Auto Huren Seoul

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Seoul Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Seoul, Korea.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Seoul . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Seoul, Korea.

Seoul Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Seoul maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Seoul Korea Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Seoul

Luchthaven
 • Seoul - Gimpo International Luchthaven [GMP]
 • Seoul - Incheon International Luchthaven [ICN]
Stad
 • Express - Bus Terminal
 • Seoul - Bangbae Dong
 • Seoul - Centrum
 • Seoul - Dapsimnidong
 • Seoul - Express Bus Terminal
 • Seoul - Gangbuk
 • Seoul - Gangdong
 • Seoul - Gangnam
 • Seoul - Gangnam Gu
 • Seoul - Gangseo
 • Seoul - Gangseoguyeochang Metro Station
 • Seoul - Guri
 • Seoul - Guro
 • Seoul - Kangbuk
 • Seoul - Kangdong
 • Seoul - Kangnam
 • Seoul - Mapo
 • Seoul - National University Of Education
 • Seoul - Station
 • Seoul - Sungdong

Seoul Auto Huren & Reisinformatie

Seoul is de hoofdstad van Zuid-Korea. Een fascinerende mix van oude tradities en geavanceerde digitale technologie, thuisbasis van eindeloze straatvoedsel leveranciers en enorme nachtleven districten, een buitengewoon hogedruk onderwijssysteem en serene boeddhistische tempels, een trendsettende jeugdcultuur en vaak breken conformisme, buitengewone architectuur en eindeloze eentonige rijen grijze flatgebouwen, Seoul is een stad gevuld met stark contrasten.

Afdrukstand

Seoul is een zeer goed georganiseerde plaats die betrekking hebben op meer dan 600 km² met een bevolking van ongeveer 11,8 miljoen. Het is een nieuwe moderne stad gebouwd op een oude en stralende geschiedenis. De stad ligt in het noordwestelijke gedeelte van Zuid-Korea ongeveer 40 km ten oosten van de gele zee en 60 km ten zuiden van de Koreaanse Gedemilitariseerde Zone (DMZ). De stad is ongeveer doorsneden door de rivier de Han (한강 Hangang), die loopt van Oost naar west over de stad. Seoul vervaagt naadloos in de omliggende steden van de satelliet, meest daarvan worden ook geserveerd door de Seoul metro. De grootste hiervan is Incheon (in het westen) waarin Seoul de belangrijkste luchthaven en de belangrijkste zeehaven van de omgeving, zich bevinden. Andere satelliet-steden zijn zoals Ilsan (in het noorden), Gwacheon en Anyang (in het zuiden).

Krijgen

Met het vliegtuig

Incheon Airport

De meeste bezoekers komen via Incheon internationale vliegveld (ICN), gelegen op het eiland Yeongjong in de naburige stad Incheon en verzekerd in detail in zijn eigen artikel.

De A'REX, of 'airport train' verbindt de luchthaven met Seoul Station (voor verdere verbindingen met KTX hogesnelheidsdiensten) en Gimpo Airport (meest binnenlandse vluchten en sommige internationale vluchten van/naar Japan, China en Taiwan).

Bij aankomst is bezienswaardig een convenience store voor de aankoop van een T-Money kaart. Dit is een oplaadbare vervoer kaart die kan worden gebruikt op stad/lokale bussen, metro's, een redelijk aantal taxi's en kan zelfs gebruikt worden om aankopen te doen bij de supermarkten.

Gimpo luchthaven

De dichter, maar oudere Gimpo Airport, richt zich alleen op de pendeldiensten naar Tokyo-Haneda, Osaka-Kansai, Taipei-Songshan, Shanghai-Hongqiao Beijing, alsmede binnenlandse vluchten binnen Zuid-Korea.

Gimpo Airport is gemakkelijk te bereiken op de A'REX link van Seoul Station of Incheon Airport, evenals metrolijnen 5 en 9. Alle lijnen elkaar snijden van lijn 2, die in een grote cirkel door Seoul loopt. Lijn 9 (goud lijn), een privé metrolijn in Seoul, heeft drie express treinen per uur. Reizigers in Seoul komen moet eerst hebben gedetailleerde routebeschrijving naar hun bestemming van het dichtstbijzijnde metrostation raadpleegt u vervolgens de metrokaart alvorens te beslissen op welke regel en route te nemen.

Met de trein

Seoul is het noordelijke eindpunt van de hogesnelheidslijn KTX. Er zijn drie KTX stations binnen de stadsgrenzen:

Seoul Station voor treinen naar Busan, Ulsan, Kyeongju, Daegu, Daejeon Cheonan/Asan en Suwon. Toegankelijk via metrolijnen 1 & 4.
Yongsan Station voor treinen naar Mokpo, Daejeon en Gwangju Cheonan/Asan. Ook op regel 1 & 4 (Sinyongsan Station).
De toegevoegde KTX op Youngdeungpo draait nu naar zuidelijke bestemmingen.

Met de bus

Elk weekend ongeveer 2 miljoen Seoulites verlaten de stad, die een lange manier gaat naar het uit te leggen waarom de stad heeft vijf grote intercity busstations.

Central City Terminal, ook bekend als Honam Terminal (Metro lijnen 3, 7 of 9, Express Bus Terminal stn). Direct grenzend aan de Express terminal, serveert bussen naar North en South Jeolla.
Dong Seoul Bus Terminal, Gangbyeon stn (lijn 2). Bussen naar punten ten oosten van Seoul (Gangwon en een deel van Noord-Chungcheong).
Seoul Express Bus Terminal, (metrolijnen 3, 7 of 9, Express Bus Terminal stn). Ook bekend als Gangnam Terminal en Gyeongbu-Yeongdong Terminal, dit is de grootste van allemaal en serveert vrijwel het hele land, maar de meeste diensten hoofd Oost (incl. Busan, Daegu, Daejeon). Lijnen naar Jeolla, echter gebruiken de Central City/Honam Terminal rechts naast de deur. Voor het grootste deel behoeft er niet te kopen een ticket dagen van tevoren met uitzondering van misschien tijdens de vakantie. Er is zelfs een loket met het label "Tickets voor buitenlanders" waar de begeleider Engels spreken kan.

Per boot

Er zijn veerdiensten op verschillende punten in China uit de nabijgelegen haven stad Incheon. Momenteel geen services uitgevoerd uit Japan rechtstreeks naar Seoul. Busan is de belangrijkste haven voor veerboten naar Japan (ongeveer 2-2,5 uur met de trein van de KTX), waarin verschillende veerboten en draagvleugelboot opties beschikbaar zijn.

Er is een wekelijkse geplande veerdienst (met dbs veerboot) koppelen van Vladivostok in Rusland, Donghae in Zuid-Korea en Sakaiminato in Japan. Vanaf maart tot November vertrekt het van Vladivostok op woensdag, aankomen op Donghae op donderdagen en verder naar Sakaiminato aankomst op vrijdag. De terugreis vertrekt Sakaiminato op zaterdag, om op te komen Donghae zondags en naar Vladivostok op maandag. De route is van December tot februari vergelijkbaar met uitzondering van de uitgaven een extra nacht in Donhae op de weg van Japan naar Rusland en dus aankomen naar Vladivostok op dinsdag.

Met de auto

Het maakt niet uit waar in Korea u uw reis start, er zal worden tolled snelwegen (Gosok Doro) en nationale snelwegen (spleetoog doen), die naar Seoul leiden; de belangrijkste is de Gyeongbu Expressway, koppelen van Seoul met Busan. Nemen om te voorkomen dat de dagelijkse jam van het verkeer op de snelweg van de Gyeongbu in de buurt van Seoul, Jungbu/2nd Jungbu, Seohaean of Yongin-Seoul Expressway.

Omzeilen

Files zijn al te vaak in Seoul, dus wees voorzichtig op de straten en hoofd ondergrondse indien mogelijk. Straat en metro signage wordt meestal geschreven in Engels, alsmede Koreaans.

Met de metro

In Seoul, kunt u de meeste plaatsen bezoeken door gebruik te maken van de metro-systeem, de tweede meest gebruikte metro vervoersysteem in de wereld. Er zijn momenteel een totaal van 18 lijnen (negen genummerde lijnen, de AREX express airport line, plus een oppervlakkige kennis van benoemde suburban lijnen), allen gekenmerkt door verschillende kleuren. Alle borden in de metro-systeem zijn in Korean (beide Seoel en indien van toepassing, hanja) en Engels. De meeste borden hebben ook Japanse en Chinese namen geschreven. De borden leiden tot het platform voor een bepaalde richting van de reis op een bepaalde metrolijn meestal een lijst van de namen van een aantal stations in die richting. Stations, elk hebben een nummer met 3 cijfers, maar de lokale bevolking zelden maken gebruik van deze nummers, en ze niet op de meeste metro kaarten, dus vertrouw niet op hen. Zorg ervoor dat zoeken naar bijgewerkte metro kaarten zoals de Seoul metro-systeem breidt zich voortdurend uit en vele kaarten zelfs op de metro auto's mogelijk niet volledig bijgewerkte versies.

Met de bus

Seoul heeft ook een zeer goed verbonden en uitgebreide bus vervoer. Er zijn vier verschillende soorten bussen: geel, groen, blauw, en rood en gyeonggi. Gele bussen hebben een kortsluiting meestal rond toeristische gebieden. Groene bussen reizen rond buurten en maak verbinding met de metro. Blauwe bussen gaan door de stad, terwijl de rode en groene 'G' (Gyeonggi) bussen zijn IC-bussen. Bussen alleen stopt bij aangewezen bushaltes en zal niet wachten op besluiteloos reizigers.

Op de fiets of te voet

Krijgen rond in Seoul zonder een lokale escort (zij het vriend of taxichauffeur) kunnen worden lastig, want dit één van de dichtstbevolkte steden ter wereld is. Terwijl Seoul minder land dan New York City beslaat, zou het meer verwarrend kan zijn. De hoofdwegen draai en draai de verschillende spoorlijnen, rivieren en bergen zijn obstakels en de kleinere wegen veranderen in een labyrint van steegjes. De meeste mensen zullen proberen om u wegwijs te helpen maar vaak niet weten zelf; beste om vertrouwd te raken met enkele mijlpalen en de dichtstbijzijnde metrostations. Leer de bezienswaardigheden die het dichtst bij waar u verblijft. De bekendere bezienswaardigheden in Seoul kunnen (zoals de N Seoul Tower is gelegen in het centrum van de stad) nuttig blijken soms. Een kompas werkt nog steeds als een GPS uitvalt.

Zodra u uw directe omgeving weet, vindt u dat Seoul is niet zulk een enorme plaats en de voetgangers aanpak kan een verrijkende ervaring.

Er is meestal een metrostation binnen een tien minuten lopen in elke gewenste richting.

Of op de fiets of voet, is de beste manier om te ontsnappen van verkeer te leren van de rivieren en beken. De meeste van deze waterwegen leeg in de Han-rivier of andere zijrivier van de Han, dus kijk naar de richting van de waterstroming bij elk creek; de kansen zijn, het wordt geleid voor de Han. De Han dwars aan het loopt door de stad, in het algemeen verplaatsen West (soms ten zuidwesten; soms ten noordwesten), dus weten waar u zich ten opzichte van de Han is nuttig.

De rivier de Han, evenals de meeste streams zijn bekleed met massale parken die functie buiten sportzalen, meerdere-baans fietspaden en 24-uurs toiletten. Auto's zijn over het algemeen niet toegestaan. Voetgangers bruggen op de kleinere waterwegen zijn gemeenschappelijk.

Talrijke bergen met wandelpaden kunnen worden gevonden in de stad.

Praten

Zoals elders in Zuid-Korea, een greep van fundamentele Korean zal nuttig zijn. Als u van plan bent op een uitgebreid bezoek, kunt u overwegen leren lezen van de Koreaanse geschreven script, Seoel. Het duurt heel weinig tijd te halen naar de basics kan, en het eindeloos nuttig. Een snelle (gratis) bezoek aan het verhaal van koning Sejong Exhibition Hall onder het standbeeld van koning Sejong in Gwanghwamun plein krijgt u een inleiding tot de Koreaanse geschreven taal en sommige interactieve opstellingen om te oefenen. Dertig minuten er ziet u erkennen en uitspreken van sommige Koreaanse woorden.

Winkels in grote toeristen gebieden, met inbegrip van Insadong, Myeongdong en Itaewon, zal waarschijnlijk personeel die ten minste een aantal Engels spreken, en sommigen wellicht personeel die Mandarijn, Kantonees en/of Japans spreken. Terwijl alle jongere Koreanen vereist zijn voor de studie van Engels in school, als gevolg van een gebrek aan praktijk, vaardigheid is over het algemeen zwakke, en de meeste inwoners van Seoul weet alleen een paar eenvoudige woorden en zinnen. Als verloren, is een handige tip om uw vraag in eenvoudige woorden opschrijven en Toon het aan iemand jonge. Dat gezegd zijnde, het nog mogelijk is om met behulp van alleen Engels, maar het spreekt vanzelf dat een fundamentele begrip van Korean zal uw reis veel soepeler.

Wat te zien

Bergen

Seoul biedt veel uitstekende mogelijkheden om te wandelen. De bergen in Seoul zijn hooguit 800 meter (3000 ft), bereikbaar met openbaar vervoer en de routes variëren van eenvoudig tot moeilijk.

Mount Bukhan biedt waarschijnlijk de beste kansen in Seoul wandelen. Het is in het noorden van Seoul en zeer druk kan worden op vakantie. Voor een bezoek aan een populaire gebied, neemt u lijn 1 naar Dobongsan station.
Mount Gwanak – Gwanak station, lijn 1. De sammak tempel is gelegen in.
Mount Samseong – dicht bij Gwanaksan.
Mount Inwang – gelegen in Centraal Seoul.

Parken

4.19 memorial Cemetery-224 mensen werden gedood tijdens de April 19 beweging, en werden begraven in deze begraafplaats. Het werd een nationale begraafplaats in 1995. Deze plaats heeft een museum, diverse beelden en een mausoleum. Het is een populair park om te leren over de cultuur en erfgoed.

Boramae Park – voorheen de website van de Korean Air Force Academy, die in 1986 in een park - Boramae, of hawk in het Engels omgezet, symboliseert de luchtmacht. De grootte van het park is ongeveer 360.000 vierkante meter en de sportfaciliteiten, een kleine dierentuin, een vijver en wandelpaden zijn goed ontworpen. De enorme vijver, oftewel 9.000 vierkante meter, wordt omgeven door wilgen en banken, en mensen graag hier zitten. De vijver is vol met koele tinten in de zomer, en is spectaculair wanneer de sneeuw valt in de winter.

Namsan Park – gelegen in het centrum van Seoul en beschouwd als een symbool van Seoel. Namsan Park is een ecologie-eiland omringd door stadsdistricten. Ondanks een stedelijke ecologie-eiland, leven wilde dieren in het park. Gelegen in het midden van Seoul, de berg gevuld met pijnbomen kan worden gezien vanuit bijna elke hoek van de grote stad en de bewoners van de gebieden rondom de heuvels geniet van de frisse berglucht.

Olympisch Park – gebouwd voor de Aziatische spelen van 1986 en de Olympische Winterspelen van 1988 in Seoel. Een meer, een groot gebied bedekt met het gras, en een plein met sculpturen zijn erg populair onder bezoekers. Het is vaak bezocht door bruiden en bruidegoms om hun bruiloft fotograferen. Er zijn een aantal cursussen die ideaal zijn voor joggen of wandelen. Bovendien, worden de buiten fase en de zes stadions vaak gebruikt voor concerten en andere evenementen. Ook is een bekend museum voor moderne kunst met de naam SOMA Museum gelegen in het park dat beschikt over moderne kunstwerken van zowel Koreaanse als internationale kunstenaars.

Tapgol ("pagode") Park – een klein park bezocht door ouderen en de u reiziger, net ten oosten van Jongmyo heiligdom. Bevat 500 + jarige naamgenoot pagode onder beschermende glas en een mooi groot prieel om uit de zon. Dit is waar de Koreaanse constituation was eerst voorgelezen door het publiek tijdens de 20e eeuw. Fungeert als een mijlpaal voor navigatie tijdens het verplaatsen tussen Myeong-dong, Jong-no en Insa-dong buurten.

Yangjae burger van de Forest-vindt u een forest aan uw rechterhand als u door Gangnam straat rijdt. Het is een park met beken en een duidelijk zicht op de lucht. Er zijn meer dan 106,600 bomen geplant in het, en het is een zeer populaire picknick plek voor jonge studenten.

Yeouido Park – meer dan 30.000 bezoeken op de doordeweekse dagen en meer dan 60.000 mensen bezoeken in het weekend. De grootte van het park wordt 230.000 m². Dit gigantische betonnen veld werd gebouwd voor de militaire luchtvaart doeleinden in noodsituaties. Er is een traditionele Koreaanse forest, en vele andere plaatsen kunt u genieten van concerten, Fietsen, of het nemen van wandelingen. Honderden bomen en bloemen bieden u schaduw en een gelegenheid om te ontspannen. Het wordt aanbevolen voor een bezoek aan de drie vijvers. Er zijn ook basketbalvelden, dus voel je vrij om te stoppen door en spelen. Voor een nominale vergoeding, kan men ook fietsen of rollerblades voor gebruik op het park huren.
Yongsan Park – doet denken aan de beroemde parken in andere landen die u zou kunnen hebben gezien in sommige films. Grote gras velden en dichte bossen zal je doen voelen erg opgelucht van het bruisende stadsleven; Hier ziet u vele soorten vogels en de bomen. Het park dat vroeger gebruikt werd als Amerikaanse militaire basis kampen. In 1992, Seoul stad het land gekocht en het park gebouwd.

Hangang Citizen's Park-gelegen langs de rivier van de Han bij 13 districten - Gwangnaru, Jamsil, Gangdong, Ttukseom, Jamwon, Banpo, Ichon, Yeouido, Yanghwa, Mangwon, Seonyudo, Nanji en Gangseojigu. Ziet u veel mensen wandelen of joggen langs het parcours paden, alsmede de in-line schaatsers, fietsers, en voetbalvelden of basketbal rechtbanken. Districten Yeouido, Jamsil, en Ttukseom zijn vooral populair vanwege de diensten van de cruise op de rivier de Han.

Tempels en heiligdommen

Jongmyo heiligdom – zeker de meest beroemde heiligdom gewijd aan de Koninklijke familie leden van Koreaanse dynastieën. De gronden zijn een beetje meer walker-vriendelijk dan sommige van de paleizen, toelating is goedkoper en ze hebben ook enkele interactieve apparatuur beschikbaar om te leren over de rituelen en ceremonies gebruikt voor de behandeling van de overleden leden van de Koninklijke familie.

Mount Inwang – (in de buurt van metro Dongnimmun). Deze heuvel 336 m is home niet alleen naar de gelijknamige Inwang tempel (Inwangsa), maar ook Seoul de beroemdste shamanist heiligdom Guksadang. Om er, neem afslag 2 en begin klimmen omhoog na de "Inwang tempel" tekenen, door de enorme bouwplaats (sinds 2006) en via de poort van de tempel. Ziet u een kaart-board en verschillende paden, voert de linker trap naar boven, langs de bronzen klok van Bongwonsa en je bereikt Guksadang. Achter zijn diverse kreken met shamanist aanbod en de bizarre rotsformatie, bekend als de Zen rotsen; Er zijn tal van routes als u zak wilt rond, en de Seoul vesting muur te zien lopen in de buurt van de top van de heuvel. Wees voorzichtig niet te fotograferen of verstoren van alle rituelen die je ziet wordt uitgevoerd.

Jogye tempel-de belangrijkste tempel van de Jogye orde van boeddhisme, de dominante tak van het boeddhisme in Korea. Als zodanig is het een van de belangrijkste moderne boeddhistische tempels in het land.

Bongeun tempel-traditioneel een belangrijke boeddhistische tempel met rijke historie in een landelijke outskirt van oude Seoel, de tempel is nu de grootste, rijkste, en de meest bezochte tempel in Seoul als het gebied in de buurt van de tempel, GangNam, omgezet uit rijst veld opstuwing in de jaren 80 naar de meest ritzy en weelderige wijk in Zuid-Korea. De tempel heeft een indrukwekkend scala van boeddhistische gebouwen en sculpturen, en het biedt een rustige rusten en bid plaats aan toeristen en locals alike in midden van wolkenkrabbers en winkelstraten.

Wat te doen

Er zijn zoveel verschillende activiteiten te doen 24/7 rond Seoul. De stad is vol energie 's nachts, waar de meeste winkelcentra en markten zijn open tot middernacht. Elke ervaring is zeer gemakkelijk en plezierig

Pretparken

Lotte de Worl. (Metro lijn 2, Jamsil stn) Een van's werelds grootste indoor pretparken die zich bevindt in Seoul door de Jamsil-Station. Het is een folk museum waar men een inzicht in het oude Koreaanse leven kan hebben. Veel rijdt, en in de zomer van 2007 heropend na een massale reconstructie.

Everland. De Koreaanse versie van Disneyland. Het is ten zuiden van Seoul en vervoer per bus is de makkelijkste manier om er te komen. Non-stop bussen naar Everland vertrekken dagelijks uit verschillende delen van Seoul. Heeft een miniatuur dierentuin waar een leeuw-tijger-hybride men kan.

Seoul Land. Themapark gelegen in Gwacheon. Dit park werd vlak voor de Olympische Winterspelen in 1988 geopend. Het is gemakkelijk te bereiken met de metro en is het hele jaar door geopend.

Children's Grand Park, Neung-dong, Gwangjin-gu. Het park werd gebouwd na de beslissing van de City Planning faciliteit in 1971 en werd geopend op 5 mei 1973. Het park heeft een dierentuin, amusement en restaurants. Om er te komen, neemt u gewoon de metro naar Children's Grand Park op lijn 7. Vermijd het weekend als het kan erg druk krijgen.

Gokken

Horse Racing, Seoul Racetrack in Gwacheon. Wedstrijden worden normaal gesproken alleen gehouden in het weekend, nacht racing ook plaatsvindt in augustus. Tijdens de week kunnen bezoekers rondleidingen van de gronden.

Zeven gelukcasino. Twee locaties in Seoul: Gangnam, verbonden aan het Grand Intercontinental Hotel, en het Millennium Seoul Hilton Hotel in centrale Seoul. De casino's zijn alleen toegankelijk voor buitenlanders (het is illegaal voor Koreaanse burgers om te gokken), dus vergeet niet om uw paspoort. Verschillende tabellen van de kaart en "slots" zijn beschikbaar om te spelen. Er is een bar en een café dat serveren van eten en drinken, hoewel duur.

Skiën

Er is een gratis pendelbus vanaf 8:10 uur ergens langs Jong-ro (weg) waarmee u omhoog in de berg naar het Bearstown resort (Zuid-Korea, Gyeonggi-do, Pocheon-si, Naechon-myeon, Sohak-ri, 295).

Mountainbiken

Korea MTB avonturen, 205-402 Samsung Remian Apt, Goyang-si (lijn 3 Wondang Stn), (info@koreamtbadventures.com). Dit bedrijf huurt van mountainbikes, leidende aanbiedt en levert apparatuur zoals helmen, handschoenen, hydration packs, schoenen en lichte systemen.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen