Kosovo Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Kosovo | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Kosovo en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Kosovo. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Kosovo.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Kosovo en geniet - reis - ontdek!

Kosovo autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Kosovo. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Kosovo Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Kosovo

Kosovo Auto Huren & Reisinformatie

Kosovo

Als u besluit om een beetje tijd in Kosovo te besteden dan vindt je jezelf bedorven voor keus als het gaat om het plannen van uw route.  Van historische steden te wandelen door het platteland is Kosovo een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een vakantie uit het dagelijkse leven.

Het overwegen van een reis naar Peja.  Dit is een historische stad in een heerlijk schilderachtige omgeving ondanks alle de schade als gevolg van de recente conflicten.  Er is een levendige markt die is de ideale plek voor souvenir winkels evenals een centrale bazaar die weinig veranderd door de jaren heen.  Als alternatief kan u tijd doorbrengen in de hoofdstad stad van Pristina.  Hier vindt u het nationaal museum, kunstgaleries en theaters.

Een van de belangrijkste symbolen van de recente conflicten is de brug in Mitrovica over de rivier Vardar.  De stad heeft een Servische zijde waar u kunt bellen in een van de cafés maar wees niet verbaasd om te zien van vredeshandhavers en ex-paramilitaire organisaties.  Als er onrust in het land is bij een bezoek aan dit gebied moet worden vermeden.

Gebruik uw huurauto te nemen een reis naar Gracanica.  Deze stad is Servische en een van de bekendste attracties is het orthodoxe klooster dat dateert uit de 14e eeuw.  U kunt een reis ondernemen om het gebouw die is opgenomen door UNESCO.  Een van de belangrijkste kenmerken van het klooster is de fresco's.  U kunt ook bezoeken de Ulpiana ruïnes, de oude stad van Illyrië.

Veel bezoekers komen naar Kosovo om te wandelen door de bergen.  De hoogste berg van het land bedraagt meer dan 8.700 ft Gjeravica maar het is een relatief gemakkelijke klim.  Het kan worden gevonden in het zuidwesten van het land dicht bij de grenzen van Albanië en Montenegro.  Het uitzicht op de Albanese bergen zijn geweldig.  Als u niet het gevoel dat wandelen door de bergen maken het grootste deel van uw huurauto naar het skigebied van Brezovica.  Het wordt gerund door de Serviërs en het is hoofdzakelijk Albanezen die het gebruiken, maar de ski faciliteiten hier zijn uitzonderlijk.

De stad van Prizren bevinden zich dicht bij de bergen Sharr.  Het is de thuisbasis van een aantal sierlijke moskeeën en Turkse Baden die dateren uit de 16e eeuw.  Het Kalaja-Fort is een van de top attracties hier en het uitzicht vanaf het Fort betrekking hebben op de hele stad.  U kunt ook een bezoek brengen aan de UNESCO-beursgenoteerde kerk van onze lieve vrouw van Ljevis.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen