Iran Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Iran | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Iran en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Iran. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Iran.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Iran en geniet - reis - ontdek!

Iran autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Iran. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Iran Autoverhuur Partners

Iran Auto Huren & Reisinformatie

Iran

Wanneer u in Iran aangekomen bent, vindt u dat er tal van bezienswaardigheden zijn te vinden.  Terwijl het land niet een mainstream bestemming voor de gemiddelde toerist is, zal degenen die een avontuurlijke geest hebben hou van alles wat dit oude land te bieden heeft.

Het Golestan paleis worden gebruikt om het huis van de Kadjar dynastie en het complex dateert uit de Safawiden dynastie.  Het paleis is beïnvloed door het westen maar is sterk in de traditionele architectuur en het moet hoog op de lijst 'must-see' voor elke bezoeker.

Een reis naar Esfahan is een must als u wilt zien een van's werelds grootste openbare pleinen.  Moskeeën en paleizen lijn de rand van het plein.  Er zijn tuinen hier voor u om te verkennen en andere attracties.  Het plein heeft UNESCO werelderfgoed status bereikt.

Terwijl u het verkennen van Teheran die je aandoen willen zou het Rijksmuseum voor juwelen.  Van het land heersers in de oudheid bekend waren voor hun extravagantie.  Het museum exposeert een aantal rijkst objecten uit de geschiedenis van het land.  Een bijzondere tentoonstelling is een wereldbol die ontstaan is uit meer dan 50.000 edelstenen.

Maak het meeste van uw huurauto door het doorbrengen van wat tijd het verkennen van de stad van Esfahan.  De bruggen hier dateren uit de jaren 1600.  De brug van de Si-o-ze heeft 33 bogen en de Khaju-brug heeft twee niveaus.   Autohuur in Iran zal ook nuttig als u wenst te bezoeken plaatsen zoals Kerman zijn.  Dit was oorspronkelijk een militaire voorpost en is sindsdien een belangrijke handelspost voor wie van en naar India reist.  Er zijn diverse musea hier, evenals een grote bazaar en prachtige moskeeën.

Een ding dat de meeste toeristen de gelegenheid om te doen is de pick-up een Perzische deken (of twee!).  Er zijn bazaars in de belangrijkste steden die hebben tientallen verschillende leveranciers verkopen van goede kwaliteit Perzische tapijten.  Afdingen op de prijs en een koopje mee naar huis nemen!

Als u iets zeer ongebruikelijk doen wilt terwijl je hier bent, waarom niet overwegen een beetje skiën?  Het is niet de meest voor de hand liggende land om te bezoeken als u houdt van wintersport maar het zeker in populariteit in Iran groeit.  Er zijn vier downhill skicentra in de buurt van Teheran en het is een zeer goedkope sport deel te nemen aan wanneer u het vergelijken van de kosten om te skiën in Iran.  De beste tijd voor het skiën te bezoeken is tussen November en maart.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen