Auto Huren Koeweit

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Koeweit Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Koeweit, Koeweit.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Koeweit . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Koeweit, Koeweit.

Koeweit Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Koeweit maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Koeweit Koeweit Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Koeweit

Luchthaven
 • Kuwait - Int. Luchthaven [KWI]
  Stad
  • Kuwait - Ardiya
  • Kuwait - Farwaniya
  • Kuwait - Stad
  • Safat - Sheraton Hotel
  • Salmiyamövenpick - Al Bidaa

  Koeweit Auto Huren & Reisinformatie

  Koeweit is een land in het Midden-Oosten. Het is gelegen aan het hoofd van de Arabische Golf, met Irak naar het noorden en westen en Saoedi-Arabië in het zuidwesten.

  Steden

  Salmiya, Jahra, Koeweit en Wafrah zijn de belangrijkste bestemmingen in Koeweit.

  Kaart van Koeweit
  Kuwait City - de hoofdstad
  Jahrah - 30 minuten - A stad ten noorden van Koeweit stad met grote historische betekenis. Branden veroorzaakt door defecte bedrading bekende.
  Ahmadi-30 minuten - veel van Koeweit's olieraffinaderijen bevinden zich hier.
  Hawalli - 20 minuten - belangrijke woonwijk
  De belangrijke haven Farwaniyah - 20 minuten - in Koeweit
  Mubarak Al-Kaber - 25 minuten
  Salmiya - 15 minuten - bekend om zijn stranden en de host high-end onroerend goed. Innerlijke blokken zijn residentiële wijken van lagere kosten.
  Jleeb Al-Shuyoukh - 25 minuten - zeer goedkope woningen. Bewoners zijn meestal Indiase blue-collar en semi-blauwe kraag werknemers. Slechte sanitaire voorzieningen en sanitair.
  Riggae: Een rustige en schonere alternatief voor Jleeb.

  Met het vliegtuig

  Kuwait International Airport (KWI) is de enige luchthaven van Koeweit en wordt bediend door diverse luchtvaartmaatschappijen, die meestal vliegen binnen het Midden-Oosten.

  De nationale luchtvaartmaatschappij, Kuwait Airways, serveert Frankfurt, Genève, Rome, Kuala Lumpur, Londen, New York en Parijs, alsmede diverse andere Europese, Aziatische, Afrikaanse en Midden-Oosten bestemmingen.

  Moet u een visum bij aankomst op de luchthaven, niet het hoofd tot aankomst, in plaats daarvan zoekt de bureaus "Afgifte van de Visa" tegenover de Dasman Lounge.

  Luchthaventaxi kunnen worden gevonden buiten aankomsten, met het tarief op de meeste punten in de stad wordt KWD5. De meeste hotels kunnen een transfer regelen voor dezelfde prijs als niet gratis, dat is waarschijnlijk een veiliger en comfortabeler optie. Als in werking, kunt u ook de "-limousineservice die gelegen aan de rechterkant van de buiten afrit voor KWD6 is.

  Omzeilen

  Koeweit heeft een goed wegennet. Alle borden zijn in het Engels en Arabisch.

  Openbaar vervoer: Koeweit's openbaar vervoer volstaat met drie bedrijven (KPTC, stadsbus en KGL) lopende tientallen routes in elke grote stad. Wachten keer voor bussen variëren van één minuut voor meest voorkomende routes tot vijftien minuten voor minder gebruikte routes. Alle bussen zijn voorzien van airconditioners en meestal vindt men een stoel zonder veel moeite.

  Taxi: Deze zijn herkenbaar door oranje nummerplaten en kunnen gehuurd worden door de dag, in welk geval tarieven vooraf moeten worden overeengekomen. Hoewel de meeste taxi's hebben een meter, die deze zelden zijn gebruikt en men moet vooraf een tarief onderhandelen.

  Autohuur: self-drive is beschikbaar. Als je een internationale rijden mogelijk te produceren, zal, het verhuurbedrijf ten koste van de klant, kunnen regelen de wettelijke tijdelijke verzekering, die op het rijbewijs visum wordt getekend. Als u op Kuwait International Airport aankomt, vindt u de auto verhuurbedrijven ligt aan uw linkerhand nadat u van de bagage die beweren gebied hebt afgesloten. Hier vindt u internationale bedrijven zoals Avis en Budget onder anderen.

  Als betrokken bij een auto-ongeluk, probeer niet te verplaatsen van uw auto tot politie komen en een verslag hebben gemaakt of u zal worden gearresteerd.

  Praten

  Arabisch is de officiële taal. In scholen, wordt de klassieke versie van Arabisch gedoceerd, maar de Koeweitse dialect in alledaagse conversatie. Engels wordt algemeen gebruikt en gesproken en wordt onderwezen in alle scholen en universiteiten in Koeweit. Alle verkeersborden in Koeweit zijn tweetalig (Engels en Arabisch).

  Wat te doen

  Zie Koeweit voor meer activiteiten in de stad.

  Zee Clubs & Spa. Veel van Koeweit's zee clubs bieden een breed scala aan faciliteiten en activiteiten zoals binnen-en buitenzwembaden, stranden, tennisbanen, sporthallen, Bowlen en zelfs karate.

  Musea (Koeweit). Koeweit heeft vele musea, vooral Bait Al-Othman Museum, Maritime Museum en Museum voor moderne kunst.

  Paardrijden. Paard rijden clubs bloeien in de winter. De jacht- en Paardensport Club is op de 6e ring in de buurt van Jaber Al Ahmed Al Sabah Armed Forces ziekenhuis.

  Golf. De golfbaan "Sahara Club" is gelegen in de buurt van de jacht- en Paardensport club naast 6e ringweg. Het beschikt over een vijf sterren-restaurant en een spa.

  Zwemmen en duiken. Zwemmen is gemeenschappelijk over verschillende openbare stranden langs de straat van de Golf. De badplaatsen zoals Radisson SAS en palmen stranden aan zowel mannen als vrouwen bieden. Veel huizen hebben zwembaden en degenen die wel zijn over het algemeen binnenshuis, onder de grond. Veel van de grote hotels en Spa's kunnen hebben redelijk grote zwembaden, maar opnieuw vrij duur zijn voor degenen die geen gasten.

  Varen. Zeilen en duiken zijn beschikbaar. Powerboating is een Koeweitse passie. Neem contact op met een van de hotels gelegen aan het strand en ze kunnen een reis voor u regelen. De beste front strandhotels zijn het Hilton Resort, Movenpick Resort, Marina Hotel en het Radisson SAS. Huren van een boot moet gebeuren met de nodige voorzichtigheid en de boot moet zorgvuldig worden onderzocht op tekenen van verwaarlozing voordat overeenstemming te bereiken over een verhuur.

  Winkelen in winkelcentra. Het grootste winkelcentrum in Koeweit is de lanen op 5e ring achter weg 60. Het is een van de grootste winkelcentra in het hele Midden-Oosten en functies een heleboel kleding en elektronica winkels evenals een Carrefour en een Ikea.

  Winkelen op de markten. Ongeacht de groeiende hoeveelheid winkelcentra gastheren Koeweit nog een heleboel kleine markten. Zie de sectie kopen in het artikel van Koeweit.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen