Auto Huren New Delhi

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

New Delhi Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in New Delhi, India.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in New Delhi . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in New Delhi, India.

New Delhi Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in New Delhi maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

New Delhi India Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in New Delhi

Luchthaven
 • New - Delhi Luchthaven [DEL]
  Stad
  • New - Delhi Centrum

   New Delhi Auto Huren & Reisinformatie

   Delhi is de hoofdstad van India en het huis van takken van de uitvoerende, wetgevende en rechterlijke macht van de regering van India. Delhi is een grote metropool met sterke punten in kunsten, handel, onderwijs, entertainment, mode, financiën, gezondheidszorg, media, professionele diensten, onderzoek en ontwikkeling, toerisme en vervoer allemaal bijdragen aan de prominente rol.

   Districten

   Zuidwest-Delhi — Defensie kolonie, Hauz Khas, Green Park, grotere Kailash, Vasant Kunj, Lajpat Nagar, Nehru plaats, Malviya Nagar en Kalkaji.
   Oost-Delhi — Gandhi Nagar Preet Vihar en Vivek Vihar.
   Noord-Delhi — Sadar Bazar, Universiteit Enclave (Kamla Nagar), Kotwali en civiele lijnen.
   West-Delhi — Patel Nagar, Rajauri Tuin, Oost-Sagarpur en Punjabi Bagh.
   Central Delhi — Connaught Place, Khan markt, Chanakyapuri, Karol Bagh en Paharganj.
   Oude Delhi - Daryaganj, Kashmere Gate, Chandni Chowk, Chawri Bazaar, India, Lal Quilamas en Jama Masjid.

   New Delhi

   De hoofdstad van India gebouwd door de Britten. Het huisvest ook enkele van de bekendste hotels vind je in India zoals: The Leela sfeer The Grand jüSTa Hotels & Resorts

   New Delhi is ook beroemd om zijn luxe bruiloft en feest in plaatsen zoals: The Jehan

   Zuid-Delhi

   Zuid-Delhi is een meer welgestelde wijk en de locatie van vele luxe hotels en winkelcentra, schilderachtige pensions. Het omvat ook de zondagsdienst Minar, een belangrijke toeristische attractie. Het gebied is gemakkelijk te omzeilen via taxi/auto en wordt bediend door 3 metrolijnen.

   Oude Delhi

   De hoofdstad gedurende de Mughal-periode.

   Noord-Delhi

   Dit gebied omvat vele gebouwen ontwikkeld gedurende de Britse overheersing. Majnu Ka Tilla is een Tibetaanse nederzetting in het gebied.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Indira Gandhi International Airport, (DEL), gelegen in het zuidwesten van de stad, is het aankomstpunt voor veel bezoekers in Delhi. Zodra notoir slechte, de luchthaven werd omgetoverd tot een zeer moderne faciliteit en behoort tot de beste luchthavens in de wereld.

   Tijdens de winter, Delhi ervaringen vaak dichte mist en zichtbaarheid wordt aanzienlijk verminderd waardoor het moeilijk is voor vluchten landen en opstijgen. Zowel internationale als binnenlandse vluchten worden vaak afgeleid, geannuleerd of vertraagd.

   Met de auto

   Veel online auto diensten zijn nu uitgebreid portie grote steden in India zoals Cabs24x7, Uber en UberX in feite betrouwbaarder, goedkoper en aangenamer dan te maken met (en onzinnig met) gewetenloze / zelfbeeld / lastig taxichauffeurs of autorickshaw-stuurprogramma's zijn. U kunt in door cabines en dit is de veiligste manier om te krijgen als u wilt voorkomen dat busdiensten.

   Met de bus

   Bussen aankomen uit Kathmandu en Chitwan in Nepal (36 hr +) en vrijwel elke stad in India. Hoewel niet zo comfortabel als de treinen, zijn de bussen de enige keuze voor sommige bestemmingen, vooral die in de bergen.

   Omzeilen

   Krijgen rond Delhi is altijd een avontuur. Verkeer is, in grote lijnen, vreselijk verstopt en vele chauffeurs zullen denken dat niets van het citeren van tien keer de prijs gaan aan een toerist. De prijzen hieronder gebruiken als globale richtsnoeren, prijzen afspreken alvorens te vertrekken. Beste manier om te reizen is via metro, waar er aparte cabines voor vrouwen (die blijken te zijn zeer nuttig tijdens het spitsuur). De metro is schoon, efficiënt en meestal bereden door relatief welvarende middenklasse studenten of pendelaars onderweg/naar werk; Er is bijna nergens in de stad dat u niet kan met de metro bereiken.

   Met de metro

   De snelgroeiende Delhi Metro biedt een goedkope, snelle, probleemloze en airconditioning manier zippen rond de stad. De volgende lijnen zijn open:

   Rode lijn: Dilshad tuin - Rithala
   Gele lijn: Jahangirpuri - HUDA stadscentrum, Gurgaon
   Blauwe lijn: Dwarka Sector 21 - Vaishali / - Noida stad centrum
   Groene lijn: Inderlok - Mundka
   Paarse lijn: ITO - Badarpur rand
   Airport Express: New Delhi Railway Station - Airport - Dwarka

   Met de lokale trein

   Er zijn beperkte commuter diensten op Delhi's spoorwegen, maar de faciliteiten zijn een veel huilen uit de gebruiksvriendelijke Metro en stations. Treinstations liggen voor het grootste deel, onhandig. Er is geen passagiersdienst op de Delhi Ring spoorweg buiten spitsuur.

   Houd er rekening mee dat de Indian Railways website geen meeste buitenlandse creditcards accepteert, maar creditcards van American Express worden geaccepteerd. Indiase spoorwegen kaartjes kunnen gekocht worden bij een agentschap genaamd Cleartrip met andere credit cards.

   Met de bus

   Alle delen van Delhi goed zijn verbonden door bussen en met kaartjes variërend van Rs 5-15 ze zijn erg goedkoop, maar ze zijn ook heel druk meest van de tijd. De rood gekleurde bussen zijn voorzien van airconditioning en de groen gekleurde zijn niet. Zoals bushaltes geen busroutes goed geschreven, kan het moeilijk zijn om uw weg te vinden. Vragen van andere mensen bij de bushalte is vaak de beste manier om te weten te komen over de busroutes naar uw bestemming. Echter, de bussen zijn vrij frequent, elke 15-20 min lopen of enzovoort meeste routes. Er zijn twee soorten bussen in Delhi:

   Regering lopen DTC bussen (rood en groen gekleurd met grote ramen)
   Particuliere cluster bussen (oranje gekleurd)

   Door auto-riksja 's

   Auto-riksja's (ook wel driewielige scooters, tuk-tuks of gewoon auto's genoemd) zijn goed voor kortere reizen. Altijd in een onderscheidend en-geelgroen kleurstelling zijn auto-riksja's gedeeltelijk overdekte constructies drie wielen.

   Op voet

   Veel van Delhi is vrij voetganger-vijandige. Afstanden zijn lang, road bewegwijzering is slecht, en in de meer toeristische georiënteerde gebieden, u zult worden voortdurend aangeklampt door bedelaars en touts. Kruising van wegen vaak impliceert waden over meerdere rijstroken van zwaar verkeer.

   Wat te zien

   Rode Fort

   Het Rode Fort (Lal Qila) is één van Delhi's top toeristische bezienswaardigheden. Een briljante rode zandsteen fort gebouwd door de Mughal keizer Sjah Jahan (die ook gebouwd Agra, de Taj Mahal) als zijn uitspraak paleis. Grote gebouwen binnen omvatten:

   Chatta Chowk, (overdekte Bazaar). Trouw aan de naam is dit een overdekte bazaar tussen de poort en het fort zelf, nu opgevuld met souvenir venters.

   Diwan-i-Am, (Hall van publiek publiek). Dit gebouw scheidt van het voorhof van de binnenplaats en heeft een marmeren platform voor de troon van de keizer.

   Hayat Baksh Bagh, (leven-schenkende tuinen). Zodra een grand tuin vol fonteinen en beken, nu helaas al droog — alleen droog kanalen en hectare groen gras blijven.

   Diwan-i-Khas, (Hall van particuliere publiek). Volledig gebouwd van marmer, is dit waar de keizer speciale bezoekers ontvangen.

   Khas Mahal, (privé-paleis), keizer hoofdverblijf. De achthoekige toren Mussaman Burj kijkt uit naar de rivier Yamuna, en is waar de keizer gebruikt om te verschijnen voor het publiek voor elke ochtend.

   Mahal, belde (kleur paleis). De residentie van de Sultan's voornaamste vrouw.

   Mumtaz Mahal, (Jewel paleis). Zes appartementen voor van de Sultan harem bevatte. Nu gebruikt als een museum Hof textiel, tapijten en wapens.

   Te doen

   Maak een wandeling op Connaught Place (CP), het hart van New Delhi. Het heet nu Rajiv Chowk. Het Britse ontworpen koloniale equivalent van een winkelcentrum, het aangelegd in twee concentrische ringen in blokken, allemaal vol met winkels en veel verwende duiven aangewaggeld over verdeeld.

   Nationale Zoölogische Park (NZP), Mathura weg. De Delhi Zoo is een zeer grote en uitgestrekte gewijd aan het behoud van de rijke biodiversiteit van het land. Dit park is mogelijk de enige kans op het zien van een tijger of olifant voor sommige reizigers.

   Fototour van Delhi. Deze rondleiding te verkennen van de verschillende aspecten, de bezienswaardigheden en de mensen van de stad die de meeste bezoekers missen. U kunt in deze fotografie tours Beleef de stad als een local evenals nemen enkele uitstekende foto's. U kunt bijna elke camera u hebt of huren als je zin hebt.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen