Auto Huren Venetie

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Venetie Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Venetie, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Venetie . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Venetie, Italie.

Venetie Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Venetie maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Venetie Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Venetie

Luchthaven
 • Venetie - Marco Polo Luchthaven [VCE]
  Trein Station
  • Venetie - Trein Station
   Stad
   • Venetië
   • Venice - Centre Piazzale Rome

   Venetie Auto Huren & Reisinformatie

   Venetië is een van de meest interessante en mooie plaatsen in de wereld.

   Dit heiligdom op een lagune is vrijwel hetzelfde als het was zeshonderd jaar geleden, die wordt toegevoegd aan het fascinerend karakter. Venetië heeft vervallen sinds de hoogtijdagen en is zwaar toeristische (er zijn 56000 bewoners en 20 miljoen toeristen per jaar), maar de romantische charme blijft.

   Literatuur

   Sinds de middeleeuwen heeft vaak Venetië diende als een bron van inspiratie voor een breed scala aan auteurs, dichters en toneelschrijvers. Het heeft ook lang een grote print center, heb thuis van enkele van de vroegste Italiaanse drukpersen. De diepe en diverse literaire traditie in Venetië is te uitgebreid ter dekking uitgebreid in korte, maar kunnen we een overzicht van enkele van de meest opmerkelijke werken de stad door de geschiedenis heen is gekoppeld:

   De reizen van Marco Polo is een klassiek stuk van Westelijke literatuur die in het bezit een belangrijke plaats historisch sinds de verslagen van Marco Polo's reis naar het verre, weinig bekende Oosten werd een grote bron van inspiratie voor later Europese verkenning van de wereld.

   Story of My Life, door Giacomo Casanova, is een 18e eeuwse werk van een andere Venetiaanse koopman-reiziger. Zijn autobiografie kronieken vele avonturen die centrum rond Venetië, maar het is ook een belangrijke bron van informatie op sociale douane van de tijd.

   Ruzante, die echte naam Angelo Beolco was, was een 16e-eeuwse Venetiaanse toneelschrijver die beroemd om zijn levendige, als soms grof, toneelstukken over het landleven in de nabijheid van zijn inheemse Padua is.

   Carlo Goldoni was een Venetië ingezetene die schreef enkele van Italië's meest beroemde speelt, velen van hen gecentreerd rond het leven, de waarden en de problemen van de Venetiaanse middenklasse.

   Carlo Gozzi was een fel voorstander van "de oude Italiaanse komedie" tegen nieuwere dramatische stijlen zoals die worden gebruikt door Carlo Goldoni. Een van zijn werken, in feite, was een parodie op hun nieuwe, Frans geïnspireerde stijl met de naam van de liefde voor de drie sinaasappelen.

   Ugo Foscolo was een 19e-eeuws Venetiaans dichter die ook een revolutionair was gewijd aan het zien van Venetië maakte een echt vrije Republiek na de verovering door Napoleon tijdens de napoleontische oorlogen.

   The Thief Lord, van Cornelia Funke, is waarschijnlijk de meest bekende kinderboek die is ingesteld in Venetië. Het is over twee broers die reizen naar de stad, deelnemen aan een groep van straatkinderen en hebben een aantal avonturen en misadventures.

   Buitenlanders wiens werken zijn geïnspireerd door de stad Venetië omvatten: Shakespeare, speelt in zijn Othello en The Merchant of Venice; Thomas Mann, in zijn roman dood in Venetië; en Ezra Pound, wiens gedichten veel-geïnspireerd door zijn verblijf in Venetië waren.

   Krijgen

   Omdat Venetië op een lagune is speelt het water een cruciale rol in het transport. Welke manier u aankomt, zullen het laatste deel van uw reis op de voet van de dichtstbijzijnde steiger van de waterbus/watertaxi. Als u wilt dragen of wiel tassen langs de smalle straatjes, hiermee rekening houden bij het kiezen van uw hotellocatie en de route naar het.

   Met het vliegtuig

   De dichtstbijzijnde luchthaven is Marco Polo luchthaven (VCE), op het vasteland in de buurt van Mestre (technisch deel van de stad Venetië, maar op het vasteland en zonder de unieke structuur van Venetië). Er is een stadsbus en een shuttlebus vanaf Marco Polo naar Piazzale Roma. Zie de details in de "met de bus" hieronder.

   Luchthaven van Treviso (TSF) is 25km (16 mijl) van Venetië en is relatief klein, maar als de belangrijkste bestemming voor vluchten van Ryanair, Wizzair en Transavia begroting steeds druk.

   De San Nicolò Airport (ATC) is een vliegveld rechtstreeks op het Lido. Het behandelt alleen kleine vliegtuigen, zoals de landingsbaan gras en slechts ongeveer 1km lang is. Het hoeft niet elke lijnvluchten, maar misschien wel interessant voor particuliere piloten (aankomst van de Schengen-staten slechts) te wijten aan het gemak naar de stad; het is slechts een korte wandeling naar de vaporetto landing.

   Vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad

   De luchthaven is verbonden met het treinstation van Mestre, tegenover de stad en handig voor verbindingen naar Milaan, Verona, Padova, Triëst en de rest van Italië); naar het station van Venetië en naar de busterminal van de Piazzale Roma in Venetië door geplande busdiensten. U kunt een bus, een taxi nemen of ook u de unieke ervaring van een watertaxi kunt ontdekken.

   Met de trein

   Treinen vanuit het vasteland doorlopen Mestre naar het treinstation Venezia Santa Lucia aan de westkant van Venetië; Zorg ervoor dat u niet verward met Venezia Mestre die de laatste halte op het vasteland is. Vanaf het station district, water bussen (vaporetti) of watertaxi brengt u naar hotels of andere locaties op de eilanden, maar wandelen is meestal de beste optie.

   Omzeilen

   Venetië,'s werelds alleen voetgangers stad, is gemakkelijk walkable, en het ontbreken van auto's maakt dit een bijzonder prettige ervaring. Lopen en staan de hele dag kunnen ook echter vermoeiend, dus het is best om jezelf tempo...

   Als u krijgen een beetje meer snel rond wilt, er zijn talrijke vaporetti (waterbussen) en water taxi's. De vaporetti zijn over het algemeen de beste manier om zich te verplaatsen, zelfs als de dienst routekaart vaak wordt gewijzigd. Als u worden in Venetië voor een paar dagen bezoeken gaat, is het een stuk goedkoper te gebruiken vaporetti dan privé watertaxi.

   Wat te zien

   Toren van San Marco (Campanile di San Marco), Bell (San Marco plein). Sluit at 9 pm. De huidige toren stamt uit 1912; een exacte replica van de vorige toren in 1902 stortte. De top van de toren biedt een fantastisch uitzicht van Venetië en de lagune.

   Klokkentoren. — Hebben gesloten voor restauratie voor vele jaren, is de gerestaureerde astronomische klok nu zichtbaar. De fascinerende tour van het mechanisme van de klok kan alleen worden bezocht op een rondleiding, die moet vooraf geboekt worden.

   Scuola grande di San Rocco. Een meesterwerk van Tintoretto, dit gilde huis is een uitgelezen voorbeeld van Manierist kunst in haar best. Zodat een comfortabele bewondering van het gedetailleerde plafond worden spiegels aangeboden aan de bezoekers.

   Joodse getto van Venetië. Terwijl raciale en etnische wijken bestond vóór het Venetian Ghetto, was getto van Venetië de eerste "ghetto".

   Te doen

   Romantisch diner Cruise. Venetië zal is altijd geweest (en altijd) een van de meest romantische steden in de wereld, dus een romantische activiteit een must-do is als je hier met je geliefde. Een populair idee is een diner cruise in Venetië zoals de Galleon diner Cruise in Venetië aan boord van de Venetiaanse galjoen.

   Blijf veilig

   "Ik moet Zie Venetië before I die" is een bekend gezegde onder velen ooit de beroemde stad willen van grachten moeten, maar om veilig tijdens een bezoek aan Venetië veel historische en mooie toeristische haltes nog topprioriteit. In het algemeen, Venetië heeft een reputatie van een relatief veilige stad, maar het heeft sommige gevaren wees op uw hoede, waaronder:

   Een overvloed aan zakkenrollers: uw geld, kostbaarheden, paspoort en andere belangrijke papieren om veilig te houden, nooit slaan ze in een zak, tas of broek zak. Investeren in een lichaam-riem etui, die je onder uw shirt dragen kunt. Keeping items uit zicht en putting obstakels ingrijppunten hen zal sterk verminderen van het risico dat zakkenrollers vormen.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen