Auto Huren Osaka

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Osaka Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Osaka, Japan.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Osaka . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Osaka, Japan.

Osaka Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Osaka maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Osaka Japan Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Osaka

Luchthaven
  • Osaka - Itami [ITM]
  • Osaka - Kansai Luchthaven [KIX]
Trein Station
  • Osaka - Shinosaka Trein Station
  • Osaka - Trein Station West Entrance
Stad
  • Osaka - North
  • Osaka - Nakanoshima
  • Osaka - Sakaikita
  • Osaka - Station West

Osaka Auto Huren & Reisinformatie

Osaka is de derde grootste stad in Japan, met een bevolking van meer dan 2,5 miljoen mensen in het uitgebreide stedelijke gebied. Het is de centrale metropolis van de regio Kansai en de grootste van de Osaka-Kobe-Kyoto-trio.

Begrijpen

Als Tokyo de hoofdstad van Japan is, zou kunnen men noemen Osaka anti-hoofdstad. Hoe je het noemen, hoewel, er zijn vele mogelijkheden voor u om te ontdekken van de ware aard.

Krijgen

Met het vliegtuig

Kansai International Airport (KIX) is de luchthaven en heeft twee spoorweg verbindingen naar de stad: van JR West heeft de Kansai Airport lijnen en de private Nankai elektrische spoorweg die dienst aan Namba aanbiedt.

Meest binnenlandse vluchten aankomen op Osaka International Airport, ook bekend als Itami Airport (ITG). Itami is verbonden met de Monorail van Osaka, maar de monorail is duur en sporen van een boog rond de noordelijke voorsteden, dus om naar het centrum van de stad zult u moeten overbrengen een suburbane Hankyu-spoorlijn.

Met de bus

Zoals Osaka een grote stad is, zijn er vele dag en 's nachts bussen die tussen Osaka en andere locaties in Japan rijden, die een goedkoper alternatief dan de shinkansen tarieven kunnen worden.

De termijn tussen Tokio en Kansai regio is de drukste in Japan, en hevige concurrentie tussen de exploitanten van de bus heeft geleid tot betere voorzieningen en lagere prijzen. Bussen van Tokyo Volg het Tomei Expressway of de Chuo Expressway naar Nagoya, vervolgens de Meishin Expressway naar Osaka. Reizen duurt ongeveer 8-9 uur afhankelijk van de route en haltes.

Willer Express

Korting bus exploitant Willer Express loopt overdag en 's nachts bussen met een verscheidenheid van opties, variërend van standaard bus zetels tot luxe shell zitplaatsen zitplaatsen. Bus reizen kunnen online worden geboekt in het Engels, en Willer van Japan Bus Pass is geldig op al hun routes met enkele uitzonderingen.

Per boot

Osaka International Ferry Terminal bevindt zich op Kosumosukuea in de baai van Osaka. Er zijn geen banken, de postkantoor, de winkels, of de restaurants in de terminal. Het dichtstbijzijnde metrostation is Station van de Cosmosquare, die ongeveer 15 minuten lopen van de terminal is. Een gratis pendelbus is beschikbaar op het station. Taxi's zijn ook beschikbaar op het station.

Omzeilen

Met de metro

De metro van Osaka hier is Japan's tweede meest uitgebreide metro netwerk na Tokio, waardoor de metro de natuurlijke manier om rond te krijgen. De wijk lijn is de belangrijkste slagader van Osaka, koppeling van de massale treinstations en winkelcentra van Shin-Osaka, Umeda, Shinsaibashi, Namba en Tennoji.

Met de trein

Trouw aan zijn naam draait de JR Osaka Loop Line (Kanjō-sen) in een lus rond Osaka. Het is helemaal niet zo handig of intensief gebruikt als Tokio's Yamanote-lijn, maar het stopt in Umeda en Tennoji, en door het kasteel van Osaka. Namba en Universal Studios Japan zijn aangesloten op de lijn van de lus door korte sporen.

Wat te zien

Kamigata Ukiyoe Museum, een vrij klein museum in Nanba gewijd aan ukiyoe, Japanse woodblock wordt afgedrukt. Het interieur van het museum lijkt een beetje op een adobe-huis. Wellicht meest interessant voor iemand die al bekend is met de kunst, als de informatie binnen meestal alleen Japans.

Maritiem Museum, 2-5-20, Nanko-kita, Suminoe-ku. Deze attractie gesloten maart 2013. Gebouwd in de zee in de buurt van de kust.

Osaka Museum of History, 1-32 Otemae 4-Chome Chuo-ku. Een ideale plek om te leren van all-oven van Osaka's geschiedenis.

Vrede Osaka. Een museum gewijd aan de bevordering van de vrede door middel van de displays van oorlog. Omdat er een museum van Osaka, beschikt het over de effecten van de bombardementen op Osaka in de Tweede Wereldoorlog.

Sumiyoshi heiligdom. Een van Japan's oudste Shinto heiligdommen, met een geschiedenis die zich uitstrekt 1800 jaar terug. Zijn traditionele architectuur is ongebruikelijk onder Japanse heiligdommen en de parkachtige omgeving met de Heilige brug overkoepelende over een rustige vijver maken het een ontspannen pauze van de drukke omgeving van Osaka. Gratis.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen