Auto Huren Ancona

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Ancona Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Ancona, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Ancona . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Ancona, Italie.

Ancona Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Ancona maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Ancona Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Ancona

Luchthaven
 • Ancona - Luchthaven [AOI]
  Trein Station
  • Ancona - Train Station
   Stad
   • Ancona

    Ancona Auto Huren & Reisinformatie

    Ancona is de hoofdstad van de Italiaanse regio Marche genoemd. Het is een belangrijke havenstad aan de kust van de Adriatische Zee. De meeste van haar middeleeuwse centrum werd gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog. De kathedraal, echter is ingesteld op de berg met uitzicht op Ancona en nog steeds de moeite waard een kijkje.

    Ook is er een monument gebouwd door Mussolini aan de waterkant. Het biedt prachtige vergezichten op de kustlijn met voornamelijk plat zandstranden. De populaire resorts van Portonovo, Sirolo en Santa Maria di Badia zijn aan de voet van de berg.

    Veel veerboten verbinden Ancona en daarom Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    Ancona Luchthaven (AOI) "Raffaello Sanzio" (ook bekend als de luchthaven van Ancona-Falconara) is gelegen op 18 km van de stad. Verschillende nationale en internationale vluchten zijn aanwezig. Direct voor de terminal van de luchthaven is er een treinstation, de halte heet Castelferretti Station.

    Omzeilen

    Wat te zien

    De kathedraal van Ancona. Aantrekkelijke Ancona kathedraal bevindt zich op de Guasco heuvel met uitzicht op de haven en biedt een geweldig uitzicht van Ancona en de Adriatische kust. Het houten dak voor de 11e eeuwse kathedraal is eigenlijk in de vorm van een boot ondersteboven en het duidelijkste kenmerk is de koepel van 12-zijdige.

    Serenellini de accordeon fabriek. Sinds 1978 produceert "Serenellini" een breed scala aan uitstekende handgemaakte accordeons, kunnen voldoen aan de behoeften van de student evenals de meest veeleisende professionele accordeonist.

    Parco del Cardeto. Mooi park op de heuvels vlak bij de stad. Krijgt u een prachtig uitzicht over de stad, de haven en langs de kust van de Adriatische Zee. Geen toegang tot het strand vanaf hier.

    Passetto. Prachtige plek aan de kant van de zee in de stad. Krijgt u een prachtig uitzicht over de kust van de Adriatische Zee. Toegang tot het strand vanaf hier.

    Boog van Traiano. De marmeren boog van Trajanus, 18 meter hoog, is opgericht in 114/115 als een ingang naar de causeway bovenop de muur van de haven ter ere van de keizer, die had de haven, een van de mooiste Romeinse monumenten in de Marche.

    De Lazzaretto, ontworpen door architect Luigi Vanvitelli in 1732 is een vijfhoekige gebouw die betrekking hebben op meer dan 20.000 m², gebouwd ter bescherming van de defensieve militaire autoriteiten tegen de risico's van besmettelijke ziekten, uiteindelijk het bereiken van de stad met de schepen.

    Kerk van Santa Maria della Piazza. Voorheen bekend als Santa Maria del Canneto of Santa Maria del Mercato, deze kerk heeft een uitgebreide brandtoren gevel en is een van de oudste kerk in de stad.

    Te doen

    Pinacoteca Comunale. Ancona de Pinacoteca Comunale (kunstgalerie) ligt in Palazzo Bosdari en herbergt meer dan 100 werken van 14e-19e eeuwse kunstenaars uit de Marche en Veneto regio's, met inbegrip van Titiaan en Andrea del Sarto.

    Mount Conero & stranden. Prachtige kust en stranden liggen aan de voet van Mount Conero

    Het Nationaal Archeologisch Museum van Marche. Het Nationaal Archeologisch Museum is gehuisvest in het Palazzo Ferretti, gebouwd in de late Renaissance door Pellegrino Tibaldi; het behoudt de fresco's van Federico Zuccari.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen