Auto Huren Brindisi

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Brindisi Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Brindisi, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Brindisi . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Brindisi, Italie.

Brindisi Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Brindisi maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Brindisi Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Brindisi

Luchthaven
 • Brindisi - Papola Casale Luchthaven [BDS]
  Trein Station
  • Brindisi - Trein Station
   Stad
   • Brindisi - Centrum

    Brindisi Auto Huren & Reisinformatie

    Brindisi is een stad in het zuiden van Italië, recht naar beneden in de "hak van de laars" in de regio Apulië (Puglia).

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    De luchthaven van Brindisi (BDS) wordt bediend door Air Berlin, TuiFly, mijn Air, Alpi Eagles, Alitalia, AirOne en Ryanair

    Per boot

    Behalve dat het een haven van de veerboot van en naar Corfu, Griekenland, Brindisi is ook thuisbasis van de Verenigde Naties logistiek base (UNLB). De base biedt middelen logistieke ondersteuning, telecommunicatie en opleiding kans voor alle vredesoperaties over de hele wereld.

    Er is ook een ferry vanaf Brindisi naar Vlore, Albanië, die wordt beheerd door Skenderbeg lijnen.

    Omzeilen

    Per veerboot

    Voor veerdiensten vanaf Brindisi naar Griekenland en Turkije.

    Als u niet de veerboot-tickets online gekocht hebt, kunt u kopen vanuit een office zeer dicht bij het treinstation. Ze krijgt u ook een kaart om te vinden de plaats van inscheping voor veerboten. Vergeet niet om de Toon van uw EU-rail pass, hebt u om het even welk, om een korting te krijgen. Zij zal ook een beroep Jeugdherberg te halen u als u arriveert in de ochtend en laat in de middag wilt of u wilt blijven over de nacht.

    Slaap

    Masseria Incantalupi Strada Provinciale, 7 Vecchia Monopoli. Boerderij accommodatie in de buurt van Brindisi met zwembad, Paardrijden center en biologische voedselproductie.
    De jeugdherberg pakt u uit het station en plaatst je in de veerboot inscheping plaats kostenloos. U kunt overdag bedden alsook voor een zeer redelijke prijs hebben.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen