Kongo Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Kongo | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Kongo en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Kongo. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Kongo.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Kongo en geniet - reis - ontdek!

Kongo autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Kongo. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Kongo Autoverhuur Partners

Kongo Auto Huren & Reisinformatie

Congo 2

Wanneer u bezoek aan een land als de Democratische Republiek Congo moet u zich bewust van te zijn dat het openbaar vervoer is niet zoals het is in Europa.  Er zijn niet zo veel opties beschikbaar aan u en u uw reis vooraf te plannen wilt, zodat u kunt uitzoeken wat vervoersmogelijkheden die u wilt gebruiken en wanneer.

Met een land dit grote rijden van de ene kant naar de andere is niet altijd het beste om te doen, maar u kunt de CAA luchtvaartmaatschappij die binnenlandse vluchten aanbiedt.

Echter, sommige mensen willen rijden en als u Congo autohuur overweegt dan niet dat vergeten ze rijden aan de rechterkant van de weg.  Je moet ook niet vergeten dat weg kwaliteit is niet geweldig, hoewel in de steden het niet zo slecht is.  Stuurprogramma's moeten ook weten dat sommige bruggen niet veilig zijn te rijden over een!  Autoverhuur moet worden geregeld op de luchthaven maar boek op voorhand omdat er beperkte opties als gevolg van lage toeristische nummers.  Vergeet niet om te schikken uw internationale rijden toestaan voordat u verdergaat.

Wanneer u in steden kan er taxi's die beschikbaar, met name in Kinshasa zijn, maar deze zijn niet de meest betrouwbare diensten.   Kinshasa heeft een busdienst, maar dit is een die is bijna altijd overvol dus ze zal niet de meest comfortabele ritten.  Houd een oogje open voor de ' fula fulas' – geconverteerde vrachtwagens en minibussen.  Als je naar andere steden gaat dan wellicht openbaar busvervoer onbestaande.

Er zijn sommige spoorwegdiensten tussen steden zoals Kinshasa en Matadi, Lubumbashi om te Ilébo en op locaties zoals Kalemie en Kindu.  Net als bussen en taxi's er is over het algemeen verstoring en ze zijn niet comfortabel reizen als gevolg van een gebrek aan airconditioning maar op de belangrijkste treinen zijn er dining auto's zodat u kunt genieten van een maaltijd op een lange reis.

Een alternatief is om te reizen langs de Congo-rivier is bevaarbaar voor meer dan 1000 mijl.  Er zijn sommige vervoerdiensten die kunnen worden gebruikt maar deze zijn zeldzaam en moeilijk om van tevoren te reserveren.  Brandstof tekorten zijn ook een probleem in sommige van de gebieden van de rivier.

Autohuur is vaak de beste optie in een gebied als dit, omdat het betekent dat u niet afhankelijk zijn van openbare diensten die kan of kan niet komen opdagen bent!

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen