Auto Huren Akureyri

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Akureyri Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Akureyri, Ijsland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Akureyri . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Akureyri, Ijsland.

Akureyri Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Akureyri maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Akureyri Ijsland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Akureyri

Luchthaven
 • Akureyri - Luchthaven [AEY]
  Port
  • Akureyri - Harbour
   Stad
   • Akureyri - Centrum

    Akureyri Auto Huren & Reisinformatie

    Akureyri, is met een bevolking van ongeveer 18.000, de grootste stad in IJsland buiten de regio Zuidwest en de officieuze hoofdstad van North Iceland.

    Krijgen

    Per auto of bus

    De stad is verbonden met de rest van IJsland via de ringweg, de snelweg die kringen van het eiland langs de kustlijn. Bussen tussen Reykjavik en Akureyri worden geëxploiteerd door Strætó, terwijl bussen vanuit Egilsstaðir en diverse andere steden in het oosten van Akureyri worden geëxploiteerd door SBA en Sterna samen met enkele routes met Strætó.

    Met het vliegtuig

    Akureyri heeft een vliegveld met vluchten van en naar de luchthaven van Reykjavik op binnenlandse luchtvaartmaatschappij Air Iceland meerdere malen per dag. Air Iceland heeft ook vluchten van Akureyri naar drie kleinere dorpen: Grímsey, Þórshöfn en Vopnafjörður.

    Seizoensgebonden vluchten tussen Akureyri en Kopenhagen worden door Iceland Express geëxploiteerd.

    Omzeilen

    IJsland's noordelijke hoofdstad betekent niet dat Akureyri is een grote metropool. Hoewel het een beetje heuvelachtig waardoor de waterlijn krijgen kan, zijn wandelen afstanden redelijk voor een fit reiziger.

    Akureyri is een openbare bus-systeem, genaamd SVA, die is gratis voor iedereen. De bussen zijn niet zeer frequent--elke regel is een bus elk uur.

    BSÓ is de enige taxi company in de stad, en ze hebben een taxistandplaats in het centrum van de stad.

    Wat te zien

    Akureyri is een zeer schilderachtig stadje met de locatie door een schilderachtige fjord, eclectische gebouw van stijlen en straten liquidatie van hun weg door de kloven. Enige tijd lopen rond het centrum van de stad, zie de indrukwekkende kerk en check out Listagilið, thuisbasis van een aantal van de kunsten en ambachten, galeries en winkels. De rustige gemeentelijke botanische tuin, Lystigarðurinn, is een bezoek waard, evenals de diverse kleine musea verspreid over de stad.

    Merk op dat Akureyri misschien schilderachtig door IJslandse normen is, maar men de vraag stellen kan of het is een toeristische bestemming in zijn eigen recht. Toeristen naar IJsland ga meestal daar vanwege het prachtige landschap, niet vanwege de steden. Akureyri is voornamelijk een lokale hub, een plek om te beginnen van excursies naar meer interessante plekken.

    Wat te doen

    Akureyri Drama Society (Leikfélag Akureyri), Strandgata 12. De enige professionele theater in IJsland buiten Reykjavík.

    Akureyri zwembad (Sundlaug Akureyri), Þingvallastræti 21. Een onlangs gerenoveerde en uitgebreide zwembad. Twee zwembaden om te zwemmen, verschillende hot tubs, een waterglijbaan en een kinder zwembad. Dicht bij het centrum van de stad. 450 kr.

    Hof, Strandgata 12. Akureyri het nieuwe huis van cultuur, waar de North Iceland Symphony Orchestra (Sinfóníuhljómsveit Norðurlands) en regelmatig gastheer voor andere optredens.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen