Auto Huren Aqaba

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Aqaba Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Aqaba, Jordan.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Aqaba . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Aqaba, Jordan.

Aqaba Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Aqaba maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Aqaba Jordan Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Aqaba

Luchthaven
 • King - Hussein International Luchthaven Aqaba [AQJ]
  Stad
  • Aqaba - Aquamarina Hotel
  • Aqaba - Golden Tolib Hotel
  • Aqaba - Intercontinental Resort
  • Aqaba - Kempiski Hotel
  • Aqaba - Movenpick Hotel
  • Aqaba - Prince Rashid District
  • Aqaba - Radisson Blue Hotel

  Aqaba Auto Huren & Reisinformatie

  Aqaba is Jordanië's alleen havenstad, gelegen aan de Golf van Akaba in het uiterste zuiden van het land.

  Begrijpen

  Aqaba is Jordanië's venster op de rode zee. Historisch dezelfde stad als Eilat aan de Israëlische kant van de grens, plannen voor een gedeelde internationale luchthaven en andere vormen van samenwerking hebben afgekoeld in de afgelopen jaren gedurende een periode van politieke spanning. Aqaba heeft gezien veel van de ontwikkeling in de afgelopen jaren. Dit verbeterd de infrastructuur en faciliteiten. Wees voorbereid op wegenkaarten als onjuist/out van datum.

  Krijgen

  Per boot

  Voor meer informatie over dienstregelingen Zie prijzen enz., de veerboten in de rode zee artikel.
  Veerboten rijden regelmatig van Aqaba over naar Taba en Nuweiba op Egyptische Sinaï-schiereiland, het omzeilen van Israël en de soms gecompliceerde grens regelingen. Taba is de beste poort voor toeristen (de oversteek is korter, dus goedkoper en minder kans om te worden geannuleerd wegens slecht weer). Er zijn over het algemeen geen visumkosten voor het invoeren van Jordanië via Aqaba, omdat het een deel uitmaakt van de vrijhandelszone. Zie voor contactgegevens en dienstregelingen veerboten in de rode zee

  Per bus of auto

  De woestijn snelweg eindigt in Aqaba. Er zijn regelmatig bussen naar Amman en andere punten langs de snelweg.

  Door de lucht

  Koninklijke Jordaanse opereert 2 dagelijkse vluchten tussen Amman en Aqaba, een in de ochtend en een in de avond. Duur van de vlucht is ongeveer 1 uur en kosten 37 JD + belasting eenrichtingsverkeer.

  De King Hussein International Airport ligt ten noorden van Akaba, ongeveer 20 minuten rijden.

  Turkish Airlines werkt 3 wekelijkse vluchten en Aqaba verbindt met meer dan 200 bestemmingen wereldwijd.

  Jetairfly.com heeft vluchten twee keer per week vanuit Brussel naar Aqaba.

  Omzeilen

  Met de taxi

  Taxi's zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de stad. Een rit binnen stad moet kosten niet meer dan 2 JD. Een rit buiten de stad (naar een strand in de buurt van door) of naar alle grensovergangen kost ongeveer 5 JD. Echter, als uw hotel u een taxi belt, u kunt omhoog beëindigen dubbel betalen voor het, als zij een kickback ontvangen (dit is vooral waar als u op de South Beach verblijft).

  Terwijl de taxi's zijn geel rondom Jordan, begin 2008 Aqaba taxi's zijn geschilderd groen en blauw: de kleuren van het logo van Aqaba speciale economische Zone (ASEZ).

  Bij de onderhandelingen over de prijs van een taxi, zorg ervoor om te bepalen of de uiteindelijke kosten is de prijs totaal of "per-persoon", zoals u anders een verrassing aan het eind van de rit kan ontvangen.

  Door lokale bussen

  Lokale minibussen sluit woonwijken met downtown. Het tarief is 17 Piasters (170 Fils of 0.17 JD) ongeacht de duur van de reis. Passagiers kunnen worden in- en uitschakelen op elk punt van de route. Het centrale busstation ligt tegenover het politiebureau in Koning Talal straat, minder dan 10 minuten lopen van het centrum van de stad (ayla plein, Al-Hussein Bin Ali Mosque).

  Bussen stoppen bij de overdekte bankjes bij King Hussein Street, in de buurt van de grote vlag paal en in de buurt van het verkeerslicht. Central bus station werknemers meestal wijs reizigers de vlag pole stop.

  Wat te zien

  Aqaba Fort. Oorspronkelijk dateert uit de 14' ste eeuw, hoewel de huidige structuur werd gebouwd door de Mamluke sultan Qansawh el-Ghawri (1501-1516) en vele malen sindsdien heeft bijgesteld. (In herstelbetalingen vanaf februari 2014 dus alleen buiten beeld toegestaan)

  Ayla, (naast de Mövenpick resort). De oude stad die werd opgericht toen het Mohammedanisme kwam naar het gebied in 622 AD.

  De oudste speciaal gebouwde christelijke kerk in de geschiedenis, (aan de overkant van het busstation JETT, die net ten westen van het Mövenpick hotel is.). Een geboekte teken geeft een beetje van informatie over de kerk.

  Te doen

  Behalve de zee en duiken, Aqaba hoeft niet een heleboel dingen te bieden. Het volgende van belang kunnen zijn, maar kan gemakkelijk worden gedaan in een dag. Het Fort en het museum liggen direct naast elkaar.

  Aqaba Fort (in herstelbetalingen vanaf februari 2014 alleen buiten beeld toegestaan)
  Aqaba museum, 1 JD in februari 2014
  Vierde-eeuwse Romeinse kerk
  Om geld te krijgen, zijn er vele ATM op Al-Hammamat Al-Tunisyaa straat in het centrum van de stad.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen