Auto Huren Perugia

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Perugia Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Perugia, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Perugia . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Perugia, Italie.

Perugia Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Perugia maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Perugia Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Perugia

Luchthaven
 • Perugia - Luchthaven [PEG]
  Stad
  • Perugia - Centre Strozzacapponi
  • Perugia - Centrum

  Perugia Auto Huren & Reisinformatie

  Perugia is een plaats (city) in de Italiaanse regio Umbrië.

  Begrijpen

  Perugia is een belangrijke universiteit die trekt vele buitenlandse studenten, is een belangrijk centrum van de middeleeuwse kunst, heeft een verbluffend mooie centraal gedeelte en is thuis van het Umbria Jazz Festival. De stad is een belangrijke producent van chocolade.

  Krijgen

  Door de lucht

  De luchthaven van Rome is drie uur rijden (Zie de sectie By bus voor het vervoer) en het vliegveld Milaan Malpensa ongeveer 7 uur rijden. Perugia heeft een internationale luchthaven "S. Franciscus van Assisi".

  Met de trein

  Het treinstation ligt in de vallei, een paar kilometer van de centro storico (historisch centrum) van de stad. U kunt de Mini Metro-spoorweg, een lokale bus of een taxi nemen vanaf het station. Van Rome naar Perugia per trein is slechts €10,50 neemt u Treno Regionale, anders is het dubbele.

  Met de auto

  Perugia ligt vlakbij de autostrada A1, die van Rome naar Milaan loopt. Geschatte reistijden zijn Rome 2,5 uur, Orvieto 1 uur, Milaan 6 uren, Florence 1 uur. Perugia is ook toegankelijk vanuit andere delen van Italië met de auto via de Autostrada.

  Omzeilen

  Perugia is een stad van de grote heuvel. De meeste bezienswaardigheden zijn op de top van de heuvel in het historische centrum. Het is bijna onmogelijk om de toegang van de Centro Storico met de auto, tenzij u een bevestigde boeking hebt. Zelfs buiten het centrum dat u heel langzaam over de vele cobblestoned one-way straten en mei heel goed uiteindelijk rijden rijden zal rond in cirkels meerdere malen als verkeer zijn borden erg verwarrend.

  Het station is onvermijdelijk, enige afstand van de heuvelachtige center, maar de bussen zijn gemakkelijk beschikbaar.

  Binnen het centrum is om heen te voet het beste, hoewel sommige van de heuvels een beetje steil kunnen en u zult moeten worden ingepast.

  Wat te zien

  Undergound Perugia. De roltrappen van de benedenstad leiden door de overblijfselen van Rocca Paolina die een 16e-eeuwse fort was. Dit werd gebouwd op de top van middeleeuwse straten, die werden gebruikt als stichtingen, en voor zijn komst uit in daglicht op Piazza Italia doorloopt u enkele van deze middeleeuwse straten bekleed met bakstenen plafonds toen het fort werd gebouwd.

  Porta Marzia (Marzia Gate). Dit is een Etruskische stadspoort in de derde eeuw voor Christus gebouwd en veel later opgenomen in de stadsmuren. Het ligt dicht bij de overblijfselen van de vesting Paolina.

  Fontana Maggiore. Deze grote middeleeuwse fontein is gevonden tussen de kathedraal en de Palazzo dei Priori. Het werd gemaakt tussen 1277 en 1278 door Nicola en Giovanni Pisano als onderdeel van Perugia de viering van de onafhankelijkheid.

  Kathedraal van San Lorenzo. Dit heeft een ongebruikelijke lay-out voor Italiaanse kerken in die van de kant in plaats van de voordeur wordt geconfronteerd met het centrale plein. Zijn er vele kerken over de site: dit was laatst gewerkt rond 1490.

  Palazzo dei Priori. Dit is een groot gebouw in Italiaanse gotische stijl gebouwd in de vroege 1300s. Op de zijde naar het plein zijn een Griffioen, het embleem van Perugia, een 14e eeuw Bronzen Leeuw en sommige kettingen, waar de sleutels van Siena waren weergegeven na overwinning op de Sienese in 1358 werd verslagen.

  Galleria Nazionale dell'Umbria (tr). De collectie bestaat uit schilderijen van de 13de tot de 19de eeuw, met inbegrip van kunstenaars zoals Perugino, Nicola e Giovanni Pisano, Beato Angelico, Benozzo Gozzoli en Pintoricchio.

  Etruskische Nou, Piazza Danti 18, langer in de zomermaanden. Vochtig en donker maar een uitstekende manier van de beoordeling van de vaardigheden van de derde eeuw voor Christus Etruskische architecten.

  Gewoon rondlopen. Er is waarschijnlijk geen stad ter wereld die beter de casual explorer in de enorme verscheidenheid van haar stadslandschappen beloont. U kunt wandelen langs een Romeinse aquaduct dat twee van de heuvels van de stad verbindt.

  San Domenico is op Corso Cavour, naar beneden de heuvel in het zuidoosten van Corso Vannucci. Het is een gotische kerk, waarvan drie gangen een model voor het ontwerp van de latere kathedraal van San Lorenzo waren. San Domenico heeft veel problemen in het verleden.

  San Pietro. Over 600mt verder langs de Corso Cavour na San Domenico, is deze kerk en de abdij goed gevuld met mooie kunstwerken, met inbegrip van Perugino. Interessante zeshoekige klokkentoren. Zorg ervoor dat u bezoek de sacristie waar u van Caravaggio, Raffaello en Perugino kunst zien kunt.

  Wat te doen

  Umbria Jazz. Het Umbrische Jazz festival plaatsvindt over de hele Umbrië, maar is hoofdzakelijk op Perugia, met een groot aantal concerten, zowel gratis en met entree. Door de jaren heen heeft het Festival zowat elke beroemde jazzmuzikant aangetrokken.

  Eurochoclate. Perugia is thuis aan de producenten van Perugina en Baci chocolade. Het herbergt een zeer populaire jaarlijkse Chocoladefestival elk oktober.

  Muziek Fest Perugia. Meer dan twee weken in augustus, produceert MusicFestPerugia klassieke concerten in de historische en weelderige omgeving van Sala dei Notari, Basilica di San Pietro, de Cattedrale di San Lorenzo en de Caio Melisso.

  Laten we koken in Umbrië, strada comunale san marino 25. Laten we cook in Umbrië biedt kooklessen, wijnmakerij rondleidingen, gastronomische tours, excursies naar ambachtelijke chocolade en producenten van olijfolie, truffel jacht en zeer populaire koken vakantie programma's die accommodaties en excursies naar afgelegen dorpen in Umbrië en Toscane bevatten.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen