Auto Huren Husavik

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Husavik Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Husavik, Ijsland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Husavik . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Husavik, Ijsland.

Husavik Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Husavik maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Husavik Ijsland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Husavik

Luchthaven
 • Husavik [HZK]

  Husavik Auto Huren & Reisinformatie

  Húsavík is een stadje van ongeveer 2500 inwoners in North Iceland. Het is de hoofdstad walvis spotten van IJsland, walvissen slechtzienden op meer dan 95% van reizen tijdens de zomer. Bovendien heeft het enkele bekendheid verworven als het beroemde huis van het IJslands Phallological Museum.

  Krijgen

  Húsavík kunt u bereiken per auto of per bus. De dichtstbijzijnde binnenlandse luchthaven is Akureyri Airport (1 uur rijafstand).

  Wat te zien

  Husavik walvis Center
  Het IJslands Phallological Museum, die worden gebruikt om hier te zijn, is verhuisd naar Reykjavik.

  Het Museum van de exploratie, Héðinsbraut 3. De exploratie-Museum is gewijd aan de geschiedenis van de menselijke verkenning, uit de vroege ontdekkingsreizigers aan de verkenning van de ruimte. De belangrijkste expositie ruimte beschikt over foto's en artefacten uit de Apollo Astronaut opleiding in de buurt van Húsavík in 1965 en 1967. Andere tentoonstellingsruimtes beschikt over de geschiedenis van Viking exploratie, Arctic ontdekkingsreizigers en een tijdlijn van de geschiedenis van de verkenning.

  Te doen

  Walvis spotten
  North Zeilen, Hafnarstétt 9. Walvissen, Papegaaiduikers en zeehonden tours.

  Afgezien van walvis spotten, is paardrijden een andere goede optie voor toeristen die de stad van Húsavík passeren. Zijn een goede gelegenheid om over het ruige IJslandse RAS te komen ook enkele bezienswaardigheden op te paard op hetzelfde moment doen.

  Eten

  Fosshótel Húsavík. Heeft een redelijk geprijsd restaurant/pizzeria.

  Gamli Baukur. Ze hebben een uitstekende selectie van vis, soepen en salades. Beneden is het restaurantje en boven een levendige, kleine bar.

  Lokale gerechten Bistro. Lichte interessante cursussen gemaakt van lokale ingrediënten. Mooi interieur en een zonnige patio.

  Naustið, Naustagarður 2. Mooi en simpel visrestaurant.

  Pallurinn, (achter de Gentle Giants ticket centre). Een interessante tent restaurant waar ze hele lammeren grill. Zeer lekker eten met redelijke prijzen. Alleen open tijdens het zomerseizoen.

  Salka, Garðarsbraut 6. Restaurant/pizzeria, waar het ook mogelijk om smaak papegaaiduiker is.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen