Kameroen Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Kameroen | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Kameroen en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Kameroen. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Kameroen.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Kameroen en geniet - reis - ontdek!

Kameroen autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Kameroen. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Kameroen Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Kameroen

Kameroen Auto Huren & Reisinformatie

Kameroen

Het is gebruikelijk, wanneer u op vakantie wilt plukken van een souvenir of twee, maar met een land als Kameroen, die niet echt tegemoet te aan toeristen komen doet, wat kunt u verwachten als u bent winkelen?

Sommige van de beste souvenirs uit Kameroen zijn de plaatselijke handwerk.  U kunt voor een van de ambachtelijke markten het hoofd en pikken ingerichte potten, kannen, flessen, bekers, aardewerk, houtsnijwerk, matten en tapijten, juwelen en etnische kleding.  Deze zijn over het algemeen vinden in de grotere steden en in de weinige gebieden die zijn begonnen met het aantrekken van toeristen.

U hoeft echter wees een beetje voorzichtig wanneer u winkelt.  Er zullen kraam houders die willen verkopen u een 'antieke' item, maar dit hoeft niet per se een antiek zijn.  In de meeste gevallen is het gewoon een item dat heeft zijn verdrietig, zodat het lijkt ouder.  Als je een echte antieke u zich ervan bewust moet dat u gewoon can't take it uit het land en je moet toestemming krijgen van de delegatie Provinciale de Tourisme halen.

Als u voor autoverhuur in Kameroen kiest u kunt uit het hoofd naar één van de steden of dorpen die zich niet op de toeristische route en pick-up goedkoper kleding en huishoudelijke artikelen in plaats van ambachten, maar deze zijn goede plekken om te pick-up het fel gedrukte Afrikaanse katoenweefsel.   Op de meeste plaatsen de winkelen-uren zijn van maandag tot zaterdag van 7.30 tot 18.00 uur en het is zeer zeldzaam dat je vindt een winkel die open is op zondag.

Je zou ook kunnen afvragen als Kameroen nachtleven heeft te spreken van.  Als u wilt proberen een paar discotheken of casino's die u wilt worden in Yaoundé of Douala.  Sommige zijn gelegen in hotels, maar er zijn ook een paar onafhankelijke locaties voor u om te proberen.  Daarnaast zijn er enkele toprestaurants in beide steden en deze zijn populair met expats.

Kameroen is echter ook de thuisbasis van tal van vrij eenvoudige bars en clubs en als u een huurauto u een beetje verkennen kunt verder buiten de grote steden, waarvan vele livemuziek in het weekend host.  Bars zal blijven open voor zolang er er iemand die wil kopen van een drankje is, want er geen beperkingen op de licentie uur zijn zodat u echt feesten hele nacht, kunt als u wilt!

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen