Kazachstan Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Kazachstan | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Kazachstan en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Kazachstan. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Kazachstan.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Kazachstan en geniet - reis - ontdek!

Kazachstan autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Kazachstan. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Kazachstan Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Kazachstan

Kazachstan Auto Huren & Reisinformatie

Kazachstan

Hoewel Kazachstan niet echt op voor het toeristenverkeer gericht is, is er nog genoeg voor u om te zien en te doen tijdens uw verblijf.  De stad Almaty, bijvoorbeeld, is gevuld met attracties waaronder een park dat is thuisbasis van een van de hoogste houten gebouwen in de wereld, en die werd voltooid zonder gebruik te maken van alle nagels, geloof het of niet!  De stad heeft bovendien een prachtige kathedraal en een aantal goede kwaliteit musea waar u meer over de geschiedenis van de regio kunt leren.

Geschiedenis buffs zal blij zijn om te weten dat er verschillende archeologische sites in Kazachstan.  Er zijn sites die dateren uit de bronstijd in de Karkarala-oase.  Een reis naar de Bayan-Aul National Park laat je zien dat sommige van de rotstekeningen van de regio, evenals prachtige meren ook.

Een must voor een wetenschapper is het Baikonoer Kosmodroom.  Dit is de site van de lancering in de ruimte van Yuri Gagarin in 1961 en verneemt u meer door het nemen van een van de rondleidingen.  Op slechts drie mijl van de stad van Leninsk, zal uw huurauto deze reis voor u gemakkelijker.

Kazachstan is de sportliefhebbers ofwel niet negeren.  Er zijn tal van mogelijkheden om te gaan wandelen en wandeltochten in het land dankzij de diverse berggebieden.  Het is raadzaam dat u tussen juni en September bezoeken als u wilt gaan wandelen.  U kunt ook genieten van watersporten bijna overal in het land.  Raften en kanoën reizen zijn populair en lokale reisbureaus kunnen ze voor u boeken op voorhand zodat kunt u er zeker van een plek.

Skiën is een populair tijdverdrijf hier ook, dankzij de Zaili Alatau bergen dichtbij Almaty.  De stad beschikt ook over's werelds grootste snelheid-skating rink en als je minder dan actief voelt je kon gewoon langs gaan en een ijshockeywedstrijd kijken.  Chimbaluk is de thuisbasis van het sportcomplex van winter en er zijn regelmatig wedstrijden hier gehouden.

Hoewel het toerisme in de kinderschoenen staat is, kun je nog steeds een spa-vakantie in Kazachstan.  Er zijn een groot aantal kuuroorden, met een aantal in de bovengenoemde Zaili Alatau bergen en anderen zoals de Sari Agach resort en de Mujaldi-resort.  De soorten activiteiten en behandelingen variëren (evenals de kosten!), maar het bereiken van de resorts is geen probleem wanneer u hebben geregeld voor het huren van een auto tijdens uw verblijf.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen