Auto Huren Rome

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Rome Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Rome, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Rome . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Rome, Italie.

Rome Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Rome maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Rome Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Rome

Luchthaven
 • Rome - Ciampino Luchthaven [CIA]
 • Rome - Fiumicino Luchthaven [FCO]
 • Rome - Leonardo Da Vinci Luchthaven [FCO]
Trein Station
 • Roma - Train Station Gianicolense
 • Rome - Termini Trein Station
Stad
 • Rome - Centrum
 • Rome - Eur
 • Rome - Gianicolense
 • Rome - Train Station Baldo Degli Ubaldi
 • Rome - Train Station Tiburtina
 • Rome - Vatican State
 • Rome - Via Appia
 • Rome - Via Tiburtina
 • Rome - Via Tuscolana
 • Rome - Via Veneto

Rome Auto Huren & Reisinformatie

Rome, de eeuwige stad, is de hoofdstad en grootste stad van Italië en van de Lazio-regio. Het is de befaamde stad van het Romeinse Rijk, de zeven heuvels, La Dolce Vita (het zoete leven), Vaticaanstad en Three Coins in the Fountain. Rome, heeft als een millenium lang centrum van macht, (heb de bakermat van één van de grootste beschavingen van de wereld ooit) cultuur en godsdienst, oefenden een enorme invloed op de wereld in haar ongeveer 2800 jaar van bestaan.

Het historische centrum van de stad is een UNESCO World Heritage Site. Met de prachtige paleizen, millennium-oude kerken, grand romantische ruïnes, weelderige monumenten, sierlijke standbeelden en sierlijke fonteinen heeft Rome een enorm rijk historisch erfgoed en kosmopolitische sfeer, waardoor het een van Europa's en's werelds meest bezochte, beroemd, invloedrijk en mooie hoofdsteden. Vandaag, Rome heeft een groeiende nachtleven scène en wordt ook gezien als een shopping paradijs, wordt beschouwd als een van de mode hoofdsteden van de wereld (enkele van Italië's oudste sieraden en kleding inrichtingen waren opgericht in de stad).

Rome met zoveel bezienswaardigheden en dingen te doen, kan echt ingedeeld een "wereldstad" zijn.

Begrijpen

Gelegen aan de rivier Tiber, tussen de Apennijnen en de Tyrreense Zee, was de "eeuwige stad" ooit het administratieve centrum van het machtige Romeinse Rijk, uitspraak over een uitgestrekt gebied dat zich helemaal uit Groot-Brittannië naar Mesopotamië uitstrekte. Vandaag, is de stad de zetel van de Italiaanse regering en de thuisbasis van talrijke ministeriële kantoren. Rome heeft 2,6 miljoen inwoners terwijl de metropool is naar huis rond 4.2 miljoen.

Architectonisch en cultureel Rome heeft sommige contrasten - hebt u gebieden met pompeuze enorme majestueuze paleizen, lanen en basilieken, die vervolgens zijn omringd door kleine straatjes, kleine kerken en oude huizen; ook kan je zelf een grand palace en de elegante bomen omzoomde boulevard, in een kleine krappe middeleeuwse-achtige straat lopen.

De afkorting "S.P.Q.R" - kort voor het oude motto van de Romeinse Republiek Senatus Populusque Romanus ("de Senaat en het volk van Rome") - is alomtegenwoordig in Rome, is ook dat van de Raad van de stad van Rome; een humoristische variatie is "Sono pazzi deze romani" (deze Romeinen zijn gek).

Voor twee weken in augustus, veel van Rome de bewoners gebruikt om shut up shop en gaan op hun eigen vakanties; vandaag, echter, dingen zijn veranderd - vele winkels en restaurants (vooral die ligt in het historische centrum dat tegemoet te komen aan toeristen) zijn open in de zomer. Aan de andere kant, is degene die zijn gelegen in woonwijken sluit. De temperatuur in de stad op deze tijd van het jaar is niet bijzonder aangenaam: als u op dit moment naar Rome reist, ziet u mogelijk chiuso per ferie (gesloten voor vakantie) borden op veel bedrijven. Zelfs in deze weken de stad is erg mooi en u zal altijd kunnen vinden ergens te eten.

Krijgen in Rome

Door cruiseschepen

De meeste cruise schepen dok in Civitavecchia, en dit in hun routes adverteren als "Rome". De realiteit is dat Civitavecchia is een uur en een half weg van Rome en een beetje van een pijn te krijgen van de pier naar de stad reist u zonder een tour. Sommige schepen begin of einde cruises hier, sommige blijven een volledige dag passagiers naar "dag-reis" naar Rome.

Voor "dagjesmensen" organiseren vele schepen shuttlebussen van en naar de voetgangers haveningang. Vanaf daar wandelt u 10-15 minuten langs de kust naar het treinstation van Civitavecchia. Een B.I.R.G. heen-en terugreis treinticket voor Rome kost ongeveer €12 (vanaf 2014), en geeft u ook recht op onbeperkte gebruik van Rome Metro, tram en bus lijnen. Voor forensen treinen vertrekken elk uur of zo - meer vaak tijdens spitsuren - en duurt ongeveer 80 minuten. U kunt voor Rome, uitstappen op het Roma Trastevere station, Roma San Pietro (voor het Vaticaan) of blijven Roma Termini rechts downtown, waar talloze bussen, sommige trams en de Metro op wachten.

Als starten of beëindigen van een cruise met de trein, zult u waarschijnlijk wilt nemen van een taxi tussen het schip en het treinstation. Omdat sommige trein perrons kunnen alleen worden bereikt door ondergrondse loopbrug/trap, plan vooruit voor het overbrengen van uw bagage. Op bepaalde tijdstippen van de dag, is het mogelijk dat er een porters te helpen. Zie ook "bagage" in 'Met de trein' hierboven.

Het is nu mogelijk voor bescheiden-tot grote jachten te verankeren in het nieuwe Porto di Roma op Ostia, een district ligt 20km van het stadscentrum en gekoppeld aan de Roma-Lido light railway (waarvan stations, zijn echter niet op praktische loopafstand van de jachthaven of de rivier boot faciliteiten).


Met de auto

Rijden naar Rome is heel eenvoudig; zoals ze zeggen, leiden alle wegen naar Rome. De stad is omringd door een autosnelweg - de Grande Raccordo Anulare of, gewoon, de GRA. Als u het centrum van de stad gaat, een weg die leidt van de GRA u er krijgt; Als je ergens anders gaat, echter is een GPS of een goede kaart essentieel. Borden op de GRA vermelden de naam van de weg die leidt naar het centrum (bijv. via Appia Nuova, via Aurelia, via Tiburtina) maar dit is alleen nuttig voor Romeinen die weet waar deze wegen passeren.

Een ding om op te letten is de gratis parkeerplaatsen in verlaten gebieden. Zoals autodiefstal heel gebruikelijk in Italië is, moet je altijd oppassen voor hen.

Met de trein
Het centraal station van Rome is Roma Termini, die is gesloten tussen 00:30 en 04:30. De meeste langeafstandstreinen Rome passeren tussen deze tijden zal stoppen bij station Tiburtina in plaats daarvan (Zie ook de "per boot" hieronder).

Andere grote stations zijn Roma Tiburtina, Roma Ostiense, Roma Trastevere en Roma Tuscolana.

Over bagage: bij het reizen tussen grote steden of aan/uit een ander land, de treinen zal worden ontworpen voor passagiers en bagage. De meeste anderen (bijvoorbeeld tussen nabijgelegen stadjes en steden) zijn vaak ontworpen voor pendelaars.

Voor stations onderweg stoppen ze voor slechts 1-2 minuten.
De meeste auto's hebben een middelste platform dicht bij het station van instapweigering niveau, maar met een aanzienlijke kloof. Zitjes mogelijk niveau verschilt de middelste platform, met smalle/onhandige stappen voor het verplaatsen van grote bagage en weinig ruimte te slaan. Grote stukken moeten vaak worden overgelaten op de middelste platform; samen met iemand hen beschermen... als dieven zou kunnen proberen om ze te grijpen net voor de deuren sluiten.

Met het vliegtuig
Rome (IATA: ROM voor alle luchthavens) heeft twee van de belangrijkste internationale luchthavens:

Leonardo da Vinci/Fiumicino International Airport (Fiumicino, IATA: FCO, ☎ + 39 06 65951)-de belangrijkste luchthaven van Rome is modern, groot, vrij efficiënt en goed verbonden met het centrum van de stad met het openbaar vervoer. Echter mogen laat op de avond aankomst beperken u tot een onregelmatige bus naar de stad tenzij je een taxi kunt veroorloven.

G.B. Pastine/Ciampino luchthaven (Ciampino, IATA: CIA, ☎ + 39 06 794941)-gelegen in het zuidoosten van de hoofdstad, dit is de stad van low-cost luchtvaartmaatschappij luchthaven, Wizzair, Easyjet en Ryanair vluchten, o.a. (Zie korting luchtvaartmaatschappijen in Europa). Deze kleine luchthaven is dichter bij het centrum van de stad dan Fiumicino maar heeft geen rechtstreekse treinverbinding. Er zijn plannen om de low cost luchthaven veel verder uit Rome, maar dit is onwaarschijnlijk voor enkele jaren. Merk op dat in Ciampino geldautomaten alleen beschikbaar in het gebied vertrekken zijn. Dit is een relatief klein vliegveld en het sluit 's nachts; u zult worden uitgesloten van de luchthaven totdat het opnieuw geopend voor de eerste inchecken rond 04:30 en 05:00. Vliegen in Ciampino, probeer om te zitten aan de rechterkant van het vliegtuig - het zal vliegen net ten oosten van het centrum van de stad. Terwijl het vliegtuig is het bereiken van Rome, kunt u de Tiber en vervolgens het Olympisch Stadion, Castel Sant'Angelo, St. Peter's en het Colosseum.


Fiumicino
Vanaf de Leonardo da Vinci/Fiumicino vliegveld zijn er twee treinsporen die u in Rome krijgt:

De Leonardo Express vertrekt iedere 30 minuten naar Roma Termini, het centraal station van Rome (35 min reis). Tickets kosten €14 en zijn beschikbaar (binnen 7 dagen na vertrek) online (u moet een account aanmaken en inschrijven in Trenitalia van Cartafreccia programma voordat u kunt online kaartjes kopen). Tickets verkocht bij het vertrek platform zijn €15. Dus als er drie van u is het goedkoper om krijgen een taxi en u geleverd aan uw deur. U kunt niet het kopen van een ticket voor een specifieke trein; het is gewoon een algemene ticket voor een specifieke route (Termini), maar het is goed voor elk moment. Krijg uw ticket gestempeld in een machine van gele validatie vlak voor het instappen van de trein: het vervalt 90 minuten na de validatie. Het is belangrijk te valideren naar de ticket: anders, de trein dirigent kon fijn u een aanzienlijk bedrag. Bij Termini stopt de Leonardo Express bij platform # 24.
De suburban trein (FL1 lijn) stopt niet bij Termini. Uitstappen bij Tiburtina en daarvoor bij de Ostiense trein station, waar u op lijn B van de Metro aansluiten kunt; Als alternatief, u kunt uitstappen op het Roma Trastevere station en vanaf daar neem de tramlijn van # 8 (richting: "p.za Venezia") naar Trastevere, Campo de' Fiori, largo di Torre Argentina en piazza Venezia. Tickets zijn €8, vermeerderd met €1,50 voor een bus-tram-Metro-ticket. De extra kosten van de Leonardo Express is voor het gemak van een directe rit naar Termini. Als u ergens anders dicht bij een metrostation gaat, zijn Tiburtina en Ostiense stations zo handig. Krijg uw ticket gestempeld in een gele validatie machine alvorens het te gebruiken.


Ciampino
Vanuit de Ciampino is luchthaven de goedkoopste manier een combinatie van bus en trein. U kunt de Atral/Schiaffini bus [8] (ongeveer elk uur of 30 minuten doordeweeks) vanaf de halte gelegen buiten de terminal naar beide Ciampino treinstation (5min) of naar de Metro lijn A Anagnina halte (10min of meer) voor een kostprijs van €1.20 naar bakboord nemen voor het eerste deel. Vanaf de Ciampino station kun je de trein naar station Termini (20min) voor €1,50. Omdat Ciampino de eerste of tweede trein halte op weg naar vele bestemmingen vanaf Termini is, er zijn ongeveer 5 treinen per uur en dit is waarschijnlijk de totale snelste manier (als u vanaf Termini naar Ciampino met de trein gaat, kunt u "Ciampino" in de geautomatiseerde ticketautomaten en het de verschillende bestemmingen bieden zal / tijden). Van Anagnina Metro station het ticket kost €1,50 (goed voor alle openbaar vervoer voor 100 minuten, zie single-rit kaartje) en dit moet de beste manier als uw bestemming in de buurt van een Metro lijn A stop, maar niet centraal station Termini is. Het is niet mogelijk om te wandelen de 4km naar het lokale station, aangezien er geen wandelpaden. Als u het treinstation aan de luchthaven bus missen en kan niet op de volgende dia wachten, kost een taxirit je €15-20.

Er zijn een paar busdiensten van de directe van Ciampino, die allemaal op Termini station in het centrum van Rome komen:

Pendelbus zitten. Ze lopen een buslijn waarvan ticket kost €6 one-way (€10 heen-en terugreis); de rit duurt ongeveer 40 minuten en er zijn ongeveer 25 ritten per dag.
Terravision. Dit is een specifieke luchthaven-stad-overdracht die ongeveer 40 minuten, met een dienst elke 30min duurt, die alleen voor de grote low-cost maatschappijenlijst. De prijs is €4 one-way of €8 heen-en terugreis. U kunt online boeken binnen de luchthaven of buiten in de buurt van de bus stopt (Kijk voor de werknemers met fluorescerende vesten schrijven "€4 stad overdracht"). Passagiers moeten op hun terugreis van Termini, aan boord van de bus drie uur voor de vertrektijd van de vlucht.
COTRAL. Van deze vervoerder ticket kost €5 one-way (de rit duurt enkele 40min), maar heeft veel minder vertrek dan Terravision. Deze bussen zijn niet vermeld op de website van de luchthaven nog, maar je kunt ze vinden op Schiaffini eigen site. Deze buslijn kan van pas komen als u aankomt op een moment wanneer de Metro is gesloten.

Op voet

Zodra je in het centrum, bent u beste af op de voet. Wat kan er romantischer dan slenteren door Rome te voet, hand in hand? Dat is moeilijk te verslaan!

Overschrijden van een straat in Rome kan wel een beetje uitdagend. Er zijn kruisingen, maar soms, ze zijn niet gelegen op gesignaleerde kruispunten. Verkeer kan worden intimiderende, maar bent u bij een kruising gewoon beginnen met lopen en auto's laat je steek de straat over. Tijdens het oversteken van horloge uit voor de duizenden bromfietsen: net als in veel Europese steden, zelfs als auto's en vrachtauto's stationaire vanwege een jam of om een andere reden zijn, bromfietsen en fietsen zal proberen te knijpen door de hiaten en kunnen worden het negeren van de reden waarom iedereen heeft gestopt. Dit betekent dat zelfs als het verkeer stationaire lijkt u wilt onderbreken en kijk rond in de gaten.

Let op dat in tegenstelling tot in andere landen waar een verlichte "groene man" geeft aan dat het veilig oversteken, in Italië de groene man op hetzelfde moment als het groene licht voor verkeer draaien rechts brandt, dus je kunt vaak merkt dat je delen van de ruimte met auto's.

Wat te zien in Rome

Italianen zijn erg dol op hun monumenten; zodat ze voor iedereen toegankelijk een week is per jaar er geen last voor toelating tot alle openbare monumenten en historische bezienswaardigheden. Deze week, bekend als de "Internationale Wielerweek dei Beni Culturali", treedt meestal op in half mei en voor die 7 tot 10 dagen elke landmark, archeologische site en museum die behoren tot de agentschappen van de overheid (met inbegrip van het Quirinale Paleis en zijn tuinen, het Colosseum en alle van het oude Forum) is toegankelijk en gratis.

In het algemeen, de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome zijn gratis - bijvoorbeeld, terwijl het kost niets om in te voeren van het Pantheon je moet betalen voor een bezoek aan de musea en ga zo maar door.

Er is niet één keer waarmee toegang tot alle betaalde bezienswaardigheden en musea. Er zijn echter verschillende tickets toegang tot een groep van bezienswaardigheden geven. U kunt bijvoorbeeld een Roma Archeologia kaart te kopen voor €27,50 (concessies €17,50) dat is geldig voor 7 dagen. Dit is niet te koop online, krijgen op een van de opgenomen sites of op de Rome Tourist Board Office (APT) op via Parigi 5. Deze pas krijgt u aan het Colosseum, Palatijnse heuvel, de Thermen van Caracalla, de catacomben alsmede de baden van Diocletianus, Palazzo Massimo alle Terme, de Crypta Balbi, Palazzo Altemps, de Villa dei Quintili en het graf van Cecilia Metella. Vind alle combinatie tickets vermeld op Rome.info

Het is aanbevolen om koop je tickets van tevoren, hetzij online of bij een rustige ticket booth, niet hoeft te wachten in de rij voor een zeer lange tijd bij populaire attracties. U kunt met vooraf geboekte tickets Sla de wachtrijen. Online tickets zijn goedkoopste op de officiële site van CoopCulture. Kaartjes voor de Vaticaanse musea en Sixtijnse kapel kunnen van tevoren worden gekocht bij het online loket van het Vaticaan.


Oude Rome

Het belangrijkste gebied voor het verkennen van de ruïnes van het oude Rome is in Rome/Colosseo weerszijden van via dei Fori Imperiali, die verbindt het Colosseum en piazza Venezia. Tussen 1924 en 1932, op verzoek van Mussolini's vereist de werken voor dergelijke een imposante boulevard uit de vernietiging van een groot gebied van Renaissance en middeleeuwse gebouwen gebouwd bovenop de ruïnes van de oude forums, en eindigde voor eeuwig plannen voor een archeologisch park strekt zich helemaal tot de Via Appia. Via dei Fori Imperiali is een drukke je, maar het is al gedeeltelijk pedonalised in augustus 2013; zei boulevard is ook de locatie van een grand parade gehouden elke 2e juni bij gelegenheid van de Italiaanse nationale Vakantiewoningen (Zie de sectie "feestdagen en gebeurtenissen"). Op weg naar het Colosseum van piazza Venezia, kunt u het Forum Romanum op uw recht en de Forum van Trajanus en de markt aan de linkerkant. Is de boog van Constantijn en het begin van de Palatijn, die uiteindelijk u naar de ruïnes van het paleis van de Flavische en een uitzicht op het Circus Maximus leiden zal (Zie Rome/Aventijn-Testaccio) rechts van het Colosseum. Naar links, na het Colosseum een brede is, bomen omzoomde pad die klimt door het park Colle Oppio. Onder dit park is het gouden huis van Nero (Domus Aurea), een enorme en spectaculaire ondergrondse complex gerestaureerd en vervolgens weer gesloten als gevolg van schade veroorzaakt door zware regen. Naar aanleiding van de links op de Esquilijn zijn ruïnes van de Thermen van Trajanus.

U moet het Pantheon, is ongelooflijk goed bewaard gebleven overweegt het dateert van 125AD zien in het oude Rome. Er is een gat in het plafond gebouwd, dus het is een interessante ervaring om daar te zijn als het regent. Als u naar het Pantheon van piazza Venezia post komt u eerst bij largo di Torre Argentina, aan uw linkerkant. Tot 1926 was het gebied bedekt met smalle straatjes en kleine huisjes, die op de grond zijn gelijkgemaakt wanneer ruïnes van Romeinse tempels werden ontdekt. Vooruitbrengt op corso Vittorio Emanuele II en het oversteken van de rivier de Tiber in het Vaticaan gebied zie je de imposante Castel Sant'Angelo, gebouwd als een mausoleum voor keizer Hadrianus. Dit is met elkaar verbonden door een overdekte versterkte corridor naar het Vaticaan en diende als een toevluchtsoord voor de pausen in tijden van tegenslag.

Zijn de baden van Caracalla (Aventijn-Testaccio) ten zuiden van het Colosseum. U kunt vervolgens hoofd Zuidoost-op de oude Via Appia, een stuk van zeer goed bewaard gebleven stadsmuur passeren. Voor de avontuurlijke, verder langs de Via Appia (Rome/Zuid) brengt u naar een hele reeks van Romeinse ruïnes, met inbegrip van het Circus van Maxentius, het graf van Cecilia Metella, de Villa dei Quintili en, in de buurt, verschillende lange stukken van de Romeinse aquaduct.

Terug te keren naar het moderne centrum, zijn de Thermen van Diocletianus tegenover de ingang van het centraal station, Termini. Het Nationaal Museum van Rome staat in de zuidwesthoek van het baden complex en heeft een enorme collectie van Romeinse scultures en andere artefacten. Maar dit is slechts een van de vele musea gewijd aan het oude Rome, met inbegrip van die van de Capitolijn. Het is echt verbazingwekkend hoeveel er is.


Katholieke Rome
Er zijn meer dan 900 kerken in Rome. Een derde zou waarschijnlijk een bezoek meer dan waard!

St. Peter wordt gezegd dat de kerk in Rome samen met St. Paul hebben opgericht. De eerste kerken van Rome ontstaan op plaatsen waar vroege christenen, meestal in de huizen van particulieren ontmoette. In de 4e eeuw, echter, waren er al vier grote kerken of basilieken. Rome had 28 kardinalen die nam het in bochten geven massa eenmaal per week in een van de basilieken. In een of andere vorm de vier basilieken zijn bij ons vandaag en vormen de belangrijkste kerken van Rome. Ze zijn St. Peter's, Paulus buiten de muren, Santa Maria Maggiore en San Giovanni. Alle pelgrims naar Rome worden verwacht deze vier basilieken, samen met de San Lorenzo fuori le mura, Santa Croce in Gerusalemme en het heiligdom van Divino Amore. De laatste is ingevoegd als een van de zeven ten tijde van het Great Jubilee in 2000, ter vervanging van San Sebastiano buiten de muren.

Neem een kijkje binnen een paar kerken. Hier vindt u de rijkdom en het bereik van decor verbazingwekkende, van mooie klassieke kunst tot plakkerige elektrische kaarsen. Beginnen met diverse goede voorbeelden van vroege christelijke kerken, met inbegrip van San Clemente en de Santa Costanza, zijn er kerken gebouwd over een periode van 1700 jaar of zo, met inbegrip van moderne kerken gebouwd om te dienen de nieuwe buitenwijken van Rome.

Kerken in Rome weigeren toelating aan mensen die gekleed ongepast; Hier vindt u "mode politie" op de meest bezochte kerken ("knieën en schouders" zijn het hoofdprobleem - vooral vrouwelijke ones). Blote schouders, korte rokjes en shorts zijn officieel niet toegestaan, maar lange shorts en rokjes bereiken net boven de knie in het algemeen geen probleem moeten zijn... echter, het is altijd veiliger om te dragen langere broeken of rokken die verder gaan onder de knie; St. Peter's is met name bekend voor verwerpen toeristen voor ongedekte knieën, schouders, midriffs, etc. (u ook in het algemeen niet worden verteld totdat vlak voordat u de kerk, dus je zal hebben gemaakt de trek naar het Vaticaan en stond in een lange veiligheid lijn voor niets) enz. De strengere kerken hebben meestal leveranciers net buiten verkopen goedkope sjaals en soms plastic broek, maar relatief weinig kerken afdwingen dress codes en u kunt dwalen in het meeste dragen shorts, sleeveless shirts, of vrijwel alles zonder problemen. Het is echter goed om iemands kleden conservatief, zoals deze nog zijn kerken en huizen van gebed voor veel mensen (oudere Romeinen kanttekeningen plaatsen op uw kleding als het is bijzonder veelzeggend).


Wat te doen in Rome

Neem in een show. Er zijn tal van theaters, maar u zult moeten weten Italiaans om ervan te genieten. Het belangrijkste concert venue is het Auditorium in viale Pietro de Coubertin in het noordelijk deel van Rome. Het Auditorium op Parco della Musica is een groot complex bestaat uit drie aparte hallen waarvan vormen zijn geïnspireerd door muziekinstrumenten. Deze zijn gepositioneerd rond een openlucht amfitheater, waarmee bijna elke avond in de zomer voor concerten. Het Parco della Musica gastheren een constante stroom van jazz, klassieke en populaire muziek, met zowel nationale als internationale muzikanten en groepen. Echt uitvoeren grote namen buiten in de zomer; meestal in ofwel het Olympisch Stadion of in het Stadio Flaminio, die ligt naast het Parco della Musica. In de winter is de Palalottomatica in euro een belangrijke popconcert locatie.
Om volledige details van wat er op, koop een exemplaar van de krant La Repubblica op donderdag, wanneer er een insert genaamd TrovaRoma. Er zijn een paar pagina's in het Engels, maar zelfs met geen Italiaans moet u in staat om te ontcijferen van de belangrijkste aanbiedingen. Dit is niet gepubliceerd in eind juli en augustus, wanneer de helft van Rome aan het hoofd naar het strand. La Repubblica zowel Il Messaggero hebt dagelijkse aanbiedingen.
Leer enkele authentieke Italiaanse keuken met lokale Italiaanse koks in hun eigen huizen. Leer van de lokale bevolking zelf, geweldig eten, genieten van het gezelschap van nieuwe vrienden en zien een andere kant van de stad. BonAppetour is een geweldige site om te ontdekken unieke dineren ervaringen in Rome.
Lopen en voelen hoe de energie van Rome; bezienswaardigheden zijn overal te wachten om ontdekt te worden.
Verken de wijk Trastevere voor sommige grote cafés en trattoria en een glimp bij een hip Romeinse wijk.
Deelnemen aan een wedstrijd van het voetbal in het Olympisch Stadion. Rome heeft twee teams, AS Roma en SS Lazio en beiden spelen daar.
Cinecittà pronkt, Via Tuscolana 1055, Rome. Cinecittà Shows Off is een tour van de legendarische Cinecittà Studios in Rome, onthullen bioscoop geheimen uit de geschiedenis van de beroemde studio's. Originele schetsen gevierd door decorbouwers, kostuums gedragen door internationale sterren en monumentale sets: het is een reis in wat de "Dream Factory" werd nagesynchroniseerd. De tentoonstelling biedt ook de mogelijkheid voor een rondleiding door het monumentale sets die vandaag nog steeds gebruikt zijn voor het ontspruiten van films, alsmede nationale en internationale TV-shows. Als u houdt van films, mis het niet.  bewerken
Eten en wijn Tour. Mogen nemen aan enkele van de beste voedsel in de wereld met een professionele rondleiding. Crazy4Rome serveert gerechten en wijn tours onder andere walking tours en workshops.
Museum Tours. Rome heeft een aantal van de beste musea in de wereld, zodat het museum rondleidingen zijn vaak erg populair. Wandelingen in Rome biedt populaire reizen die de bekende musea van Rome.
Ondergrondse Colosseum Tours. U nog niet echt gezien het Colosseum, tenzij je de tunnels onder het amfitheater hebt verkend. Door middel van eeuwigheid aanbiedingen fascinerende wandeltochten van Rome, met inbegrip van de meest belangrijke oude sites zoals het Colosseum, het Forum en de Palts.
Koken van klassen en voedsel proeverijen reizen naar Rome betekent ook het ontdekken van een van de meest oude en bekende culinaire cultuur in de wereld. Leren hoe om te koken van pasta, zullen pizza en het verkennen van de traditionele markten van Rome uw reis onvergetelijk maken. Tijdens de kooklessen begeleidt professionele chefs u bij koken amatriciana, carbonara, enzovoort, met een heleboel plezier op hetzelfde moment.
Rondleidingen op wielen hebben een rit met een Fiat 500 of een Vespa laat je genieten van de eeuwige magie van Rome. Tours krijgt u de kans om te

Volleybal toernooien zijn af en toe gehouden in Chicago stranden. De stad heeft 33 stranden van verschillende soorten en maten binnen de stadsgrenzen alleen. Er zijn extra stranden in de noordelijke voorsteden als goed.

Parken

Wanneer er stranden, zijn er waterkant parken. Tijdens de zomermaanden zijn de parken een bestemming voor georganiseerde en geïmproviseerde volleybal en voetbal spelletjes, Schaken wedstrijden en veel meer, met tennis en basketbal rechtbanken bezaaid langs de weg.

Er zijn ook geweldige parken goin binnenland. In de lus, Grant Park gastheren muziekfestivals gedurende het hele jaar, en Millennium Park is een leuke bestemming voor alle leeftijden, vooral tijdens de zomer. In Hyde Park, Midway Park biedt schaatsen, en de zomer en de winter gardens in de schaduw van de academische reus, de Universiteit van Chicago, en Jackson Park heeft golf, meer tuinen en de erfenis van de stralende moment van de stad, de Colombiaanse Expositie van de wereld-1893. In Bronzeville, Washington Park is een van de beste plekken van de stad voor communautaire sport. Lincoln Park bevat de Lincoln Park Zoo en het Conservatorium van Lincoln Park. En dat is slechts een kort overzicht. Bijna elke wijk in Chicago heeft een geliefde park.

Chicago is ook thuisbasis van de Bloomingdale Trail/606. Dit is een lineaire park in de hemel. Deze verhoogde greenway, gemaakt van right-of-ways van de spoorweg en de viaducten, 2.7 mijl, uitgevoerd door verschillende buurten van Chicago, en compleet met wandelpaden, fietspaden, bankjes, bloemen en planten. Dit soort lineaire park, over voormalige spoorlijnen, is het derde type in de hele wereld, na een bijna 3 mijl lange in Parijs, en een 1 mijl lange versie in New York City.

Evenementen & Festivals

Als u absoluut vastbesloten bent en u een zorgvuldige planning, is het mogelijk voor een bezoek aan Chicago tijdens een festival-minder week kunt. Het is een uitdaging, though. Meeste buurten, parochies en service groepen hosten van hun eigen jaarlijkse festivals gedurende het voorjaar, zomer en herfst. En de stad heeft verschillende in de winter. Er zijn een paar kan niet-miss city-brede evenementen, wel. In de lus gastheren Grant Park smaak van Chicago in juli, het grootste outdoor food festival in de wereld; en er zijn vier grote muziekfestivals: Blues Fest en Evangelie Fest in juni, Lollapalooza in augustus en Jazz Fest in September. Alle maar Lollapalooza zijn gratis. De Chicago gebaseerde muzieksite Pitchfork Media ook gastheren hun eigen jaarlijkse driedaagse festival van rock, rap, en meer in de zomer in unnion Park op de Near West Side.

Sportvissen is een steeds populairder wordende activiteit met bezoekers naar het eiland. Trollen, jigging en bodem vissen kan alle zeer de moeite waard, met grof wild verre van ongewoon. Charters zijn verkrijgbaar bij veel kustgebieden maar de populairste punten met een concurrerend gamma van opties zijn Benoa Harbour en nabijgelegen Serangan dicht bij Kuta, net ten noorden in Sanur en Padang Bai aan de oostkust.

Kanovaren is beschikbaar op Lake Batur (The Holy See).

Waterbom is een groot waterpark gelegen in Jl Kartika Plaza in Kuta.

Bali, Indonesië is een uniek eiland met een rijke van Hindoeïsme culturele en vriendelijke mensen. Het is waarschijnlijk het beste eiland in Indonesië komt u als toerist. Bali heeft prachtige gevarieerde van landschap van heuvels en bergen, de ruige kust en de zandstranden, weelderige rijst terrassen en onvruchtbaar vulkanische hellingen alle verstrekken van de beste en kleurrijke culturele, in diepe spirituele die bezoekers als eiland paradijs beweren. Bali is een paradijs voor surfen en duiken liefhebbers, familie reizigers, met inbegrip van back-packers huwelijksreis.

Kopen

Of het nu eenvoudig snuisterijen, een mooi standbeeld of hoge modeboetiekjes die u inschakelt, is Bali een winkelparadijs. Een enorm scala aan zeer betaalbare producten worden aangeboden aan het punt waar winkelen kan overweldigen een bezoek als u toestaan dat het!

Kleding is een echte trekking. Populaire sportkleding merken zijn verkrijgbaar in een veelheid van winkels in Kuta en Legian voor prijzen ongeveer dertig tot vijftig procent lager zijn dan je thuis zou betalen. Als de massa-markt niet uw ding is, probeer het steeds toenemende aantal van chique boetieks in Seminyak en ondersteunen jonge lokale ontwerpers. Jalan Laksmana is een goed uitgangspunt.

Bali is een eiland van ambachtslieden, zodat kunsten en ambachten altijd populair zijn. Probeer aan het hoofd naar de bron als u kunt eerder dan het kopen van filmpersonages winkels in Kuta of Sanur. Je krijgt meer voldoening uit een artikel van de maker direct kopen en zien de ambachtsman in actie. Bali heeft een enorm scala van lokaal geproduceerde schilderijen, manden, steen en houtsnijwerk, zilver en shell sieraden, keramiek, natuurlijke papier geschenken, glaswerk en veel, veel meer.

Gedroogde specerijen en koffie zijn zeer populaire items mee naar huis nemen. De meeste supermarkten hebben speciaal ontworpen geschenkverpakkingen gericht op toeristen, of, als u Bedugul bezoekt, kopen op de traditionele markt van Bukit Mungsu.

Wat u koopt, controleert u of dat u bent in uw beste modus, onderhandelen als deze vaardigheden vereist behalve in de duurdere winkels die specifiek aangeven worden dat hun prijzen zijn vast. En onderhandelen is natuurlijk een heleboel plezier.

Voor meer algemene winkelen, Bali is huis aan een groot aantal kleine winkels en supermarkten en u zal niet worden kort opties. In de afgelopen jaren paddestoelen 24-uurs gemakswinkels in Zuid-Bali met de CircleK en 7/11 franchise ketens wordt vooral prominent. Het personeel van deze spreekt altijd Engels en de productlijnen ze voorraad zeer bezoekers gericht zijn; alles van bier en tijdschriften voor westerse levensmiddelen en zon lotion zijn beschikbaar de klok rond.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Rome autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.80 gebaseerd op 5 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Ik Raad Aan

De auto was ok, nieuwe auto :) voor een laag tarief. geen problemen bij terugkeren, vriendelijk personeel

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Perfect

Glad en perfect. niet een probleem!

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Uitstekend

Geen commentaar

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Service Oké, Auto Vies

Rentalcargroup's service was oke. de auto van europcar was erg vies (binnen en buiten) en was beschadigd.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Goede Auto, Maar ...

© efficacità personeel bij de receptie, maar © 's amabilità © ... toen we de auto terug de manager schreeuwen tegen iedereen, ook mijn vrouw à © die kwam niet uit snel genoeg koffers en don ' geen reçu alle hulp.rnrndanielle en guy roche

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen