Auto Huren Bologna

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bologna Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bologna, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bologna . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bologna, Italie.

Bologna Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bologna maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bologna Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bologna

Luchthaven
 • Bologna - Borgo Panigale Luchthaven [BLQ]
  Trein Station
  • Bologna - Trein Station
   Stad
   • Bologna - Centre Industrial Zone
   • Bologna - Centre North
   • Bologna - Centre San Vincenzo
   • Bologna - Centrum

   Bologna Auto Huren & Reisinformatie

   Bologna is een historische stad en Bologna is beroemd om zijn keuken. Beetje Engels wordt gesproken door de bewoners. Het is de hoofdstad en grootste stad van Emilia-Romagna. Bologna is beroemd voor het feit dat de oudste universiteit in de westerse wereld, een levendige studentenbevolking, voortreffelijk eten, typische baksteen terracotta dak architectuur en portieken, theater en nachtleven.

   Het uitgebreide centrum, gekenmerkt door mijl van aantrekkelijke overdekte galerijen, bekend als "portieken," is een van de best bewaarde in Europa.

   Wanneer om te bezoeken

   Bologna is op zijn best uit maart/April tot oktober, wanneer het is warm en er is veel buiten drinken en dineren of gewoon zitten op pleinen zoals Piazza Santo Stefano en Piazza Maggiore. Echter, in juli en augustus kunnen het bijzonder heet. In augustus, zoals het geval in grote delen van Italië in de zomer, zijn vele winkels en restaurants gesloten voor de zomervakantie.

   Winter kan koud, maar Bologna is mooi het twee weken voor Kerstmis. Januari en februari zijn vaak voorzien van wolkenloze blauwe luchten, maar het helder weer is vaak de koudste: u zult een jas, sjaal, muts en handschoenen.

   Krijgen

   Met het vliegtuig

   De dichtstbijzijnde luchthaven Bologna is Guglielmo Marconi (Bologna) International Airport (BLQ), slechts een paar minuten van het centrum van de stad, geserveerd met de taxi en een speciale buslijn genoemd de Aerobus.

   Met de trein

   Vanwege de centrale ligging en de geografie, heeft Bologna ontpopt als de belangrijkste spoorwegknooppunt voor vervoer van Noord-Italië, waardoor het zeer goed verbonden met andere grote Italiaanse steden.

   Met de auto

   De stad is op de kruising van de snelwegen A1, A14 en A13, en dus is gemakkelijk bereikbaar vanaf overal in Italië. Het meeste verkeer van Milaan verlaat de A1 en neem de Tangenziale, maar pas op deze weg op spitsuur omdat het vreselijk is verpakt. Het duurt ongeveer twee uur rijden van de A1 afslag naar de Tangenziale naar het centrum op bepaalde piektijden zomer drukke naweke, vooral bij het begin en het einde van augustus.

   Parkeren

   Bologna is zoals elke grote stad, parkeren is moeilijk, maar er zijn veel parkeerplaatsen. Parkeren in het centrum van de stad, velen zijn 24 uur geopend.

   Omzeilen

   Lay-out van de stad

   Kijkend naar de kaart van de stad, is het eerste ding om te doen om te oriënteren jezelf het vinden van de Due Torri landmark in het midden van de gratis kaart. Het centrum van de stad is omgeven door de Viali, een circulaire weg gemakkelijk herkenbaar. Het noordoosten kwadrant van de kaart is de universiteitswijk.

   De twee zuidelijke kwadranten van uw stadsplattegrond zijn residentiële secties van de stad, en geen gemeenschappelijke toeristische gebieden. Echter, wandelen buiten het centrum van de stad, verder naar het zuiden, komt u op heuvels en Giardini Margherita, het grootste park van de stad.

   Wat te zien

   Musea en kunstgalerijen

   Archeologisch Museum, Via de dell'Archiginnasio 2. Dit gebouw, een oud ziekenhuis, herbergt een uitgebreide collectie antiquiteiten waaronder Egyptische beschaving ijzer leeftijd Villanova cultuur, artefacten uit het Etruskische Velzna, funeraire kunst, terracotta urnen, oude vazen en items uit de Romeinse tijd.

   Joods Museum, via Valdonica 1/5. Gelegen op het gebied van het voormalige getto, dit museum heeft betrekking op de geschiedenis van Bologna de Joodse bevolking.

   MAMBo (Museo di Arte Moderna Bologna, Via Don Minzoni 14 voor Giovanni.

   Nationale foto galerij, via Belle Arti 56. Met de belangrijkste kunst van de stad, biedt het een interessante panorama van de Emilian en Venetiaanse schilderkunst van de XIII de XVIIIE eeuw. Een must: de werken van Giotto, Raffaello, Parmigianino.

   Piazza Maggiore, grote verkeersvrije plein gelegen in het monumentale centrum van het oude deel van de stad, omgeven door de basiliek van San Petronio, het gebouw van het stadhuis, de portico dei Banchi en het Palazzo del Podestà.

   Via één van de belangrijkste straten van Bologna Rizzoli. Het is een ontmoetingsplek en rondreizende gebied. Het opent naar Piazza di porta Ravegnana, waar de twee torens opkomst.

   Fontana di Nettuno - Piazza del Nettuno. Een fontein gebouwd in 1563 door Tommaso Laureti van Palermo later verfraaid door Jean de Boulogne. Het wordt beschouwd als een van de symbolen van Bologna.

   Corte de' Galluzzi It toegankelijk zijn via een gewelf van Piazza Galvani, tegenover de Archiginnasio. Een gebied met sterke middeleeuwse tonen.

   Wat te doen

   Bologna Fiere, Via della Fiera, 20. een Exhibition Centre in de buurt van Bologna, dat onder andere hebben elk jaar een internationale automobiel tentoonstelling.

   Italië, Via Marsala 16 koken. Achter één van die enorme Bologna deuropeningen en besteden een dag koken met Carmelita van Cook Italië, de langst gevestigde Bologna koken-school. Zeer centrale ligging en Carmelita ook customises het menu, op die manier krijgt u om te koken en eten van de traditionele Bologna maaltijd van uw dromen!

   Culinaire Instituut van Bologna. Een geweldige plek voor kooklessen.

   Evenementen en Festivals

   Er is een geweldige filmfestival met gerestaureerde stil en goede films in juli in Piazza Maggiore. In het verleden hebben deze vooral Italiaanse en Franse film, animatie shorts van Annecy, archiefmateriaal van Bologna (bijvoorbeeld van de bevrijding door de Britse en Amerikaanse troepen) en moderne klassiekers zoals The Third Man, Raging Bull, Apocalypse Now en The Pianist opgenomen.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen