Auto Huren Surabaya

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Surabaya Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Surabaya, Indonesie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Surabaya . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Surabaya, Indonesie.

Surabaya Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Surabaya maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Surabaya Indonesie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Surabaya

Luchthaven
 • Juanda - Luchthaven [SUB]
  Stad
  • Surabaya
  • Surabaya - Wonorejo

  Surabaya Auto Huren & Reisinformatie

  Surabaya is de hoofdstad van Oost-Java en de 2e grootste stad van Indonesië.

  Begrijpen

  Het verhaal gaat dat Surabaya de naam is afgeleid van de Javaanse woorden Suro, zin haai, en Boyo, zin krokodil. Met meer dan 6 miljoen mensen is pretentieloze Surabaya de tweede grootste stad van Indonesië.

  Klimaat

  Zeer tropische en u wilt dragen casual, lichte kleding: t-shirts, shorts, sandalen of schoenen. Temperaturen variëren weinig door het jaar, met overdag hoogtepunten rond 32-34 graden Celsius, 's nachts dalen tot 22-26 graden. Tijdens de regenachtige seizoen (November-April) voorbereid zijn af en toe overstromingen en verkeersopstoppingen, hoewel het is niet zo slecht als Jakarta.

  Praten

  De nationale taal, Bahasa Indonesië, is het medium van de overheid, handel en het onderwijs. Er is een verrassende hoeveelheid Engels zichtbaar in Surabaya op reclame en tekenen, en Engels is de meest begrepen vreemde taal.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Surabaya de Juanda Airport (SUB) is de tweede drukste in het land na Jakarta Soekarno-Hatta, met zeer frequente vluchten naar Jakarta en andere grote Indonesische bestemmingen, evenals enkele directe internationale vluchten naar bestemmingen zoals Singapore, Kuala Lumpur, Penang, Bangkok, Hong Kong, Taipei, Guangzhou en Bandar Seri Begawan.

  Met de trein

  Surabaya heeft twee grote stations, Station Surabaya Pasarturi en Station Surabaya Gubeng. Zetels in eksekutif (1e klas) en bisnis (tweede klasse) voor elke IC-reis gereserveerd kunnen worden omhoog tot 30 dagen van tevoren bij elke grote station in Java.

  Met de bus

  Surabaya heeft frequente busverbindingen uit alle delen van Oost-Java en van grote steden in andere delen van Java en daarbuiten. Het belangrijkste busstation is op Bungurasih, ongeveer 10 km ten zuiden van de stad.

  Wat te zien

  Gereja Kelahiran Santa Perawan Maria. De oudste kerk in Surabaya. Mooie glazen panelen en serene omgeving.

  Grahadi. Het koloniale tijdperk residentie van de gouverneur van Oost-Java. U kunt kijken naar de Reog dans, een krachtige traditionele dans op de nabijgelegen 'Balai Pemuda'.

  Huis van Sampoerna, deze statige compound voor Nederlandse koloniale stijl werd gebouwd in 1862 en is nu een bewaard gebleven historische site.

  Lus in Surabaya, west gelegen. Er zijn vele kraampjes en bazaars's nachts waar vind je een heleboel goed eten. Het wordt erg druk in de nacht en het is een plek voor een heleboel jonge mensen om op te hangen.

  Masjid Al Akbar Surabaya A enorme moskee. De moskee heeft een toren die is uitgerust met een lift, zodat bezoekers Surabaya uit de top van de toren, 65 m (195 ft) boven het maaiveld zien kunnen.

  Masjid Cheng Ho, een moskee met prachtige Chinese architectuur. Het is ongeveer 10 min lopen van Surabaya City Hall, of 5 min door "Betjak".

  Monumen Jalasveva Jayamahe A monument aan de Surabaya kust gewijd aan de dienst van de Indonesische Marine.

  Soerabaja Zoo (Kebun Binatang/Bonbin), 3 km ten zuiden van het centrum van de stad (in de buurt van de Joyoboyo bus terminal). Een van de oudste en grootste in Zuidoost-Azië. Ook kunt u het monument van de Suroboyo in de buurt van de ingang van de dierentuin.

  De Suramadu-brug is een brug met tuibrug die Soerabaja op het eiland Java en de stad van Bangkalan op het eiland van Madura verbindt.

  Tugu Pahlawan A monument opgedragen aan de gevallen helden van Soerabaja tijdens de onafhankelijkheidsoorlog van dat land van 1945-49. Het is gelegen tegenover de ambtenaar van de gouverneur gebouw in Jl.Pahlawan.

  Pakuwon Indah.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen