Auto Huren Reykjavik

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Reykjavik Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Reykjavik, Ijsland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Reykjavik . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Reykjavik, Ijsland.

Reykjavik Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Reykjavik maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Reykjavik Ijsland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Reykjavik

Luchthaven
 • Reykjavik - Luchthaven [RKV]
  Port
  • Reykjavik - Harbour
   Hotel Aflevering
   • Reykjavik - Aflevering
    Stad
    • Harpa - Concert Hall
    • Reykjavik - Bildshofdi
    • Reykjavik - Centrum
    • Reykjavik - Haaleiti
    • Reykjavik - Kopavogur
    • Reykjavik - Árbæjarsafn

    Reykjavik Auto Huren & Reisinformatie

    Reykjavík is de hoofdstad en grootste stad van IJsland en het centrum van cultuur en het leven van de IJslandse bevolking maar ook als een van de focal points van het toerisme in IJsland. De stad zelf is verspreid, met uitgestrekte buitenwijken.

    Klimaat in Reykjavik

    Het weer in Reykjavík is berucht onvoorspelbaar. Één minuut schijnt de zon kan worden op een mooi zomers dag, het volgende kan het veranderen in een winderige, regenachtige herfst. Temperaturen in Reykjavík zijn nogal saai: ze gaan niet in de zomer erg hoog, noch doen zij veel onder nul in de winter gaat.

    Wind is het grootste probleem met het weer van Reykjavík. De stad is heel open naar de zeeën, en de winden kunnen sterke en koelen tot op het bot. Winderige plekken voelen over het algemeen beduidend kouder dan die met meer beschutting.

    Krijgen met het vliegtuig

    Twee luchthavens bedienen op het gebied van Reykjavík, voor internationale vluchten en een andere voor binnenlandse vluchten. Ze liggen 50 km afstand van elkaar.

    Keflavík International Airport (KEF) International Airport is de belangrijkste internationale luchthaven van IJsland en ligt 50 km ten zuidwesten van Reykjavík, in de stad van Keflavík.

    Wat te zien

    De oude stad van Reykjavík is klein en makkelijk rond te lopen. De huizen hebben sommige zeer verschillende functies, met name hun felgekleurde gegolfde metalen gevelbekleding. Plan te besteden ten minste een paar uur gewoon rondzwerven, nemen in de stad. En voor verdere feesten van de ogen, er zijn verschillende musea en kunstgalerijen van de stad, de meesten van hen binnen gemakkelijk bereik van de binnenstad.

    Wat te doen in Reykjavik

    Er is veel te doen in Reykjavik, ondanks het feit dat een kleine stad. Er is een levendige muziekscene met concerten meeste avonden in het centrum van de stad. Voor de liefhebbers van theater de stad beschikt over twee belangrijkste theaters enscenering rond 10 speelt een jaar elke, beide binnenlandse en buitenlandse, evenals een aantal kleinere theatergroepen die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten modern theater.

    Er zijn een aantal mogelijkheden om te ervaren op zijn minst een beetje van de IJslandse natuur zonder het verlaten van de stad zelf en buitenshuis activiteiten in de onmiddellijke nabijheid van de stad zijn gemakkelijk te vinden. En een bezoek aan Reykjavik zou niet compleet zonder het gaan naar ten minste één van de geothermische zwembaden.

    Neem contact op met natuur

    Als u wilt ervaren sommige van IJsland van aard, maar hebben geen tijd om de hoofdstad te lang laat, maak je geen zorgen, hebt u verschillende mogelijkheden om een goed gevoel voor de natuur en het landschap zonder daadwerkelijk verlaten de stad.

    Walvis spotten, (de meeste schepen varen uit Ægisgarður in de oude haven). Met uitzondering van Húsavík in het noorden is Reykjavík eigenlijk een van de beste plaatsen om te gaan walvis spotten in IJsland.

    Paardrijden. Een van de meest populaire toeristische activiteiten in IJsland vanwege de speciale aard van het IJslandse paard.

    Wandelen. De directe omgeving van Reykjavík biedt sommige goede wandel-mogelijkheden. Veruit de meest populaire daaronder is Esja, de berg die de weergave naar het noorden van veel van de hoofdstad domineert.

    Zie de northern lights. Reykjavík en de omgeving is geweldig voor het zien van het noorderlicht. De lichten in de wintertijd opdagen en zijn waarschijnlijk gezien worden in september-oktober en februari-maart. Na 8 uur naar misschien 2-3 am in de ochtend is de periode ze waarschijnlijk Toon omhoog, maar het hangt allemaal dingen zoals wolken, hoe donker, als er zonne-storm slaan earth enz.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen