Auto Huren Triest

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Triest Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Triest, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Triest . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Triest, Italie.

Triest Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Triest maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Triest Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Triest

Luchthaven
 • Triest - Luchthaven [TRS]
  Stad
  • Triest - Centrum

   Triest Auto Huren & Reisinformatie

   Trieste is een stad in Noordoost-Italië. Eenmaal een zeer invloedrijke en krachtige centrum van de politiek, literatuur, muziek, kunst en cultuur onder heerschappij van de Oostenrijks-Hongaarse, het belang ervan viel in daling tegen het einde van de 20e eeuw, en vandaag de Trieste wordt vaak vergeten als toeristen hoofd af naar de grote Italiaanse steden als Rome en Milaan.

   Het is echter een zeer charmante onderschat stad, met een rustige en mooie bijna Oost-Europese sfeer, verschillende kroegen en cafés, sommige prachtige architectuur en een prachtig uitzicht op zee. Het was ook, voor een tijdje, de residentie van de beroemde Ierse schrijver James Joyce.

   Krijgen

   Door de lucht

   Nationale vluchten via Milaan, Rome en Genua. Internationale vluchten via Milaan en Rome; directe vluchten vanuit München; rechtstreekse vluchten vanuit Londen en Birmingham en verschillende andere Europese steden.

   De internationale luchthaven van Ronchi dei Legionari is 33km ten noorden van het centrum van de stad. Een busdienst loopt naar de luchthaven van Trieste van busstation. Weekdagen bussen vertrekken op 5 minuten en 35 minuten over het hele uur echter is de service zondags elke 1 tot 2 uur. De bus neemt ongeveer 55 minuten, een taxi neemt 30-35 minuten.

   Omzeilen

   Coach tour van Triëst. Bezichtiging begint buiten het station (Piazza Libertà 8). Reservatie en ticket kopen bij de Eurostar-kantoor van Triëst Centraal Station.

   Wandelen zoals de meeste van Europa, is een wandeling door de stad te bewonderen zijn oude architectuur een zeer populaire activiteit. Krijg je te reizen in uw eigen tempo en zelfs krijgen wat koffie langs de weg. Trieste is niet bijzonder groot, en als u nog geen bagage met u er is geen behoefte om een bus te nemen.

   Op sommige plaatsen rond de stad zijn fiets fietsverhuur beschikbaar. Knulp, een populaire plek voor bar/bookshop/kunst in Via Madonna del Mare 7/a, heeft de fiets huren voor redelijke prijzen, evenals draadloos internet.

   Wat te zien

   Città Vecchia (oude stad) - Trieste beschikt over een uitgebreide oude stad: er zijn vele zeer smalle en bochtige straatjes met typische middeleeuwse huizen. Bijna is het hele gebied afgesloten voor verkeer.

   Het Oostenrijkse kwartaal - de helft van de stad werd gebouwd onder heerschappij van de Oostenrijks-Hongaarse, dus er is een zeer groot aantal paleizen die lijken op Vienna.

   Museo Revoltella - dit museum werd geschonken aan de stad in 1869 door Baron Pasquale Revoltella, een grote mecenas die graag zich omringen met kostbare en avant-gardistische werken.

   Museo di Storia Naturale - zoölogische, botanische, geologische, paleontologische en mineralogische collecties. Vivarium. Gespecialiseerde wetenschappelijke bibliotheek.

   Het Romeinse theater - Trieste of Tergeste, dateert waarschijnlijk uit de protohistorische periode, werd ingesloten door muren gebouwd in 33-32 v.Chr op keizer Octavius van bestellingen.

   Arco di Riccardo - de "Arco di Riccardo" is een augustus stadspoort gebouwd in de Romeinse muren in 33 A.D. Het staat in Piazzetta Barbacan, in de smalle straatjes van de oude stad.

   Museo della Comunità Ebraica di Trieste "Carlo e Vera Wagner" ("Carlo e Vera Wagner" Museum van de Joodse Gemeenschap van Triëst)-collectie van rituele kunst van de Joodse Gemeenschap van Triëst, voornamelijk zilverwerk en stoffen.

   Synagoge - het is een van de grootste in Europa, en werd gebouwd in 1912.
   Museo della Risiera di San Sabba (Risiera di San Sabba Museum) - een nationaal monument - een getuigenis van het alleen nazi-vernietigingskamp in Italië.

   Spoorwegmuseum Trieste Campo Marzio - gehuisvest in de voormalige railhouse, het museum functies tekeningen, modellen en fullsized trein motoren en spoorwagons evenals paarden getrokken trams uit de Trieste verleden.

   Het kasteel van Miramare

   Geopend door aan boord van een westwaartse bus 6 vanaf een aantal plaatsen met inbegrip van een stop bij het treinstation van Triëst.

   Maximiliaan van kamers en die van zijn echtgenote, Carlota van België; de kamers; de kamer van de informatie vertellen de geschiedenis van het kasteel en het Park de bouw;
   Duke Amadeo van Aosta van appartement met meubels uit de jaren 1930 in de rationalistische stijl.
   Troon kamer
   Het park biedt het publiek een kans voor een interessante wandeling onder botanische soorten en een belangrijke collectie van beelden verspreid langs de talloze paden. Entree is gratis.
   de stallen, een gebouw dat werd onlangs gerestaureerd en wordt nu gebruikt voor tijdelijke tentoonstellingen;
   de oude kassen
   Kasteeltje

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen