Auto Huren Pisa

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Pisa Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Pisa, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Pisa . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Pisa, Italie.

Pisa Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Pisa maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Pisa Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Pisa

Luchthaven
 • Pisa - G. Galilei Luchthaven [PSA]
  Trein Station
  • Pisa - Centrale Treinstation
   Stad
   • Pisa - Centrum

    Pisa Auto Huren & Reisinformatie

    Pisa is een stad in de regio Toscane, met een bevolking van ongeveer 90.000 mensen.

    Pisa is het best bekend voor de wereld beroemde scheve toren, maar degenen die hier met hun geest al komen samengesteld dat de toren is het enige ding om te zien de rest van de architecturale en artistieke wonderen van deze prachtige stad kan missen.

    Het half uur lopen van de Campo dei Miracoli (veld of Miracles) naar het trein station loopt door een voetgangersstraat met vele interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. De beste manier voor een bezoek aan Pisa is wandelen door de straten, zoals het centrum van de stad is erg klein, en geniet van het zicht en de sfeer.

    Krijgen

    met de trein

    Pisa heeft regelmatig treinen van en naar Florence (meestal drie per uur), en naar Lucca (meestal ieder uur) en is ook bereikbaar met de bus, en heeft een internationale luchthaven.

    Pisa Centrale is het centraal station van Pisa. Rome naar Genua treinen stoppen bij Pisa Centrale. Als u van plan bent een bezoek in-route naar Pisa, is het ook handig omdat Pisa Centrale heeft links bagageservice open van 6 AM - 9 PM.

    Met het vliegtuig

    Pisa Galileo Galilei luchthaven (PSA) is de belangrijkste luchthaven van Toscane en wordt bediend door diverse luchtvaartmaatschappijen die honderden wekelijkse vluchten naar nationale en internationale bestemmingen. De luchthaven ligt ook op korte loopafstand van het centrum, die ongeveer 20 min duurt.

    Verwacht de luchthaven te zijn 24/7 open, maar niet. Veel kleinere Europese luchthavens hebben openingstijden, dus verwacht niet te overnachten of tot laat rondhangen.

    Omzeilen

    Er zijn regelmatig bussen in de stad, met inbegrip van het treinstation naar het veld van wonderen. Attracties liggen op een half uur lopen van elkaar. Lokale bus tickets zijn verkrijgbaar in Tabakswinkels; ook zijn er automaten op het station en de luchthaven.

    Er zijn veel autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Terwijl u zal niet de noodzaak van een auto in de stad zelf, kan het een goede keuze als u wilt gaan in Toscane van Pisa. Om naar de auto Neem Verhuur kantoren de shuttlebus voor de aankomsthal van de luchthaven aan de rechterkant, dicht bij de bushalte van de stad.

    Wat te zien in Pisa

    Monumenten en musea

    Pisa is onderverdeeld in 4 historische kwartalen. Er is veel meer dan de scheve toren in de stad en verscheidene verschillende wandel routes zijn beschikbaar.

    De Piazza dei Miracoli of veld of Miracles is ten noorden van Pisa Centrale. Het is een UNESCO World Heritage site en bevat de meest beroemde bezienswaardigheden van de stad:

    Torre Pendente ("scheve toren"). De structuur was oorspronkelijk bedoeld als de klokkentoren van de kathedraal. De bouw begon in 1173 en de toren begon kort daarna leunend als gevolg van bodemdaling van de grond onder zijn boekwaarde.

    Duomo di Pisa (kathedraal van Pisa). De prachtige kathedraal, bevat artwork door Giambologna, Della Robbia en andere grote artiesten. Mooie Romaanse stijl met dubbele gangpaden en een koepel, een mozaïek van de apsis van de grote deels door Cimabue en een fijne preekstoel door Giovanni Pisano in laat gotische / vroege Renaissance-stijl. Gratis getimede ticket beschikbaar vanaf het ticket office.

    Battistero (Doopkapel). Grote ronde Romaanse koepel met veel gebeeldhouwde versieringen en een prima weergave boven; klimmen dit als u wilt dat een geweldig uitzicht met de scheve toren zichtbaar in uw foto's. Arabische stijl stoep, preekstoel door Nicola Pisano (vader van Giovanni) en fijne achthoekige lettertype.

    Campo Santo Monumentale (monumentale begraafplaats). een enorme begraafplaats gebouw met allerlei interessante kunst, met inbegrip van een verzameling oude Romeinse sarcofagen en prachtige middeleeuwse fresco's door de "meester van the Triumph of Death".

    Museo del Opera del Duomo heeft beeldhouwwerken en schilderijen vroeger bewaard in de kathedraal en de begraafplaats. Sommige van de meer ongebruikelijke zijn bronzen griffioenen uit Syrië veroverd door de kruisvaarders. U kunt ook leuke foto's van de toren en de Duomo vanaf zijn balkon vastleggen.

    Te doen

    Op 16 juni houdt Pisa de Luminara festival, gehouden voor de patroonheilige dag (San Ranieri). Bij zonsondergang, alle lichten langs de Arno worden lichter gekleurd weergegeven en meer dan 10.000 kaarsen verlicht zijn, waardoor voor sommige spectaculaire bezienswaardigheden van de Ponte di Mezzo.

    Een andere attractie van de zomer is het spel van Bridge, een historische manifestatie gehouden jaarlijks op de laatste zondag van juni, die de twee kanten van de stad in een historische optocht, met 709 walk-ons, deelnemen en elkaar uitdagen tot een fysieke match waarin hun teams, elk bestaande uit 20 leden, proberen te veroveren de "Ponte di Mezzo".

    Voor het nachtleven, zijn er niet veel clubs of live muziek plaatsen in Pisa: de gebruikelijke nacht in Pisa heeft een diner van pizza of een goedkope kebab, een biertje in de Borgo Stretto en Piazza delle Vettovaglie of een pub in de omliggende gebieden, en met een wandeling in Piazza Garibaldi en Lungarni, waar de "spallette" (de laag bakstenen muren rond de rivier) vol met studenten zijn.

    Kopen

    Het centrale winkelgebied is gecentreerd rond de Corso Italia, tussen het treinstation en de Ponte di Mezzo (de centrale brug) en ook in de Via Borgo Stretto, ten noorden van de brug. Echter, vele gespecialiseerde winkels zijn bestrooid rond de stad.

    Het gebied rond de toren van Pisa is gericht op toeristen: er zijn veel kleine souvenir kiosken, stands en "vliegende merchants", verkoop van alle soorten souvenirs uit kleine standbeelden uur-glazen - natuurlijk het algemene motief is de toren van Pisa.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen