Auto Huren Turijn

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Turijn Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Turijn, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Turijn . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Turijn, Italie.

Turijn Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Turijn maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Turijn Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Turijn

Luchthaven
 • Turijn - Caselle Luchthaven [TRN]
  Trein Station
  • Turijn - Porta Nuova
  • Turijn - Trein Station
  Stad
  • Turijn - Centrum
  • Turijn - West

  Turijn Auto Huren & Reisinformatie

  Turijn is een grote stad met ongeveer een miljoen inwoners, ligt in de regio Piemonte van Noordwest-Italië, een één uur rijden van de Franse grens en iets meer dan die van de Middellandse Zee. Het is beroemd voor het zijn van het huis van Italië's voormalige koninklijke familie. Vandaag, Turijn, met de mooie, aristocratische sfeer, oude wereld geavanceerde winkels, grote boulevards en paleizen, lommerrijke parken en verscheidene kunstgalerijen, is een populair vakantieoord.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  De internationale luchthaven van Turijn ligt op 15 km ten noorden van het centrum van de stad en is vernoemd naar Italië's voormalige Voorzitter Sandro Pertini. Het is in de stad van Caselle, verbonden met de stad Turijn door een handige snelweg.

  De SADEM busdienst loopt elke 30-40 minuten vanaf het vliegveld naar het treinstation Porta Nuova van Torino. Koopt u een ticket in een kiosk ticket binnen de luchthaven terminal.

  Met de trein

  Turijn heeft drie grote treinstations, Porta Nuova, Porta Susa en Lingotto FS.

  Algemeen, zijn Porta Nuova en Porta Susa stations gewijd aan mid-range en luchtverontreiniging over lange afstand treinen. Het gloednieuwe station voor prachtige Porta Susa serveert treinen naar alle noordelijke regio's van Italië (Milaan, Venetië, Aosta en ook Parijs), terwijl de Porta Nuova dient vooral treinen naar het zuiden (Genua, Florence, Rome, Bologna).

  Alle stations worden beheerd door Trenitalia, de Italiaanse Staatsspoorwegen.

  Porta Nuova heeft een Bagage-opslagdienst door de platforms op de begane grond. Prijzen: €5 voor de eerste vijf uur per artikel en per uur, €0.70. U moet een identiteitsbewijs te tonen bij het verlaten van de Bagage; betalen bij de inzameling.

  Met de bus

  Er zijn vele bussen van Milaan, Milaan luchthavens, Lyon, Genua. Controleren van het internet

  Omzeilen

  Met het openbaar vervoer

  Turijn heeft een efficiënt systeem van stad verbindingen met bussen en trams beheerd door GTT. op dit moment, de eerste driverless, ultra moderne ondergrondse lijn werd geopend voor de Olympische spelen in 2006. Zowel stedelijke en randstedelijke gebieden worden bediend door een efficiënt netwerk. Bussen en trams doorkruisen de stad van 's morgens tot 's avonds laat.

  Wat te zien

  De belangrijkste bezienswaardigheden van Turijn omvatten belangrijke barokke paleizen en kerken, een regelmatige en aantrekkelijke straat raster, een uitgebreid netwerk van arcades, beroemde winkels van de koffie en een aantal wereldberoemde musea.

  Mole Antonelliana. Turijn landmark gebouw werd voltooid in 1888 als een synagoge. De toren 167,5-meter is de hoogste werk van metselwerk in Europa en bevat nu een van de mooiste bioscoop museum van Europa.

  Het Museum van de nationale Cinema. Het museum opende in juli 2000 in het gebouw dat is gekomen om te symboliseren van Turijn. De tentoonstellingsruimte bestrijkt 3.200 m² en omvat vijf verdiepingen.

  Museo dell'Automobile, Corso Unità d'Italia 40. De collectie herbergt meer dan 170 voertuigen, uit de 18e-eeuwse rijtuigen aan Formule1 racers, en een heleboel prachtige rode sportauto's. Het museum heropend in maart 2011 na een drie jaar lange renovatie die getransformeerd in een van de hot spot van de stad, een "must see".

  De kathedraal van Sint Johannes de Doper, Duomo di San Giovanni. De kapel van de kathedraal van de Lijkwade herbergt de controversiële Lijkwade van Turijn, die is opgeslagen in een kluis onder de Duomo.

  Egyptisch Museum, Via Accademia delle Scienze. Herbergt de belangrijkste collectie van oude Egyptische artefacten buiten Cairo. In 1824 gesticht door koning Carlo Felice na het verwerven van de archeoloog Drovetti collectie, bevat het museum 30.000 exposities.

  Palazzo Madama, Piazza Castello. Onlangs heropend na een renovatie van de lange, het is het aantrekken van vele toeristen. Was het thuis van de koningin, en is een mix van middeleeuwse en barokke kamers. Er is een kamer met rode sofa's om een rust na het bezoek te nemen, met een prachtige kroonluchter en een cafetaria in een van de kamers.

  Palazzo Carignano, Via Accademia delle Scienze 5 (vlakbij Piazza Castello).

  Quadrilatero Romano. Vol met restaurants, het is de oude Romeinse stad, ten noordwesten van Piazza Castello.

  Via Garibaldi. Voetganger alleen winkelen zone tussen Piazza Castello en Piazza Statuto.

  Galleria Subalpina. Een voetganger passage van Piazza Castello en Piazza Carlo Alberto. Een van de meest elegante plaats van de stad.

  Valentino Park, het grootste park in het centrum van Turijn. Dit park is gelegen langs de rivier de Po en in zijn omgeving vindt u het kasteel van Valentino en het middeleeuwse dorp (Borgo Medievale).

  Castello di Rivoli. In de kleine stad van Rivoli, ten oosten van Turijn. Huizen één van Europa's belangrijkste Contemporary Art musea. Het kasteel van Rivoli is een onvoltooide XVIII kasteel dat op de top Rivoli heuvels staat. Corso Francia (Frankrijk Road) is een van's werelds langste straten en vanwege de wens van het huis van Savoye te verbinden Koninklijk Paleis in het centrum van Turijn met Rivoli kasteel werd gebouwd. U kunt bereiken per bus of taxi.

  Park River Po, het Piëmontees deel van de langste rivier van Italië is beschermd als een natuurpark. De banken zijn vol interessante en onverwachte uitzichten vanaf de stad en de heuvel en zijn verrijkt met het kasteel van Valentino, middeleeuwse Burgh en Gran Madre kerk, die de spiegel op de rivier de Po.

  Wat te doen

  Een reis naar de Superga keten trein van Sassi te zien van het prachtige uitzicht van Turijn vanaf daar. Sassi is te bereiken met tram 15 of buslijnen 61 en 68.

  Een wandeling op de Via Roma van Porta Nuova Station aan Piazza Castello via Piazza San Carlo om te zien hoe elegant deze stad kan worden.

  Een wandeling op de Via Po van Piazza Castello naar Piazza Vittorio en verder naar de Gran Madre kerk. Stoppen op de brug en geniet van het prachtige uitzicht op de rivier de Po.

  Hebben een pauze in een van de historische cafés gelegen rond de Piazza Castello, zoals Mulassano of Baratti & Milano (opgericht in 1873).

  Rijden de nummer 7 toeristische tram. Dit is een gerestaureerde tram van 1949, dat het circuit rondom het centrum van de stad doet, begint en eindigt bij de Piazza Castello. De tram doet de dezelfde algemene tickets gebruikt in Turijn de stad openbaar vervoersnetwerk. De tram loopt zaterdagen en zondagen, en op speciale feestdagen.

  Geniet van een drankje, eten en genieten van het nachtleven in San Salvario gebied.
  Spelen hit bal, een sport in Turijn geboren in 1986 en vandaag de zeer specialiteit van de stad. Verschillende verenigingen bieden gratis proeven.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen