Ivoorkust Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Ivoorkust | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Ivoorkust en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Ivoorkust. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Ivoorkust.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Ivoorkust en geniet - reis - ontdek!

Ivoorkust autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Ivoorkust. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Ivoorkust Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Ivoorkust

Ivoorkust Auto Huren & Reisinformatie

Ivory Coast

Wanneer u naar Ivoorkust is het een goed idee om een bezoek aan één van de hoofdsteden – hetzij de officiële of onofficiële hoofdstad!  Yamoussoukro is de officiële hoofdstad en waar u kunt zien van bezienswaardigheden zoals het paleis van de president en de indrukwekkende kathedraal, die alleen iets kleiner is dan Rome St. Peter's Basiliek is.

Als je naar de officieuze hoofdstad van Abidjan kunt u wat tijd doorbrengen op het strandresort van Assouinde, alsmede de stranden van Grand Bassam.  Veel van de lokale bewoners hoofd hier in het weekend om te ontspannen.  De stad zelf is meestal een verrassing voor vele bezoekers.  Het is gevuld met wolkenkrabbers en fel licht.  Er zijn tal van bars en restaurants hier dus kunt u er zeker van een geweldige avond uit en wilt u meer weten over de geschiedenis van de stad en het land, een reis naar het Ifon Museum is de moeite waard de tijd.

Als u wilt zien sommige van het land de wilde dieren in zijn natuurlijke habitat en gebruik vervolgens uw autoverhuur diensten te gaan naar het Comoe National Park.  Dit ligt in het Noord-Oosten van het land en kunt u nijlpaarden, leeuwen en tal van andere dieren.  Een geweldige plek is de Abokouamekro Game Reserve.  Het ligt dicht bij Yamoussoukro, waardoor het een van de meest toegankelijke.  Veel van de andere parken niet gemakkelijk toegankelijk tenzij heb je een voertuig.

Wandelen is een populair tijdverdrijf onder bezoekers en er zijn tal van plaatsen in Ivoorkust, die staan klaar om ontdekt te worden.  De heuvels rond de stad van de mens zijn de ideale plek-de stad wordt vaak aangeduid als de 'stad van 18 bergen'.  Enkele van de laatste regenwouden van het land vindt u hier en de top van de Mount Tonkoui kunt u genieten van uitzicht op Guinee en Liberia.  Het is aanbevolen dat u een gids voor een van de langere wandelingen.

Auto huren diensten kunt u het beste te maken van uw tijd in het land met een rondleiding.  Kijken buiten de grote steden om te krijgen een voorproefje van de traditionele kant van het leven in het land.  Korhogo is een stad in het noorden van het land, waar u een scala aan ambachten en woodcarvings kunt afhalen.  Het overwegen van een reis naar de stad van Bingerville of naar de stad van Bouaké, een geweldige plek voor plaatselijk gemaakte ambachten.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen