegankelijk zijn vanuit Boedapest rijden op de snelweg M3, waarna de M35 (over 186 km apenstaartje) snelweg maar vignet nodig is. Het ligt op ongeveer 2 uur rijden. Of volg de hoofdweg 4 uit Boedapest, of waar dan ook behalve Oost (meer dan 3 uur reizen van Boedapest), maar het wordt niet aangeraden omdat hoofdweg 4 is overvol en ongevallen gemeenschappelijk zijn.

  Met het vliegtuig

  Het vliegveld van Debrecen is de tweede grootste van het land en na vele jaren van operatie bedient momenteel vliegtuigen naar verschillende steden van Europa rechtstreeks. Wizz Air vliegt vanaf Eindhoven, Brussel, Malmö, Parijs, Milaan en Londen Luton. De luchthaven evolueert in een multimodaal logistiek centrum met directe toegang tot het spoorlijnen en wegen.

  Met de trein

  Van Boedapest: Er zijn treinen vanuit Boedapest naar Debrecen elk uur gedurende de dag. IC-treinen, de snelste optie, neem 2,5 uur te bereiken van Debrecen, en ook stoppen op de luchthaven van Boedapest (Ferihegy station).

  Vanuit Wenen: Vanaf 2015, verbindt de Hortobágy EuroCity trein rechtstreeks Debrecen naar Wenen. Reistijd is ongeveer 5 uur en 15min.

  Omzeilen

  Openbaar vervoer

  Hoewel de snelste manier om rond te krijgen vaak op voet is, is er een uitgebreid netwerk van trolleybussen, trams en bussen rondom de stad en haar voorsteden. Headways van trams en trolleybussen zijn 5-15 minuten, terwijl de frequentie op buslijnen variëren.

  Wandelen

  De meest effectieve manier om rond te krijgen in de binnenstad is te lopen. De meeste bezienswaardigheden zijn in een paar honderd meter van elkaar. Terwijl het centrum de voormalige status van Debrecen als een belangrijk cultureel centrum en de hoofdstad met multi verhaal classicus en Art-Nouveau gebouwen weerspiegelt, verandert de afbeelding radicaal slechts een paar straten verder, waar gesloten rijen met één niveau, grote-gate huizen domineren de weergave, die typerend is voor de kleinere steden van de Great Plains van Hongarije. Verder van het centrum zijn er veel hogere gebouwen van beton-blok.

  Er zijn vele leuke straten rond, maar er veel minder aantrekkelijk als goed zijn, maar over het algemeen veilig rondlopen is. Probeer Nagyerdő (het grote bos): het is mooi.

  Wat te zien

  Hoewel Debrecen de tweede grootste stad van het land is, is het een manier kleinere plaats met ongeveer een tiende de inwoners, dus niet verwachten als bruist van leven zoals in Budapest. Toch zijn er heel wat attracties die weerspiegelen zijn vroegere status als belangrijkste hub van de Great Plains, een cultureel centrum en één keer zelfs de hoofdstad van Hongarije. De Nagytemplom is een must zie en gemakkelijk toegankelijk.

  Plaatsen van aanbidding

  Nagytemplom (grote kerk) op Kossuth tér is Debrecen de meest herkenbare gebouw en een symbool van de stad. Het is het middelpunt van wat ooit werd genoemd "Calvanist Rome." Bezoekers kunnen het interieur tour, evenals omhoog gaan in de toren om te zien de Rákóczi-bell, de grootste klok in Hongarije, en prachtig uitzicht op de stad.

  Kistemplom (kleine kerk) is een calvinistische kerk gelegen op de kruising van de (hoofd) Imran en Széchenyi straten. Het kreeg zijn bijnaam Csonkatemplom (Stumpy kerk) van het ontbreken van de torenspits dat de toren een onvoltooide uitstraling geeft.

  Grieks katolikus templom (Oost-katholieke kerk), gebouwd in 1910 in Bysantine stijl, is bij Attila vierkante.

  De orthodoxe synagoge op Pásti street werd gebouwd in 1894 en is volledig gerenoveerd onlangs. Het wordt gebruikt als een sacrale plaats op religieuze feestdagen en voor tentoonstellingen in de tussentijd. Andere verwante inrichtingen omvatten een regelmatig werkende gebedshuis van 1910, een tentoonstelling, een oude mikve (ritueel bad), een geslacht-huis. De Kápolnás straat-synagoge werd in 1910 gebouwd en onlangs volledig gereconstrueerd.

  Een islamitisch gebedshuis werd opgericht op Egyetem sugárút in 2015.

  Musea

  Ferenc Medgyessy Memorial Museum op Péterfia u. 28, toont de werken en het leven van de kunstenaar.

  László Holló Memorial Museum op Holló László sétány 8. Het is gehuisvest op een één hectare groot park met een huisje huisvesting werken van de kunstenaar en de tuin van een standbeeld.

  Delizsánsz Kiállítóterem - Postamúzeum (Post Museum) op Múzeum u. 3. (tegenover het plein van de Déri-Museum in het hoofdpostkantoor).

  Debreceni Irodalmi Múzeum (Debrecen Literary Museum) op Borsos József tér 1. Het heeft een permanente tentoonstelling van de Csokonai van de literaire cirkel in 1890. Het huisvest ook incidentele tijdelijke exposities.

  Kölcsey Központ (Modem) - een recent gebouwde moderne centrum voor spraakmakende tentoonstellingen en muzikale/theater voorstellingen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen