Auto Huren Bergamo

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bergamo Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bergamo, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bergamo . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bergamo, Italie.

Bergamo Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bergamo maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bergamo Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bergamo

Luchthaven
 • Bergamo - Orio Al Seri Luchthaven [BGY]
  Stad
  • Bergamo - Centrum
  • Bergamo - Pontirolo Nuovo
  • Bergamo - Stadio Atleti Azzurri D'italia

  Bergamo Auto Huren & Reisinformatie

  Bergamo is een schilderachtige stad in Lombardije Italië's.

  Begrijpen

  Bergamo is een mooi stadje van ongeveer 120.000 mensen genesteld in de uitlopers van de Alpen. Alom geprezen als een stad van zeldzame schoonheid, is Bergamo beroemd om zijn rijkdom aan kunstschatten en betoverende middeleeuwse sfeer. Het is een echte leven-verhaal van twee steden: Città Bassa, de drukke en moderne lagere stad, en Città Alta, de bovenstad met haar rijke erfgoed van kunst en geschiedenis.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Bergamo is de locatie van de internationale luchthaven voor Orio al Serio (BGY). ATB no.1 bus naar de stad zijn €5.00 voor 24-uurs ticket, €3 per reis en €7,00 voor een ticket met 3 dagen.

  Cabines duurt ongeveer 15 minuten, maar zijn vrij duur gezien de lengte van de reis - kosten rond de €15.

  Omzeilen

  De stad is niet groot, en allermeest naar de bezienswaardigheden comfortabel kan worden gezien op de voet. Om van de Città Bassa tot kan de Città Alta heel vermoeiend op voet, echter te wijten aan de steile en kronkelende straatjes, maar er is een funicolare koppelen van de twee delen van de stad.

  Wat te zien in Bergamo

  De Piazza Vecchia - het hart van de oude stad, het weergeven van een mix van middeleeuwse en Renaissance architectuur. Piazza Vecchia is het echte hart van de stad. Haar schoonheid en het evenwichtige aandeel van volumes en regels die het onvergetelijk zijn niet het gevolg van het genie van sommige architect, maar zijn te wijten aan haar vormgeven door generaties van Bergamask mensen, in een opeenvolging van kunst en geschiedenis.

  De kerk van Santa Maria Maggiore. Met zijn rijke historische en artistieke erfgoed de basiliek is het belangrijkste gebouw in de stad, en het eens werd gehouden in dergelijke achting dat het stond bekend als de "kapel van de stad".

  De Colleoni kapel is een echt juweeltje, die, hoewel opgericht in eerder een krappe locatie, lekkernijen en charms met haar verfijnde wisselwerking met polychroom marmer en gevel decoraties. Met verwijzingen naar zijn leven en persoonlijke eigenschappen, wordt de bezoeker uitgenodigd om te ontdekken de glorie van Bartolomeo Colleoni.

  De Campanone. Het duurt slechts dertig seconden te bewonderen van één van de meest ongewone weergaven in Bergamo. Dit is in feite de keer dat de nieuwe lift in de toren van de Civic in Piemont, in het hart van de Upper Bergamo, duurt te voltooien de rit van dertig meter naar de top.

  De doopkapel het gebouw heeft een zeer oude oorsprong en werd gebouwd in 1340 binnen de basiliek van Santa Maria Maggiore, die toentertijd een doop kerk was. Mooie beelden van de veertiende-eeuwse beeltenis van de deugden kunnen worden gevonden in smalle niches op de zijkanten van het achthoekige gebouw; binnen zijn er prachtige marmeren basreliefs uitbeelden van episodes uit het leven van Jezus, en de doopvont. Open alleen voor dopen.

  De Cittadella de Cittadella is wat er overblijft van een vesting, gebouwd door de familie Visconti, wanneer zij de regel op Bergamo opgelegd.

  Donizetti Theater dit theater is vernoemd naar de grote componist ter gelegenheid van de feestelijkheden ter herdenking van de honderdste verjaardag van zijn geboorte in 1897. Een romantische monument voor Donizetti, omgeven door een vijver en een kleine tuin, vindt u naast het theater. Het Donizetti Theater gastheren prestigieuze evenementen zoals het Jazz Festival van Bergamo, de Arturo Benedetti Michelangeli International Piano Festival van Bergamo en de Gaetano Donizetti Muziek Festival van Bergamo.

  Teatro Sociale in het voorjaar van 2009, twee eeuwen na zijn inauguratie in 1808, het Teatro Sociale heropend voor het publiek met een rijke kalender van shows en optredens door grote kunstenaars nadat voorbeeldige restauratie werd uitgevoerd.

  De Archeologie Museum (Museo Archeologico)

  Het Science Museum (Museo Civico di Scienze)

  Het Donizetti Museum (Museo Donizettiano), Via Arena 9. Gewijd aan een van de meest beroemde zonen van Bergamo, de componist Gaetano Donizetti. Als gevolg van de opening van een nieuwe afdeling van het museum gewijd aan muziekinstrumenten gevestigd in het Museo Donizettiano nu twee kamers van de veertiende tot de zestiende-eeuws gebouw, eigendom van de Misericordia Maggiore, bekend als "Palazzo della Misericordia".

  De Accademia Carrara, een van de belangrijkste collecties Noord-Italië van middeleeuwse, Renaissance en de barok schilderijen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen