Auto Huren Thiruvananthapuram

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Thiruvananthapuram Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Thiruvananthapuram, India.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Thiruvananthapuram . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Thiruvananthapuram, India.

Thiruvananthapuram Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Thiruvananthapuram maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Thiruvananthapuram India Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Thiruvananthapuram

Luchthaven
 • Trivandrum - International Luchthaven [TRV]

  Thiruvananthapuram Auto Huren & Reisinformatie

  Thiruvananthapuram is de hoofdstad stad van Kerala in Zuid-India. De stad is de zelfde naam met haar district, Thiruvananthapuram, die tot de 14 districten van Kerala behoort aandelen.

  Thiruvananthapuram is gebouwd op heuvels door de zee kust en ingeklemd tussen de West-Ghats en de Arabische Zee en Thiruvananthapuram is in de eerste gerangschikt in het aantal buitenlandse toeristen bezoeken van Kerala is een fascinerende bestemming voor vakantiegangers.

  Wanneer om te gaan

  De beste tijd voor een bezoek aan Trivandrum is tussen oktober en februari, de perfecte tijd voor strand vakanties. Februari tot en met mei is zomer, dat is zeer heet en vochtig, terwijl juni tot September de moesson seizoen is. Het tweede regenseizoen, de Noord-Oost moesson, is even sterk en treedt op tijdens de maanden oktober en November.

  Het festival van Onam die eind augustus of begin September optreedt is een goed moment om te genieten van de sfeer van het carnaval. Er zijn meestal veel culturele programma's tijdens de officiële viering van de Onam gedurende 10 dagen.

  De moesson seizoen begint vanaf juni elk jaar en is een tijd van zware regenval in het gebied. Onlangs, als gevolg van de campagne door het Verkeersbureau van de staat, toeristen begonnen komen om te genieten van de moesson.

  Praten

  De moedertaal van Kerala is Malayalam, oftewel een Dravidische taal zoals Tamil, Kannada en Telugu. Best opgeleide bewoners zijn ook in staat om te communiceren in het Hindi en Engels. De mensen zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. Tamil wordt algemeen begrepen, hoewel mensen niet ook vloeiend in de taal worden kunnen.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Trivandrum International Airport (TRV) met directe vluchten vanuit het Midden-Oosten, Singapore, Maldiven, Sri Lanka evenals seizoensgebonden charter vluchten naar Europa. Het is verbonden met vele grote steden in India door binnenlandse vluchten.

  Met de trein

  Trivandrum centraal station, gelegen op Thampanoor, is een grote Indiase spoorwegstation, derde grootste in Zuid-India na Chennai en Shornur Johannes Het station wordt een terminus, bijna alle treinen op west coast en gebonden aan Kerala start & einde van hun reis hier.

  Het centraal station ligt zelf is een complexe erfgoed door de Travancore Maharaja gebouwd als onderdeel van Travancore spoorwegen. Het treinstation bevindt zich de enige dergelijke te worden volledig in steen zonder enige structuur van beton of staal gebouwd. Het station is sterk gemoderniseerd met alle faciliteiten van de premie.

  Met de bus

  De lange afstand busstation ligt naast het treinstation. Bussen lijndiensten naar alle grote steden en dorpen in de staat ook naar grote steden zoals Cochin, Bangalore, Kozhikode, Madurai, Coimbatore, Tirunelveli en Chennai. Kerala staat Road Transport Corporation (KSRTC) werkt 6 klasse van diensten, verbinden met zuidelijke Tamilnadu steden/stad, alsmede alle andere delen van Kerala.

  Omzeilen

  Door auto-riksja

  Autorickshaws zijn een goedkope manier van reizen tussen de attracties. Het is altijd mogelijk om een auto-riksja uit bus stand, treinstation of speciale auto riksja stand. Alle de gelicentieerde stad auto-rikshaws tarief meter moeten bezitten, en het tarief wordt berekend door de taxameter. Dus, zorg ervoor dat de bestuurder op de meter voor de aanvang van de reis draait.

  Op voet

  Attracties in de stad vele bezienswaardigheden zijn vlakbij, dus je zou kunnen tussen hen lopen. Kruising van wegen vaak impliceert waden in zwaar verkeer tijdens piekuren. De zebra rijstroken worden gebruikt door de lokale bevolking voor kruising alleen in grote kruispunten. Dan de grote kruispunten, verwacht niet de voertuigen om te stoppen voor u in de regels van de zebra. Probeer uw beste verplaatsen in een voorspelbare rechte lijn, zodat voertuigen om je heen weven kunnen. (Beter nog, klink op een groep van lokale bevolking en kruis in hun schaduw.) De aanbevolen wandeling gebieden in de stad zijn als volgt:

  Loop over de brug richting Oosten Fort. Bezoek het Padmanabhaswami tempel-terrein. Uw wandeling in het Park van Gandhi in East Fort eindigen.
  Lopen van Secratariate naar Palayam. Lopen en zien de Connemera markt en venster boodschappen doen.
  Loopafstand van Museum Junction naar Vellayambalam. Als alternatief kunt u ook wandelen binnen de Museum-verbindingen.
  Vellayambalam Junction loopafstand tot Kowdiar paleis. Deze weg heet de koninklijke weg, omdat het leidt tot het paleis. Er zijn goede cafés en snackbars op dit gebied.

  Wat te zien

  Thiruvananthapuram is een historische stad, bezaaid met vele historische structuren, parken, musea, toeristische centra en paleizen. Zijn ook beroemd om zijn karakteristieke groen, presenteren, een zeldzame site in een bruisende Indiase stad. Bezoek de officiële website van Kerala Toerisme.

  Monumenten en musea

  Sri Padmanabhaswamy tempel

  Sree Anantha Padmanabha tempel is het belangrijkste icoon van de stad. Een van de meest oudste tempels van India, het is een grote Vishnu Tempel in het land. De tempel zelf is 1000 's van verhalen te vertellen met de Vlekkelooze sculpturen en mandaps. De hele Thiruvanathapuram stad werd gebouwd rond deze tempel. Haar een architectonisch wonder en werd genomineerd uit India in de laatste ronde van de 7 wonderen van de wereld.

  De godheid is Maha Vishnu in een zeldzame liggende houding, "ananthasayanam" of de Heeren slaap genoemd. De tempel heeft een grote rol in de geschiedenis van Kerala, met de voorzittende deity zelfs wordt gekroond als keizer van Travancore in de 18e eeuw en alle heersers die uitspraak van de staat in de naam van de godheid. De koninklijke kroon van Travancore, is bewaard gebleven in de tempel, maar krijgen een glimp van het is een zeldzame.

  Deze tempel behoort tot de Travancore koninklijke familie en bewaakt door Royal Palace Guards van Travancore (RPG) en Kerala speciale tak politiemacht samen met Sree Padmanabha van Elite gemonteerd bewakers. Een eenheid van Kerala staat Commando geweld beschermt de tempel in de buitenste ring.

  De tempel is in Nieuws, na de ontdekking van enorme schatten bewaard in de kelders. Een ruwe schatting maakt het astronomische waarde van Rs 1,2 biljoen (US$ 21.72 miljard), waardoor het de meest rijkste tempel in de wereld. Als gevolg van de ontdekking van deze rijkdom, de tempel en de bijbehorende zone, werd één van de meest beschermde gebieden. Gewapende politie en commando's zijn ingezet rond de tempel. Bezoekers moeten passeren thro' strenge beveiliging screening proces. Schaduw politiemacht in civiele en tempel jurk alle bezoekers 24 x 7 observeren.

  East Fort, een oud fort rond Sree Padmanabhaswamy tempel. Vandaag meeste vestingwerken ontmanteld, behalve de oostkant, dus het fort heeft zijn huidige naam - Oosten Fort. De poort van het Fort direct opent voordat Sree Padmanabha tempel en ontworpen in Europese stijl. De verlichting van Fort Oostpoort in avonden, is een grote attractie.

  Stranden en natuur

  Shanghumukham Beach deze ligt stad 8 km buiten de stad, grenzend aan de luchthaven. Lokale mensen kudde er om te kijken naar de zonsondergang. Zijn een goede goed onderhouden veilig strand. Er is een overdekte recreatie-club in de buurt. Matsyakanyaka een gigantische sculptuur van een sirene door Kanai Kunjiraman wekt gemengde reacties. Een kleine tuin en ster-vis restaurant vormige daar werkzaam, trekt grote menigten. Er is ook een vreedzame Tempel in de buurt.

  Veli toeristische dorp. Een meer mengen in het strand, bijna alsof het de zee werden plagen. Varen, onderhouden paardrijden op het strand, een drijvende brug, een ondiepe vijver waar u de vis voeden kunt, prachtig tuinen. Zeer beroemd onder de toeristen, vooral diegenen die geïnteresseerd zijn in water avontuur sport.

  Kovalam Beach - 17 km van Thiruvananthapuram stad, is een wereld beroemde strand, opgemerkt wordt een van de mooiste. Er zijn 2 grote stranden en zeer veilig om te zwemmen. Een bezoek aan Kovalam is een must voor Trivandrum. Maar het strand in de periode November-December, wanneer buitenlandse toeristen koppel in massaal te vol raakt. Pas op voor de lokale touts en strand restaurants/winkels die artikelen verkoopt bijna 3 tot 4 keer meer dan de normale prijs. Koehandel wordt geaccepteerd als een vorm van handel met verkopers. Verschillende massage palours gelegen in de buurt van het strand zijn nep en illegale seks palours.

  Andere attracties

  Er zijn diverse attracties, gelegen buiten de stadsgrenzen, geliefd bij toeristen. Sommigen van hen zijn,

  Het Padmanabhapuram Paleis het oude hoofdkantoor van Travancore koninklijke familie, is een van de mooiste paleizen, die geen toeristische niet kan veroorloven te missen. Het paleis wordt geregistreerd als's werelds grootste houten paleis, door Guinness Books of Records.

  Padmanabhapuram paleis
  Attingal Palace, het voormalige hoofdkantoor van Travancore Queens die regeerde een kleine provincie van Attingal binnen de Travancore.

  Wat te doen

  Wandelen rond de stad tijdens de schemering tijd wanneer de stad tot leven komt. Het wordt geadviseerd niet te wagen uit alleen laat in de nacht
  Vinden de lokale koopjes en winkel voor souvenirs.
  De magische zonsondergang van het Shankumukham of Veli strand
  Laat u verwennen met een traditionele Ayurvedische massage
  Bezoek de lokale museum en kunst galerij.
  Bezoek een martial arts-centrum (Kalaripayattu)
  Kijken naar traditionele artiesten voeren een dans Kathakali.
  Bekijk een processie van de tempel aan het einde van een lokale festival wanneer de godheid is genomen uit op de bovenkant van een olifant.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen