Auto Huren Genua

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Genua Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Genua, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Genua . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Genua, Italie.

Genua Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Genua maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Genua Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Genua

Luchthaven
 • Genua - Cristoforo Colombo Luchthaven [GOA]
  Trein Station
  • Genoa - Train Station
   Stad
   • Genua - Centrum

    Genua Auto Huren & Reisinformatie

    Genoa is een historische stad in Noord-Italië, de hoofdstad van de regio Ligurië. Genua vandaag is als een toeristische attractie, vaak overschaduwd door steden zoals Rome of Venetië, hoewel het heeft een lange geschiedenis als een rijk en machtig handelscentrum.

    Krijgen

    Met het vliegtuig

    De Aeroporto di Genova - Cristoforo Colombo biedt verschillende dagelijkse vluchten van andere grote Europese steden zoals Rome, Londen, München, Parijs en Moskou en van Istanbul. Vanaf het vliegveld is het vrij eenvoudig een auto huren of een shuttle naar het centrum nemen.

    Met de trein

    Genua kunnen eenvoudig naar gereisd met de trein uit Milaan, Turijn, Rome, Toscane en Frankrijk is er een rechtstreekse trein verbindt met Nice en Marseille. Er zijn twee grote treinstations in Genua Brignole en Principe. Brignole serveert de meeste lokale routes en biedt toegang tot vele buslijnen.

    Omzeilen

    Lokale bevolking zal zeggen iets sneller dan openbaar vervoer rijden rond de stad is, maar zodra u uw bestemming hebt bereikt, zul je een problemt vinden van een parkeerplaats.

    Alle attracties in het centrum zijn op loopafstand of goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus een auto helemaal nutteloos.

    Wat te zien

    Musea:

    Het Aquarium - de grootste in Europa! (Oceanografic in Valencia is een oceanarium)
    Het Museum van de zee en het Marine Museum
    Etnografisch Museum
    Museum voor moderne kunst - Wolfson
    Museum voor moderne kunst - Villa Croc
    Musea voor Schone Kunsten - Strada Nuova - Palazzo Bianco (wit paleis) en Palazzo Rosso (rood paleis)
    Chiossone Museum van Oriental Art - de grootste Europese collectie Oosterse kunst.
    Doria Museum of Natural History
    Het kathedraal Museum
    Museum van St. Augustinus - een klooster weergeven van verschillende middeleeuwse kunstwerken.
    Ligurische Archeologisch Museum
    Luxoro Museum - een privécollectie die verschillende kunstwerken en meubelen herbergt.
    Raccolte Frugone - The Nervi de voormalige particuliere kunstcollectie.
    Wolfsoniana - een museum voor moderne toegepaste kunsten.
    Palazzo Reale (Koninklijk Paleis) - eigenaar is van een historische Fotogalerij.
    Het paleis van Spinola National Ligurische Gallery
    Museum van de Ligurische kunstacademie
    Museum op het Prinselijk paleis een ander Genovese historische kunstcollectie.
    Ippolito Ligurische Rijksmuseum
    De kathedraal van San Lorenzo
    De Italië dei rolli aanwezig zijn op de wereld erfgoed lijst van UNESCO

    Het historische centrum:
    Santa Maria di Castello, het klooster van de orde van de domenican, het museum en de kathedraal van de zomer bieden een heleboel schatten en het verkennen van hen is gratis tijdens de openingsuren van de kerk

    Genua is bekend dat Europa's grootste historische centrum. Dit is het hart van de oude stad. Het bestaat uit een ongelooflijke hoeveelheid kleine straatjes en steegjes genaamd Caruggi. Wandelen doorheen zal mollige u terug in de oudheid Genua de belangrijkste haven van de Middellandse zee toen.

    Het natal huis van Cristoforo Colombo. In piazza wordt Dante u wat vindt gezegd dat het natal huis van Columbus;
    De gordel van de indrukwekkende vesting gebouwd op de heuvels rondom de stad, van oorsprong uit de 16e eeuw;
    Er is een kabelspoorweg onderhoud Monte Righi, waar een aangename wandelingen op de omliggende heuvels en de vestingwerken (zie hierboven), of u gewoon genieten van het spectaculaire uitzicht op de stad en de Middellandse Zee.

    Spianata Castelletto is een mooie belvedere waar kan men een aangenaam uitzicht op de stad en van de zeehaven. Het bereikbaar per openbare lift vanaf Piazza della Nunziata of te voet vanaf dat diezelfde plein.

    Te doen

    Er zijn tal van dingen te doen in Genua. Een heleboel jonge kinderen besteden hun tijd te spelen met hun vrienden in openbare zwembaden en delen van ijsjes in de zomer. Er zijn een heleboel schilderijen in de stad en op de bakstenen verdiepingen die een heleboel mensen bewonderen. Vissen op meerval is ook een hobby die de meeste mensen hebben.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen