Auto Huren Florence

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Florence Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Florence, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Florence . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Florence, Italie.

Florence Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Florence maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Florence Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Florence

Luchthaven
 • Florence - Amerigo Vespucci Luchthaven [FLR]
  Stad
  • Florence
  • Florence - Novoli

  Florence Auto Huren & Reisinformatie

  Florence is de hoofdstad van de regio Toscane in Italië, met een bevolking van ongeveer 366,500. De stad wordt beschouwd als een culturele, artistieke en architecturale.

  Begrijpen

  Florence was de bakermat van de Italiaanse Renaissance. Politiek, economisch en cultureel was de belangrijkste stad in Europa voor ongeveer 250 jaar; van enige tijd vóór 1300 tot de vroeg 1500s.

  Florentines opnieuw geld in de vorm van de gouden florin uitgevonden. Deze munt is de motor die reed van Europa uit de "Dark Ages" een term uitgevonden door Petrarch, een Florentijnse wiens familie had verbannen naar Arezzo. Zij gefinancierd de ontwikkeling van industrie overal in Europa, uit Groot-Brittannië naar Brugge, naar Lyon, tot Hongarije. Zij gefinancierd de Engelse koningen tijdens de Honderdjarige oorlog. Zij gefinancierd het pausdom, met inbegrip van de bouw van het pauselijk paleis in Avignon en de wederopbouw van St. Peters en het Vaticaan toen het pausdom naar Rome van de "Babylonische ballingschap terugkeerde".

  Dante, Petrarch, en Boccaccio pionier het gebruik van de volkstaal, het gebruik van een andere taal dan het Latijnse. In hun geval Toscaanse, die door hen werd Italiaans. Omdat Dante, et al., schreef in Toscaanse, schreef Geoffrey Chaucer, die veel tijd in Noord-Italië doorgebracht en die zwaar geleend van Boccaccio van kleine verhalen, in het Engels. Anderen begonnen met het schrijven in het Frans en Spaans. Dit was het begin van het einde van het Latijn als een gemeenschappelijke taal in heel Europa.

  Krijgen

  Beste tijd om te reizen

  Florence is altijd bruist van toeristen, u vindt ze in grote groepen rond attracties, zoals de Duomo di Firenze, zelfs in de slechtste weersomstandigheden. Als u op zoek bent om te bezoeken en ervaren van warm weer, wordt hoofd naar Florence in begin April vóór het te warm en vochtig in de stad. De restaurants en cafes zal openstellen hun buiten zitplaatsen, wanneer het warm weer rollen. Als u op zoek bent om te ontsnappen aan de drukte, ontmoedigen januari en februari sommige toeristen vanwege de kou. Probeer te voorkomen dat reizen naar Florence in augustus door de smeulende warmte. Veel Italianen ontvluchten de stad op vakantie te gaan en daarom de meest populaire winkels zijn gesloten voor de maand.

  Met het vliegtuig

  Florence Amerigo Vespucci luchthaven (FLR) (bekend met de lokale bevolking als "Peretola") heeft goede verbindingen naar het centrum van de stad, die kan worden bereikt in ongeveer vijftien minuten per taxi of bus. De Ataf-Sita "Vola in Bus" ("Fly Bus") service kost €6,00 unidirectioneel en maakt het circuit tussen de luchthaven en het centraal station elk half uur vanaf 5:30 AM tot 8 PM, dan één keer een uur daarna.

  Opmerking dat 5:30 AM bus vertrekt vanuit de hoek van Valfonda en Piazza Adua die ten noorden van het station in plaats van vanaf het busstation van ATAF-SITA die aan de westkant van het station is. U kunt het kaartje op de bus kopen.

  Met de trein

  Moderne, snelle treinen verbinden Florence met de belangrijkste steden van Italië's en lokale treinen vanuit andere delen van Italië en sneltreinen uit heel Europa komen in Florence. Het centraal station is Firenze Santa Maria Novella, op de rand van de historische oude stad. Andere kleine stations zijn Firenze Campo Marte (in de buurt van Florence stadion) en Firenze Rifredi. Als u een Intercity trein nemen naar Florence, dan kunt u overstappen op Rifredi voor een andere trein op Firenze-S.M.N. De overdracht tussen stations via trein is meestal al gedekt door uw treinkaartje (om te controleren of dit, uw treinkaartje moet geen onderscheid worden gemaakt tussen de treinstations van Florence en wil alleen maar zeggen "Firenze"). Als je toevallig een lange wachttijd voor de overdragende trein, het is ook mogelijk een bus te nemen naar het stadscentrum, maar dit is waarschijnlijk niet gedekt wordt door uw treinkaartje.

  Met de auto

  Florence is verbonden door goed snelwegen naar de rest van Italië. De makkelijkste manier om in en uit van de stad van de A-1 Autostrada, die Florence Bologna, Milaan en het noorden verbindt, en naar Rome en het zuiden, is het gebruik van de "Firenze - Impruneta" sluiten. Dit is dezelfde route voor degenen voor vertrek of aankomst uit Siena op de snelweg "Fi-Si". Als u vanuit of verlaten voor Pisa en het westen op de Autostrada A-11, is het mogelijk dat het beste om te gaan door middel van Firenze-Scandicci en waarmee de A-1 verbinding wordt gemaakt en naar de A-11.

  Rijden in het historische centrum - binnen de brede "viale" waar de oude stadsmuren werden (en nog steeds zijn, op de zuidelijke oever van de Arno) - is ten strengste verboden, met uitzondering van bewoners met vergunningen. Handhaving is door de camera en is woest efficiënt. Als je in de verboden gebieden rijden, u zal worden opgespoord, en u krijgt stijve boetes in de mail.

  Omzeilen

  Firenze-kaart

  De kaart van Firenze is een 72-uurs pas voor Florence toegang tot ongeveer 30 musea en gratis gebruik van het openbaar vervoer. In sommige musea die u kunt wachtrij plaatsen springen de reserveringen-procedure met de pas maar het is het beste om te controleren met individuele musea. De kosten zijn €72 p.p. (vanaf April 2015).

  Wandelen

  Allermeest naar de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Florence liggen op loopafstand van elkaar. Het is mogelijk om te lopen van de ene kant van het historische centrum van Florence naar de andere - Noord-Zuid of Oost-West in een half uur. Wandelen is niet alleen een gemakkelijke manier om rond te krijgen, het biedt ook de kans om te 'deelnemen' veel meer van het stadsleven. Wees gewaarschuwd echter dat elektrische motor scooters zijn klein genoeg om te passen waar auto's niet kunnen. Ze zijn stil maar snel en in de zomer reizen ze vaak naar de pleinen. Sommige van de straten in het centrum van Florence zijn afgesloten voor verkeer. Veel meer zijn gewoon te smal voor bussen om door te krijgen. Bus en auto tochten worden daarom niet aanbevolen. Dit is een zeer kleine, zeer compacte stad die moet echt worden gezien door de voet. En, natuurlijk, als u wilt, kunt u altijd kopen een nieuw paar schoenen in Florence.

  Per fiets

  Er is een fiets huren, georganiseerd door de stad. Fietsen kunnen worden gehuurd op verschillende punten in de stad (en keerde terug naar dezelfde plek). Een van de meest handige voor toeristen ligt bij SMN station. Er zijn andere locaties op vele treinstations, maar vaak met beperkte openingstijden.

  Terwijl er heuvels noorden en ten zuiden van het centrum van de stad, is bijna al het historische centrum van Florence gemakkelijk voor fietsers, want het is zo plat als een hoed - platter dan. Maar er een probleem is: verkeer is vreselijk met bussen, vrachtwagens, auto's, motoren, motorfietsen, fietsen en voetgangers strijden voor bijna geen ruimte. Dus let.

  Wat te zien

  Andere bezienswaardigheden

  In het oude stadscentrum:

  Santa Maria del Fiore, ook bekend als de Duomo di Firenze is de prachtige kathedraal van de stad, het symbool van de stad. De enorme koepel van Brunelleschi was een technisch hoogstandje van de rennaissance. Een standbeeld van Brunelleschi is gelegen op het piazza, met zijn cijfer naar boven op zoek naar zijn koepel. Het is mogelijk om te beklimmen van de koepel (ingang aan de kant van de kerk), die heeft 464 stappen gebogen op de top van de koepel. Het heeft meestal een lange line-up. De stad heeft onlangs overgestapt naar een combinatieticket voor de koepel, Campanile, Opera del Duomo museum, doopkapel en archeologische opgraving onder de kathedraal, die kost €15 en maakt een bezoek aan elk van de bezienswaardigheden. De kathedraal zelf is vrij in te voeren.

  Giotto's toren-grenzend aan de Duomo, u kunt de toren beklimmen voor een schitterende 360-graden uitzicht op de Duomo, Florence en de omgeving, en sommige vasthoudendheid klom de 414 stappen vereist. Opgenomen in Intero ticket (Zie Duomo).

  Baptisterium beroemd bronzen deuren door Andrea Pisano (14e eeuw) en Lorenzo Ghiberti (15e eeuw) en een prachtige interieur het gewelf van die is versierd met mozaïeken van de 13e eeuw (de alleen middeleeuwse verzameling van mozaïeken in de stad. Opgenomen in Intero ticket (Zie Duomo).

  Palazzo Vecchio - oude stad paleis/stadhuis, versierd met beeldende kunst. De replica van de David van Michelangelo" wordt geplaatst buiten de hoofdingang op de oorspronkelijke locatie van het standbeeld, dat een symbool van de inwoners van Florence is. De site geeft een belangrijke collectie Renaissance sculpturen en schilderijen, met inbegrip van de Putto, door Verrochio en de reeks van muurschilderingen door Giorgio Vasari op de Salone dei Cinquecento (Hall van de vijf boscomplex) - de zaal die gebruikt voor het weergeven van de nu verloren meesterwerk uit de Renaissance, dat wil zeggen, de zogenaamde Battaglia di Anghiari, door Leonardo da Vinci.

  Mercato del Porcellino op weg naar de Ponte Vecchio, u zal ontmoeting naar rechts, een markt (Loggia del Mercato Nuovo) die gastheren van deze eigenaardige zwijnen gemaakt van brons. Volgens de legende dat uw wens zal worden verleend (of u zult één dag terug naar Firenze, of ontvangen van fortuin en geluk, o.a.) als u wrijf haar gepolijst snuit terwijl het plaatsen van een munt in haar mond die moet schuiven en vallen in de onderliggende raspend. Uw beste kans voor een foto zal worden in de avond wanneer de markt wordt gesloten en de leveranciers hebt volledig uitgeschakeld op het gebied van de markt; anders, zult u foto's hebben koopwaar en toeristen als achtergrond. Terwijl op deze markt, doen inzage door de leveranciers en kijken neer op de vloer voor een grote marmeren cirkel die bekend als de "steen van Shame" staat zoals het was de plek waar de insolvente kooplieden openbaar toenaam voordat u naar de gevangenis of verbanning waren.

  Ponte Vecchio de oudste en meest beroemde brug over de Arno; de alleen Florentijnse brug om te overleven van WO2. De Ponte Vecchio (letterlijk "oude brug") is bekleed met winkels, traditioneel voornamelijk juweliers sinds de dagen van de Medici. Vasari de verhoogde loopbrug kruist de Arno over de Ponte Vecchio en de Uffizi verbinden het oude paleis van de Medici.

  Santa Croce kerk bevat de monumentale graven van Galileo, Michelangelo, Machiavelli, Dante, en vele andere notabelen naast artistieke decoraties. Er is ook grote kunstwerken in de kerk. En wanneer u klaar bent dat hier, een afzonderlijke vergoeding krijgt u toegang tot het Museo dell'Opera di Santa Croce, waar u dat een overstroming-beschadigd maar nog steeds mooi Crucifix door Cimabue (Giotto's leraar), die beide het symbool zien kunt van de overstromingen van Firenze in 1966 en het herstel van die ramp is geworden. De Pazzi-Kapel, een perfect symmetrisch voorbeeld van sublieme neo-klassieke Renaissance architectuur is ook een bezoek waard.

  Santa Maria Novella, in de buurt van het treinstation, is een mooie kerk en bevat grote kunstwerken, met inbegrip van een onlangs gerestaureerde Trinity door Tommaso Masaccio. Ook bevat de Chiostro Verde, aan uw linkerzijde wanneer geconfronteerd met de voorste ingang van de kerk, fresco's door Paolo Uccello, die vrij ongebruikelijk in stijl en goed waard zijn, als de aparte ingang geopend is. Off van de kerk klooster is de prachtige Spaanse-kapel, die wordt behandeld in vroege Renaissance-fresco's.

  Orsanmichele een mooie oude kerk uit de 14e eeuw, dat eenmaal als een graanmarkt functioneerde

  San Lorenzo de gevel van deze kerk werd nooit voltooid, waardoor het een opvallende, rustieke uitstraling. Binnen de kerk is pure Renaissance neo-klassieke pracht. Als je rond de achterkant van de kerk, is er een aparte ingang aan de Medici-kapellen. Zorg ervoor dat Bekijk de prachtige begrafenis kapel van de vorsten en de sacristie door de gang. De kleine sacristie is gezegend met de aanwezigheid van negen beeldhouwwerken van Michelangelo.

  San Marco Convent (1436) huizen fresco's van Fra Angelico en zijn atelier. Fra Angelico schilderde een aantal fresco's voor de cellen waarin de Dominicaanse monniken leefden.

  Piazza Signoria: Huis aan de "Fake David", Piazza Signoria is zeker een gezicht te zien. Winkels en cafes rond de plaza, maar wat Piazza Signoria speciaal maakt, is de overvloed aan beelden binnen de plaza. De beelden vertegenwoordigen renaissance kunst antiek met inbegrip van een kopie van de David van Michaelangelo. In dit plein vindt u ook het stadhuis van Florence, ook bekend als Palazzo Vecchio. Deze romaanse vesting is een van de belangrijkste openbare plaatsen in Italië. Aan de voorzijde van het Palazzo Vecchio is een plaquette markering van de site van de uitvoering van Fra Girolamo Savonarola, die regeerde van Florence met een theologische ijzeren vuist tot zijn excommunicatie en veroordeling door het Vaticaan.

  Chai Lai Orchid, 202 Moo 9 T. Mae Win, Mae Wang. De Chai Lai orchidee ligt in een prachtige vallei, op een non-profit rivier eco-lodge dat unieke 1-2 dag-tochten en excursies van één dag van Chiang Mai biedt. Gasten worden uitgenodigd om te voeden, Baden en spelen met de olifanten in een prachtige omgeving. Het project ondersteunt ook lokale bergstammen door het uitvoeren van een programma voor werkgelegenheid en onderwijs te helpen bestrijden de mensenhandel van migranten uit Birma.

  Eddy olifant zorg Chiang Mai, 87 Sripoom Rd. Een van de interessante activiteiten in Chiang Mai wordt steeds dicht bij een echte olifant. Eddy is de eigenaar van 7 olifanten, hij zorgt ervoor dat u zult genieten van de prive-rondleiding. U leert over het gedrag van de olifant en ook leert u hoe om te controleren en ze baden zoals u een mahout (olifant conciërge). U zal zitten kundig voor rijden door de jungle. 2.300 baht voor een dag inclusief lunch en vervoer.

  Massage

  Chiang Mai, Thailand "tweede stad" en de "Rose van het noorden" misschien wel één van de meest leefbare steden van Zuidoost-Azië en heeft kuuroorden, kuuroorden en wellness centra. Het is gemakkelijker te beheren dan Bangkok, maar herbergt een breed scala aan gezondheidscentra, niet te vergeten parken, golfbanen, bergen, en fantastisch wandelen.

  Bezoekers zijn bedorven voor keus tussen bescheiden retraites, boutique hotels, of volwaardige wellness-centra. Moet uw behoeften meer chirurgische, Chiang Mai heeft een aantal bovenste lade medische faciliteiten, met inbegrip van het zeer gewaardeerde, JCI-geaccrediteerde Chiang Mai Ram-ziekenhuis. Een aantal fijne spa en massage inrichtingen bevinden zich in het hart van Chiang Mai, waarschijnlijk binnen 15 minuten of zo van uw hotel, en omvatten het volgende:

  Oosterse Massage, Thapae Road, Chang moi soi3 (tegenstelling van Mahawan tempel, 300m.befor Taepae gate). Oriental heeft een privé massageruimte voor olie aroma massage met air-con. Professionele massageapparaten, beleefd en vriendelijk personeel. Voelt u zich comfortabel en meest ontspannen in onze plaats. U kunt ook doen winkelen in avondmarkt straat lopen na massage die beschikbaar op zondag is. 200 + baht.

  Nanthikan Massage, 181 Moonmuang Soi 6 (tegenover Somphet markt, noordoostelijke zijde van de oude stad, boven). Nanthikan heeft een geweldige massage-winkel op de tweede verdieping aan de Somphet markt (dus ver weg van lawaai van de straat) en met air-con. Professionele massages, geweldige sfeer, super leuk en vriendelijk personeel. Vindt u goedkopere massages op andere plaatsen, maar u zult zien dat de extra baht hier elke cent waard is! Heerlijke thee en gedroogde vruchten worden geserveerd terwijl u wacht, of na de massages. Nanthika biedt ook gepersonaliseerde massage cursussen. 250 + baht.

  Leren

  Boeddhisme

  Wat Chom Tong, Tambon verbod Luang, Amphoe Chom Tong (ongeveer 60 km ten zuidwesten van de stad). De home tempel van de meditatie meester Achan Tong. Biedt residentiële cursussen in Vipassana meditatie op basis van de aan de gang.

  Wat Phrathat Doi Suthep. De International Buddhist Centre biedt korte en lange residentiële cursussen in Vipassana meditatie in het Engels. Een gloednieuw centrum, inclusief accommodatie en een vitara (zingen hall), is nu open.

  Wat Ram Poeng, Tambon Suthep, Amphoe Muang (4 km ten zuidwesten van de stad). Biedt voorzieningen voor retraites en meditatie instructie. Tien dagen minimum verblijf vereist voor introductie tot Vipassana meditatietechnieken. Engels sprekende monniken zijn beschikbaar om te helpen van buitenlanders. Voor non-native Engelse sprekers, op lange termijn studenten uit uw eigen land mogelijk vertaling diensten aan te bieden.

  Wat Suan Dok, Suthep Rd (1 km ten westen van de oude gracht van de stad). Heeft een meet-en-begroeten voor toeristen en monniken, elke middag M W F tussen 17:00 en 19:00. Ook, kunt u aanmelden voor een 24-uurs introductie meditatie retraite (ze worden aangeboden op Tu).

  Wat Umong, Tambon Suthep, Amphoe Muang

  Thai boksen (Muay Thai)

  Het team van Quest Thailand, 114/3 Moo.1, Phadeed Rd (A 5 minuten lopen vanaf het Central Airport Plaza) of een klein eindje rijden van de luchthaven. Een fitnessruimte voor muay Thai en mixed martial arts. TeamQuest is populair bij de lokale expats. Trainen met toptrainers van de grootste stadions in het land. Basaal on-site accommodatie ook beschikbaar.

  Tai Chi en Qi Gong

  Green Dragon Tai Chi centrum en Personal Training, 459/4 Nong Hoi (achter de Nong Hoi markt, twee minuten van de Holiday Inn Riverside). Aanbiedingen aangepast weekend cursussen voor gezondheid en ontspanning, vooral voor beginners, in Tai Chi, Qi Gong, de 18 bewegingen, de 8 brocates/Shaolin stijl, 24 Yang vorm, 108 Yang vorm oude frame, innerlijke Qi Gong na grootmeester Zhi-Chang-Li en staande meditatie na grootmeester Frankie Dow (Chan Kwaan Chung).

  Elke ochtend om 6 uur op Suan Buak Haad Park (in de Zuid-west hoek van de oude stad) u kunt deelnemen aan de lokale bevolking kostenloos tijdens hun Tai Chi-routine. Deze ook plaatsvinden bij de 3 koningen Monument.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen