Auto Huren Yogyakarta

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Yogyakarta Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Yogyakarta, Indonesie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Yogyakarta . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Yogyakarta, Indonesie.

Yogyakarta Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Yogyakarta maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Yogyakarta Indonesie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Yogyakarta

Luchthaven
 • Yogyakarta - Adisucipto Luchthaven [JOG]
  Stad
  • Yogyakarta

   Yogyakarta Auto Huren & Reisinformatie

   Yogyakarta— ondanks de officiële spelling, de naam is meestal uitgesproken en niet ongewoon geschreven Jogjakarta of gewoon Jogja is een belangrijke toeristische bestemming in Indonesië. Het is de hoofdstad van Yogyakarta speciale stadsregio die in het zuidelijke deel van de provincie Midden-Java, Indonesië.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   Yogyakarta van Adisucipto International Airport (JOG), 8km ten oosten van de stad, is een kleine maar drukke meestal binnenlandse hub. Er zijn frequente verbindingen op Garuda, de nationale luchtvaartmaatschappij. Voor internationale diensten verbindt AirAsia Yogyakarta met zowel Kuala Lumpur en Singapore. SilkAir en Tigerair vliegt ook van Singapore.

   Yogyakarta luchthaven is een van de twee spoor-verbonden luchthaven in Indonesië, naast Kuala Namu in Medan, Noord Sumatra. Gasten die arriveren vanaf de luchthaven kunnen nemen een Prambanan Ekspres regionale trein naar/van Kutoarjo, Palur en verschillende stations in tussen, met inbegrip van Tugu.

   Met de bus

   Het centrale busstation ligt Giwangan, 4km ten zuidoosten van het centrum. Er zijn regelmatige diensten in heel het eiland, met inbegrip van Jakarta (12 uur), Bandung (10 uur) en Surabaya (8 uur).

   Met de auto

   Yogyakarta is onmiddellijk bereikbaar met de auto. Jalur Selatan, die zich door het zuidelijk deel van Java uitstrekt passeert in Yogyakarta. De stad ligt ongeveer 380 km ten oosten van Bandung en 300 km ten zuidwesten van Surabaya.

   Omzeilen

   Yogyakarta is een relatief kleine stad, dus reizen rond de stad mag niet te duur. Bent u te voet, er rekening mee dat een straatnaambord naar boven in de hoek de naam van de straat die u invoert, niet het Kruis straat geeft.

   Door fietstaxi

   Traditionele drie wielen en pedaal-aangedreven kar, bekend als becak (uitgesproken beh-chak), die kan worden gevonden in het grootste deel van Yogyakarta. Marchanderen woedend voordat je naar de Betjak.

   Door paard kar

   Traditionele paard getrokken karren, bekend als andong of dokar, wachten op toeristen buiten hotspots zoals het treinstation, het Kraton en Mal Malioboro. Marchanderen woedend.

   Wat te zien

   Als een van de oudste steden in Indonesië, heeft Yogyakarta veel erfgoed, gebouwen en monumenten. De nummer een must-see attractie is Sri Sultan Hamengkubuwono van Paleis, beter bekend als Kraton Ngayogyakarta'.

   Andere belangrijke bezienswaardigheden en attracties zijn:

   Tugu Monument, een bekend oriëntatiepunt gelegen in het centrum van Yogyakarta.

   Benteng Vredeburg, Jl. Jenderal Ahmad Yani 6. Een Nederlandse fort gelegen tegenover Gedung Agung.

   Kotagede. De hoofdstad van het oude Koninkrijk van de islamitische Mataram. Het graf van Mataram Koninkrijk eerste koning, Panembahan Senopati, ligt ook in deze plaats.

   Imogiri, ten zuidwesten van de stad. Kerkhof van de koninklijke families van Yogyakarta en Surakarta. Enkele grote ambachtelijke dorpen in de buurt van hier gespecialiseerd in batik en potterySuffered schade tijdens de aardbeving van 2006, maar heeft heropend.

   Musea

   Museum Dirgantara, Jl. Lettu TPA Supardal. Deze Indonesische vliegtuigen museum bezit verschillende antieke vliegtuigen uit WWII tijdperk zoals Badger bommenwerper, Catalina-vliegboot.

   Museum Sonobudoyo, Jl. Trikora 6, Yogyakarta 55122. Een Javaanse Archeologie museum, heeft vele Javaanse artefacten zoals wajangpoppen, maskers, beelden, textiel, wapens, evenals een volledige set van Javaanse gamelan instrumenten.

   Museum Kekayon, Jl. Raya Yogya – Wonosari (7 km) 277, Baturetno, Banguntapan, Bantul. Een museum van de wayang (pop) met een weelderige Javaanse stijl tuin.

   Museum Batik / Wisma Batik Jl. Dr. Sutomo No.13 Yogyakarta 55211. De oudste Batik in het museum werd gemaakt in 1840.

   Fort Vrederburg Jl. Jend. A. Yani No.6 Yogyakarta. Vredeburg Fort was eens een bescheiden vierkante fort gebouwd door Sri Sultan Hamengku Bowono I in 1760 op de koloniale verzoek, Nicolas Harting.

   Museum Ullen Sentalu, Jl. Boyong, Kaliurang. Het museum toont relikwieën en artefact van vorstenhuizen en kratons van Java, zoals Yogyakarta, Surakarta, Pakualam en Mangkunegaran. Rondleidingen zijn beschikbaar in het Engels, Mandarijn, Nederlands en Japans met voorafgaande kennisgeving.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen