Auto Huren Nairobi

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Nairobi Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Nairobi, Kenia.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Nairobi . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Nairobi, Kenia.

Nairobi Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Nairobi maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Nairobi Kenia Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Nairobi

Luchthaven
 • Nairobi - Luchthaven [NBO]
  Stad
  • Nairobi - Centrum
  • Nairobi - Mombasa Road

  Nairobi Auto Huren & Reisinformatie

  Nairobi is de hoofdstad van Kenia en de grootste stad van het land.

  Nairobi heeft een bevolking van drie miljoen plus. De stad is gelegen aan de rivier van Nairobi, is niet alleen de grootste en snelst groeiende stad in Kenia, maar een van de grootste in Afrika.

  Krijgen

  Burgers uit de meeste landen zullen moeten verkrijgen van een visum bij aankomst. Op dit moment deze kosten US$ 50 voor een single-entry visum en $100 voor een meervoudig visum (euro, Britse pond en Zwitserse Franken worden geaccepteerd evenals). Echter, sommige landen vereisen een visum voor aankomst, en sommige een helemaal niet vereisen.

  De gele koorts vaccinatie is niet langer nodig als u van de EU, Azië of Noord-Amerika komt. Een certificaat van vaccinatie kunnen echter verplicht indien u komt uit een land waar gele griep endemisch is.

  Met het vliegtuig

  Regelmatige vluchten naar Nairobi worden geëxploiteerd door de Ethiopische, Kenya airways, British Airways, Egypt Air, Etihad Airways, Fly Emirates, Qatar Airways van KLM, Swiss International Airlines en Turkish Airlines. Kenya Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij en reizen in Europa, Afrika en de regio Azië-Pacific. De belangrijkste luchthaven van Nairobi is JKIA Jomo Kenyatta International Airport (NBO), ten zuidoosten van het centrum van de stad.

  Met de trein

  De stad is ook bereikbaar per trein vanuit Mombasa, met drie keer een week aankomst en vertrek op het treinstation van Nairobi. De treinen ga alleen Oosten naar Mombasa.

  Met de bus

  Kenia's bussysteem is meestal betrouwbaar. Er zijn vele busbedrijven die routes van en naar de verschillende steden van het land hebben, met inbegrip van Nairobi, het centrum van het busnetwerk gaan.

  Door matatu

  Matatus (14-18 persoons minibussen) en shuttles (6-persoons auto's) zijn handige, goedkope vormen van openbaar vervoer Nairobi verbinden met steden en toeristische bestemmingen in de Rift Valley en de centrale hooglanden zoals Naivasha, Nyeri, Nanyuki, Isiolo en Thika. Matatus kan worden verkregen bij de River Road gebied.

  Omzeilen

  Nairobi heeft notoir slechte verkeer en op spitsuren maalt veel van de stad tot stilstand. Zowat elke slechte drijvende gewoonte wordt beoefend, met name door matatus en bussen. Wees voorzichtig krijgen rond Nairobi hebt u een afspraak te maken, verkeer is zeer slecht als elke andere grote stad, maar als u gezond verstand en een lokale of gids, u moet zitten kundig voor waar je wilt.

  Als het zelf besturen van een GPS is zelfs een goed idee, essentieel, gezien het ontbreken van verkeersborden. Echter impasses de GPS kan verleiden u backroad snelkoppelingen wanneer vast in het verkeer die blijken te zijn. Als algemene regel niet nemen probeert een kortere weg als niemand anders hetzelfde.

  Met de bus

  Een matatu wordt meestal gebruikt voor het verplaatsen van het ene centrum van Nairobi en de buitenwijken. Matatus variëren in grootte, tussen het formaat van 14 zitplaats Matatus en de grotere bussen met 50 zitplaatsen. Terwijl over het algemeen veilig zijn, moet u zich bewust van te zijn dat matatus zijn betrokken bij een groot aantal ongevallen elk jaar.

  Te voet

  Wandelen rond Nairobi is vrij eenvoudig, aangezien de stad klein is en bezienswaardigheden gemakkelijk zijn te bereiken. Er zijn echter bepaalde gebieden in de stad waar de toeristen niet moeten gaan; Minimaliseer rond te lopen 's nachts. Schurken zijn ongebreideld in veel gebieden.

  Wat te zien

  Nairobi is bekend als de hoofdstad van de safari van Afrika, maar de stad heeft nog steeds in geslaagd om gelijke tred houden met de modernisering. In tegenstelling tot andere steden, is Nairobi omgeven door 113 km² (70 mi²) van vlakten, kliffen en forest dat omhoog het Nairobi National Park maakt.

  De stad is gevuld met veel dingen te doen tijdens de dag en de nacht. Toeristen hebben hun keuze uit talrijke Safari's, ecotoerisme, reizen, restaurants, cultuur, winkels en uitgaansgelegenheden. Terwijl in Nairobi, kunnen toeristen ook deelnemen aan talloze sport van golf, rugby, Atletiek, polo, paard-racing, cricket en voetbal.

  Nairobi Nationaal Park, net buiten Nairobi. Dit is de thuisbasis van grote kuddes Zebra, Wildebeest, Buffalo, Giraffe, Leeuw, Cheetah, nijlpaard, Rhino en zelfs vogels. Hier kun je ook op de Nairobi Safari Walk, een educatief centrum mensen bewust maken van het behoud van wilde dieren en habitat. Ook is in het park het Nairobi dier weeshuis.

  Sheldrick olifanten weeshuis, dicht bij het Nairobi National Park. Dit weeshuis neemt in olifant kalveren en neushoorns van heel Kenia die waren verweesd door stroperij. Tonen is slechts een keer per dag en geeft u een geweldige kans om te communiceren rechtstreeks met baby olifanten.

  Giraffe centrum, in Lang'ata recht buiten Nairobi. Het centrum broedt de bedreigde Rothschild Giraffe en behoud/onderwijsprogramma's voor Keniaanse kinderen heeft. Het heeft ook veel meer. Hier kunt u de feed van giraffen door hand en zelfs krijg een kus.

  Mamba dorp. Meestal de 3de stop voor de meeste toeristen na de olifanten weeshuis en Giraffe Center, dit aangename park is thuis voor struisvogels en krokodillen. Verrassend heel interessant als je de kans om te communiceren rechtstreeks met krokodillen en zelfs Houd een baby, met zeer knowledgable medewerkers die als leidraad.

  Tana River, is een uur rijden van de stad. White water rafting in de gehele staar, die naar de 14 watervallen leidt kan hier worden gedaan. De rafting trip bevat ook een volledige BBQ-lunch.

  National Railway Museum, bezoekers kunnen meer informatie over de geschiedenis van Kenia's spoorwegen en de Kenia/Oeganda spoorlijn. Het huisvest ook, enkele van de motoren en rollend materieel uit de koloniale periode van het land.

  Nairobi Gallery. Dit is een museum dat alleen speciale exposities, huisvesting, dus de aanbevolen illustratie is altijd aan verandering onderhevig.

  Karen Blixen Museum is gebaseerd op de Karen Blixen boek "Out of Africa". Haar huis is nu de thuisbasis van het museum. Het is aan de rand van Nairobi en een taxi of bus kun je naar het museum.

  Bomas van Kenia, portretteert Kenia's cultuur. Bezoekers kunnen zien exposities van traditionele Keniaanse huizen, artefacten, dansen, muziek en lied.

  Wat te doen

  Safari in central park van Nairobi.
  Probeer de vele uitstekende restaurants in Nairobi.
  Ga dansen en een deel van Nairobi van uitstekende nachtleven
  Ga schaatsen op Panari
  Bezoek Tsjechische markt en Sherlocks met je vrienden

  Ga naar Maasai markt en souvenirs te kopen voor jezelf en vrienden: op zaterdag is het bij Nairobi High Court parkeerterrein, dorp markt op vrijdag, The Junction op donderdag, centrum van de hoofdstad op woensdag. Bereiden als een gids, betaal ongeveer de helft tot tweederde van de vraagprijs te marchanderen.

  Iets anders: bezoek van Kibera, de sloppenwijken van Nairobi. Geleide wandelingen worden gerangschikt op Kiberatours.
  Go-Down Kunstencentrum, (ten zuiden van het centrum). Een voormalige magazijn bleek Kunstencentrum - Dit is ook gebeurd in Nairobi en deze plek kunt u een glimp van wat hedendaagse Keniaanse kunstenaars tot zijn, waaronder tentoonstellingen, performances en discussies.

  Kazuri kralen shop - begonnen in 1977 de werkplaats van kralen is grenzend aan de Karen Blixen Museum. Werd gestart door een Engelse vrouwen inkomen te bieden duurzaam aan de Keniaanse kansloze vrouwen. Mooie sieraden heeft gemaakt van klei uit de omgeving van Mt. Kenia gebracht.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen