Auto Huren Denpasar Bali

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Denpasar Bali Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Denpasar Bali, Indonesie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Denpasar Bali . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Denpasar Bali, Indonesie.

Denpasar Bali Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Denpasar Bali maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Denpasar Bali Indonesie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Denpasar Bali

Luchthaven
 • Ngurah - Rai Luchthaven [DPS]

  Denpasar Bali Auto Huren & Reisinformatie

  Bali, het beroemde eiland van de goden, met zijn gevarieerde landschap van heuvels en bergen, ruige kusten en zandstranden, weelderige rijstterrassen en onvruchtbaar vulkanische hellingen bovenal bieden een schilderachtige achtergrond voor haar kleurrijke diep spirituele en unieke cultuur, stakes een ernstige claim paradijs op aarde. Met wereldklasse surfen en duiken, een groot aantal culturele, historische en archeologische bezienswaardigheden en een enorm aanbod van accommodaties, dit is een van's werelds meest populaire eiland bestemmingen en die consequent travel wint awards. Bali heeft iets te bieden een zeer brede markt van bezoekers van jonge back-packers rechts via naar de superrijken.

  Regio 's

  Zuid-Bali (Kuta, Bukit schiereiland, Canggu, Denpasar, Jimbaran, Legian, Nusa Dua, Sanur, Seminyak, Tanah Lot)
  De meest bezochte deel van het eiland veruit, met Kuta Beach en chique Seminyak.
  Midden-Bali (Ubud, Bedugul, Tabanan)
  Het culturele hart van Bali en de centrale bergketen.
  West Bali (Negara Gilimanuk, Medewi Beach, Pemuteran, West Bali National Park)
  Ferries naar Java en het West Bali National Park.
  Noord Bali (Lovina, Singaraja)
  Rustige zwarte zand stranden en de oude hoofdstad.
  Oost-Bali (Amed, Besakih Candidasa, Kintamani, Klungkung, Mount Agung, Padang Bai, Tirta Gangga)
  Legde terug kustdorpen, een actieve vulkaan en de machtige Mount Agung.
  Zuidoostelijke eilanden (Nusa Lembongan, Nusa Penida, Nusa Ceningan)
  Rustige offshore eilanden in het zuidoosten, populair voor duikactiviteiten.

  Religie

  In tegenstelling tot alle andere eiland in grotendeels islamitische Indonesië is Bali een zak van de hindoe-religie en cultuur. Elk aspect van Balinese leven is ademt met religie, maar de meest zichtbare tekenen zijn het kleine aanbod gevonden in elke Balinees huis, werkplaats, restaurant, souvenir kraam en luchthaven check-in balie. T

  Balinese dans en muziek zijn ook terecht beroemd en een grote attractie voor bezoekers naar het eiland. Als op de naburige Java, overheersen de gamelan orkest en wayang kulit schaduw Poppentheater. Dansen zijn uiterst visuele en dramatische, en de meest beroemde omvatten:

  Barong of "lion dance" — een rituele dans beeltenis van de strijd tussen goed en kwaad, met artiesten angstaanjagende Leeuw lijkende maskers dragen. Deze dans wordt vaak opgevoerd speciaal voor toeristen, want het is een van de meest visueel spectaculair en de verhaallijn is relatief makkelijk te volgen. Barong dansvoorstellingen zijn niet moeilijk te vinden.

  Calonarang — een spectaculaire dans die een verhaal is van donkere magie te bestrijden en het kwade geesten uitdrijven uitgelijnd met de heks-koningin Rangda. Het verhaal heeft vele variaties en zelden zijn twee calonarang speelt hetzelfde. Als je een authentiek Calonarang prestaties vindt, dan bent u voor een echt magisch ervaring.

  Kecak of "monkey dance" — eigenlijk uitgevonden in de jaren 1930 door ingezeten Duitse kunstenaar Walter Spies voor een film maar een schouwspel echter met maximaal 250 dansers in concentrische cirkels zingen "kecak kecak", terwijl een performer in het centrum uit een spirituele dans handelt.

  Legong Keraton — misschien de meest beroemde en gevierd van alle Balinese dansen. Uitgevoerd door jonge meisjes, is dit een dans van de goddelijke nimfen uit de 12e eeuw Java.

  Klimaat

  Overdag temperaturen zijn aangenaam, variërend tussen 20-33⁰ C (68-93⁰-F) het hele jaar door. Van December tot maart, de moesson west kan brengen zware douches en hoge luchtvochtigheid, maar dagen zijn nog vaak zonnig met de regens beginnen in de late namiddag of avond en snel passeren. Van juni tot September, kan de luchtvochtigheid is laag en het vrij koel in de avond. In deze tijd van het jaar is er nauwelijks regen in de laaggelegen kustgebieden.

  Tijd

  Bali is de UTC + 8 tijdzone (genoemd in Indonesië WITA, Waktu Indonesië Tengah), hetzelfde als West-Australië, Maleisië, Singapore en China en 1 uur vooruit van Jakarta.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  De meeste bezoekers zal aankomen op Ngurah Rai International Airport (DPS), ook wel bekend als Denpasar International Airport. Ondanks deze misleidende naam, is eigenlijk de luchthaven gelegen in Tuban tussen Kuta en Jimbaran, ongeveer 30 minuten uit de buurt van Denpasar. Ngurah Rai is Indonesiës 3e drukste internationale luchthaven en een belangrijke hub goed verbonden met Australië, Zuidoost-Azië en de rest van Indonesië.

  Ngurah Rai International Airport is onlangs grotendeels vernieuwd om te compenseren voor de groeiende hoeveelheid bezoekers naar het eiland.

  Internationale aankomsten procedures

  Alle paspoorten moeten gelden voor een minimum van 6 maanden vanaf de datum van inwerkingtreding van Indonesië en tenminste 2 lege pagina's die beschikbaar zijn voor stempels.

  Krijgen vorm de luchthaven

  Sommige hotels organiseren gratis transfers naar de luchthaven, maar voldoende openbare taxi's zijn ook beschikbaar: Ga naar de ticketing stand.

  Als u op een beperkt budget reist, kunt u markeren beneden een Blue Bird Taxi vanaf buiten de poort van de luchthaven. Blue Bird taxi's zijn veilig en betrouwbaar, en hun gemeten tarieven zijn iets goedkoper dan de vooruitbetaalde taxikosten.

  Met de bus

  Er zijn directe busdiensten naar Bali van alle grote steden op Java en Lombok, waarmee u een koppeling met veerboten voor kruisingen van de zee. Deze zijn goedkoop en gemakkelijk, maar langzaam.

  Per boot

  Ferry's van Ketapang op het eiland Java naar Gilimanuk op West Bali elke 15 min, 24 uur per dag. Deze zijn zeer goedkoop, en de overtocht duurt slechts 30 min (plus soms aanzienlijke wachten rond voor laden en lossen).

  Omzeilen

  Bali is een vrij groot eiland en je moet een methode te omzeilen als u van plan bent over het verkennen van meer dan het zwembad van het hotel. Snelle, schijnbaar ongecontroleerde ontwikkeling en een verouderende infrastructuur, betekenen dat de wegen worstelen om te gaan. In toeristische gebieden is het verkeer chaotisch, en er zijn dagelijkse jam. Bepaalde probleemwijken zijn Ubud, Kuta, Seminyak en Denpasar.

  Voor verschillende uitstapjes rond het eiland is het gebruikelijk om toe te treden een tour via uw hotel of bij één van de vele straat agentschappen die overal worden gevonden in loofhutten normaal gesproken gemarkeerd "Toeristische informatie".

  Door bemo

  Bemos zijn minibusjes die dienen als een flexibele busdienst (ook bekend als Shuttle Bus) en Bali's traditionele vorm van vervoer. Echter ze hebben grotendeels plaatsgemaakt voor gemeten taxi's in het zuiden.

  Wat te zien

  Tempels

  Bali's bekendste attracties zijn de talloze hindoeïstische tempels. Elk dorp wordt vereist door de adat (gewoonterecht) voor het bouwen en onderhouden van ten minste drie tempels: de puseh van pura (tempel van oorsprong) gelegen aan de zijkant kaja (puur) van het dorp, de pura desa (dorp tempel) in het Paleis voor alledaagse communautaire activiteiten en de dalem pura (tempel van de doden) aan het einde van de kelod (onreine). Rijke dorpen wellicht meer dan deze drie verplichte tempels, en bovendien alle familie verbindingen hebben een tempel van enkele natuur.

  Landschap

  Allermeest naar de kust van Bali is omzoomd door stranden van een soort, met de uitzonderingen worden enkele belangrijke terreinen van mangrovebossen in het zuidoosten, en bepaalde delen van het schiereiland van de Bukit waar hoge kliffen rechtstreeks naar de verpletterende golven van de Indische Oceaan neerzetten.

  Niet verwonderlijk, gezien de vulkanische aard van het eiland, zwart zand is de norm, maar er zijn ook enkele stranden in het zuiden hebben fijnmazig wit zand. Stranden die vooral veilig om te zwemmen zijn omvatten Jimbaran Bay en vrijwel alle van de noordkust.

  Weg van de kust, Bali is grotendeels weelderig, groen en vruchtbaar en rijstvelden zijn de landbouw domineert van het eiland. In sommige gebieden, rijstvelden de vorm aannemen van dramatische gebeeldhouwde terrassen die efficiënt gebruik maken van elke beschikbare hectare grond voor de teelt. Bijzonder mooie voorbeelden van terrasvormige rijstvelden kunnen worden gevonden in het centrum van het eiland ten noorden van Ubud en in Oost-Bali rond Tirta Gangga. Elders, maken glooiende rijstvelden voor een zeer aangename landelijke decor.

  Bali's bergen allemaal vulkanen, sommige lang slapende en sommige nog steeds actief. Veel actiever is Gunung Batur, die permanent smolders en periodiek produceert een grote knal en gewone rookpluimen zoals druk wordt vrijgegeven van binnen.

  Te doen

  Bali's Hindoe cultuur en geschiedenis is zowel bijzonder en uniek. Veel bezoekers krijg zo verpakt in winkelen, feesten en strand leven te missen de kans om te begrijpen en absorberen ten minste enkele van deze. U kan niet mislukken zien van tempels, tegenkomen plechtigheden en getuige dagelijkse aanbiedingen, en degenen die de tijd en de inspanning om te begrijpen wat er gaande is om hen heen vindt hun bezoek zeer de moeite waard.

  Er zijn verschillende warmwaterbronnen te ontdekken in Bali. Een van hen, aan de noordkust van het eiland in de buurt van Lovina, is de lucht Banjar, waar de stenen mond houtsnijwerk toestaan warm water te geven tussen de zwembaden, die zijn vastgelegd in de weelderige tuinen.

  Bali is een paradijs voor liefhebbers van de spa, en alle soorten behandelingen zijn overal verkrijgbaar. De Balinese lulur lichaam schrobben met kruiden en specerijen — traditioneel uitgevoerd voordat een huwelijksceremonie — is bijzonder populair. Balinese massage wordt gewoonlijk gedaan met olie en houdt van lange, Zweeds-stijl lijnen.

  Bali is gastheer voor enkele van de beste yoga en welzijn centra en retraites in de wereld. Hier vindt u een overvloed aan geweldige yoga-lessen aan alle niveaus in de meeste van de toeristische gebieden.

  Bali, Indonesië is een uniek eiland met een rijke van Hindoeïsme culturele en vriendelijke mensen. Het is waarschijnlijk het beste eiland in Indonesië komt u als toerist. Bali heeft prachtige gevarieerde van landschap van heuvels en bergen, de ruige kust en de zandstranden, weelderige rijst terrassen en onvruchtbaar vulkanische hellingen alle verstrekken van de beste en kleurrijke culturele, in diepe spirituele die bezoekers als eiland paradijs beweren. Bali is een paradijs voor surfen en duiken liefhebbers, familie reizigers, met inbegrip van back-packers huwelijksreis.

  Kopen

  Kleding is een echte trekking. Populaire sportkleding merken zijn verkrijgbaar in een veelheid van winkels in Kuta en Legian voor prijzen ongeveer dertig tot vijftig procent lager zijn dan je thuis zou betalen. Als de massa-markt niet uw ding is, probeer het steeds toenemende aantal van chique boetieks in Seminyak en ondersteunen jonge lokale ontwerpers. Jalan Laksmana is een goed uitgangspunt.

  Bali is een eiland van ambachtslieden, zodat kunsten en ambachten altijd populair zijn. Probeer aan het hoofd naar de bron als u kunt eerder dan het kopen van filmpersonages winkels in Kuta of Sanur.

  Gedroogde specerijen en koffie zijn zeer populaire items mee naar huis nemen. De meeste supermarkten hebben speciaal ontworpen geschenkverpakkingen gericht op toeristen, of, als u Bedugul bezoekt, kopen op de traditionele markt van Bukit Mungsu.

  Wat u koopt, controleert u of dat u bent in uw beste modus, onderhandelen als deze vaardigheden vereist behalve in de duurdere winkels die specifiek aangeven worden dat hun prijzen zijn vast. En onderhandelen is natuurlijk een heleboel plezier.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen