Auto Huren Montego Bay

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Montego Bay Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Montego Bay, Jamaica.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Montego Bay . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Montego Bay, Jamaica.

Montego Bay Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Montego Bay maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Montego Bay Jamaica Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Montego Bay

Luchthaven
 • Montego - Bay Sangster Luchthaven [MBJ]
  Hotel Aflevering
  • Montego - Bay Hotel Aflevering
   Stad
   • Montego - Bay Centrum

    Montego Bay Auto Huren & Reisinformatie

    Montego Bay, kortweg MoBay, is de tweede grootste stad van het eilandnatie Jamaica, een lid van het Britse Gemenebest. Montego Bay is de hoofdstad van St. James Parish, één van de 14 parochies in Jamaica.

    Krijgen

    Door de lucht

    Montego Bay Sangster International Airport is op het noordwesten van het eiland. De luchthaven ligt zeer dicht bij de cruise-poorten in Montego Bay en Ocho Rios.

    Over zee

    Montego Freeport, gebouwd in de jaren 1960 op wat de Bogue eilanden heette, is de haven van Montego Bay. De Montego Freeport terminal bestaat uit vijf primaire ligplaatsen, waarvan er twee uitsluitend voor de cruise vaart zijn gewijd.

    Omzeilen

    Te voet

    Er zijn twee belangrijke onderdelen van Montego Bay. Centrum en de hip strip op Gloucester Avenue.

    Centrum is erg druk en wordt aanbevolen om te zien alleen gedurende de dag. Vele delen in de nacht kan het onveilig zijn. Binnenstad tijdens de dag is bezig dat een taxi zal zeer langzaam. Centrum is een leuke kans om te leven in een stad in Jamaica zien.

    De hip strip op Gloucester Avenue-die is bekleed met toeristische hotels, winkels en restaurants-trottoirs heeft aan beide zijden en beste voet wordt bezocht. Dit zijn niet heel ver van de luchthaven.

    Taxi

    Het eerste ding om op te merken is de verschillende soorten taxi's. Er zijn drie soorten, Red-plaat, Tours en niet-rood-platen.

    Red-platen zijn officiële taxi's. Deze auto's hebben een rode kenteken op de auto. Laat niet de "officiële taxi" gek u te betalen hoge prijzen. Deze Taxi's zal exorbitante prijzen te bieden.

    Niet-rood bord taxi's kunnen iedereen bezit van een auto willen rijden mensen rond. Dit kunnen onveilige zijn omdat zij niet zijn geregeld door het land of lokaal.

    Van/naar luchthaven

    U zult worden eindeloos aangeklampt door taxi's in de aankomsthal brengt u waar-ooit u moet gaan. Zie de verschillende soorten taxi's hierboven. Hun prijzen zijn exorbitante Jamaicaanse maatstaven.

    Met de bus

    Veel hotels en resorts bieden hun eigen gratis bussen, neem contact op met u hotel voor uw aankomst dat zal het bespaart u het gedoe met lokale taxi's te behandelen en te onderhandelen.

    Minibussen en taxi's de route aankomen en vertrekken vanaf het station vervoer Barnett St af aan het zuidelijke einde van St James St. Er is een kantoor van de inspecteur van binnen de poort waar u kunt vragen voor het vertrekpunt van de bus die u zoekt.

    Wat te zien

    De Centerstage theater, Dominica Dr. Nieuwe Kingston, klein maar gezellig. Familie-georiënteerde musicals in patois.

    Centrum. Druk, lawaaierig, intimiderend, maar verfrissend echte. Dit is niet heel wat mensen denken als een toeristische attractie. Echter, dit is de beste plaats om te gaan en ervaring van de "echte" Jamaica. Temidden van de afbrokkelende gebouwen en onophoudelijke verkeer gaan Jamaicanen over hun dagelijkse leven slechts 1km, maar een wereld weg van de blitse resorts op de hip-strip.

    De hip strip op Gloucester Avenue-die is bekleed met toeristische hotels, winkels en restaurants-trottoirs heeft aan beide zijden en beste voet wordt bezocht. Dit zijn niet heel ver van de luchthaven.

    Blijf veilig

    Terwijl Montego Bay een relatief veilige stad is, moeten normale voorzorgsmaatregelen worden nageleefd. Verblijf in groepen, en vasthouden aan de toeristische gebieden. De plattelandsgebieden zijn bijzonder gevaarlijk. De meeste locaties dicht bij de resorts zijn veilig.

    Jamaicanen zijn zeer vriendelijke mensen. In toeristische gebieden echter vragen Let wel, er zijn veel mensen die zal u verwelkomen u waar je uit en bieden advies zoekt geld. Vooral mensen die gaan uit van hun manier om hallo te zeggen. Velen zullen bereid zijn om u te lopen naar een aanbevolen restaurant of bieden om u rond te tonen. Deze mensen zullen altijd vragen in ruil voor geld. Zelfs na het geven van een paar dollar, zullen ze zelfs vragen om meer. Wees niet bang om nee te zeggen, en om te voorkomen dat deze mensen vanaf het begin.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen