Irak Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Irak | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Irak en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Irak. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Irak.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Irak en geniet - reis - ontdek!

Irak autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Irak. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Irak Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Irak

Irak Auto Huren & Reisinformatie

Irak

Er zijn een aantal goede redenen waarom u zou willen bezoeken van Irak, van de historische attracties tot de grote markten en bazaars.  Hier zijn enkele suggesties die u wellicht wilt toevoegen aan uw route om te helpen het beste van elk moment van uw reis te maken.

De Kadhimain moskee in de stad van Bagdad.  Dit is een van de belangrijkste religieuze sites in Irak en het is ook een van de meest uitgebreide en indrukwekkende.  Deze huidige gebouw dateert terug naar de 16e eeuw maar er is een site hier sinds de 8e eeuw.  Het Nationaal Museum is nu een van de topattracties in het land en is gevuld met archeologische artefacten die het verhaal van de grote geschiedenis van het land vertellen.

Kon je het meeste uit de auto verhuur in Irak voor een bezoek aan een paar van de oude sites.  De stad van uw is een archeologische site en de overblijfselen van de grote Ziggurat kunnen hier worden gezien.  Sommige van de ruïnes hier ga terug naar de 21e eeuw voor Christus.  U kunt vervolgens hoofd ten zuiden van Bagdad en maak een uitstapje naar de site van het oude Babylon.  De stad dateert terug naar 2300 v.Chr en was ooit een belangrijk politiek centrum als een religieuze.  Er is niet veel links van de stad, maar wel nog de moeite waard de reis.  De islamitische ruïnes bij Samarra zijn ook de reis waard.  Deze site bereikt de status van de UNESCO World Heritage Site in 2007, dankzij de manier dat de ruïnes bewaard zijn gebleven.  Er is een moskee die uit de 9e eeuw dateert en de site ooit deel uitmaakte van het rijk van de Abbasiden.

U kon een boottocht maken langs de waterweg Shatt El-Arabische.  Hier kunt u voldoen aan een aantal van de lokale bevolking.  Velen van hen wonen op kunstmatige eilanden in huizen die zorgvuldig hebben is geweven uit het riet.  Als de waterwegen van Irak voor u van belang zijn zijn de grachten op Basra een must.  Deze zijn omringd door gebouwen die dateren uit de 19e eeuw.

Autohuur in Bagdad kan gemakkelijker als u gaan winkelen wilt – met zoveel markten en bazaars die kon je je meer dan je gepland kopen.  Van de stad bazaars opnieuw populair geworden en u kunt oprapen van dingen zoals specerijen en stoffen tegen een zeer redelijke prijs.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen