Auto Huren Dubrovnik

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Dubrovnik Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Dubrovnik, Kroatie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Dubrovnik . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Dubrovnik, Kroatie.

Dubrovnik Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Dubrovnik maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Dubrovnik Kroatie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Dubrovnik

Luchthaven
 • Dubrovnik - Luchthaven [DBV]
  Port
  • Dubrovnik - Port
   Stad
   • Dubrovnik - Centrum

    Dubrovnik Auto Huren & Reisinformatie

    Dubrovnik is een verbluffend intact ommuurde stad aan de kust van de Adriatische zee van het uiterste zuiden van Kroatië. Hoewel de bevolking nauwelijks hoger is dan 40.000, het is een van de meest prominente toeristische resorts van de Middellandse Zee en vermeld als een UNESCO werelderfgoed sinds 1979.

    Dubrovnik is vandaag de trotste veer in Kroatië toeristische cap, een elite bestemming en één van de mooiste steden van de Middellandse Zee. Dubrovnik was een onafhankelijke Republiek, overleven meestal op handel.

    Omheen in Dubrovnik

    De oude stad kunnen relatief moeilijk om te navigeren op eerste optredens, zoals die werkelijk is een wirwar van kleine straatjes. Er zijn echter tekenen bij de entrees aan veel van deze straten reclame welke bedrijven, winkels, restaurants en accommodatie zijn te vinden in die richting.

    Dat gezegd zijnde, lijken sommige van deze symptomen opzettelijk misleidende of hopeloos verouderd. Bijvoorbeeld, is er geen kantoor van de busmaatschappij binnen de oude stad, ondanks wat de borden kunnen zeggen.

    De stad is geheel voetgangersgebied en gemakkelijk klein genoeg om rond te krijgen op de voet, sommige van de straten zijn al een beetje steil.

    Dubrovnik te verkennen met de auto

    De reis van Split langs de kustweg (Jadranska magistrala of D8) is een prachtige schilderachtige reis door kleine, schilderachtige dorpjes en andere toeristische bestemmingen. Weet alleen dat in de zomermaanden de reis enkele uren langer dan verwacht duren waarschijnlijk is. Wat ziet eruit als een korte trip op de kaart kan duren 6h.

    Een veel snellere manier om gewoon van Split naar Dubrovnik met de auto is neem de A1 snelweg naar Vrgorac en gaat u verder via Staševica, Opuzen en Neum naar Dubrovnik. Zoals u moet doorgeven van Bosnië-Herzegowina op Neum en daarom laten voor de 10 km sectie EU, zijn er vooral in de hoge zomer lange files binnenvaren en verlaten van Bosnië.

    Met de bus

    Het belangrijkste busstation ligt in Kantafig, in de buurt van Port Gruz en de brug van Tudjman, 2,5 km ten noordwesten van de oude stad. Lokale bus 7 rijdt tussen dit station en Babin kuk en bus 1 serveert Old Town.

    Stadsmuren

    Wandeling op de muren rond de oude stad, prachtig uitzicht. Het kan beste voor een bezoek aan de muren tijdens de vroege ochtend of de late namiddag tijdens het midden van de zomer maanden naarmate het kan erg warm zijn.

    Dubrovnik wordt omringd door de stadsmuren die 2km lang en beroemd over de hele wereld. Er zijn 3 ingangen: op Stradun door de poort van de stapel, gate door Fort Saint John's en bij de douane huis.

    Binnen de stadsmuren ziet u Fort Minceta en Fort Saint John's aan de Zuidoost-kant. De hoofdingang is door de innerlijke stapel Gates. Minceta Fort is één van de mooiste culturele bezienswaardigheden in Dubrovnik. Het is aan de noordwest kant van de stad binnen de stadsmuren en werd gebouwd volgens het ontwerp van renaissance bouwer Juraj Dalmatinac.

    Toren van de St. Luke's kan worden gezien door het wandelen langs de landzijde van de stadsmuren tot Ploce Gate. St. Luke's toren heeft de ingang van de haven van Dubrovnik in de geschiedenis van de stad beschermd.

    St. John's Fort werd gebouwd in de 16e eeuw en het is echt de moeite waard een bezoek aan; op de begane grond vindt u het Aquarium, en op de eerste en tweede verdieping vindt u het Maritiem Museum (zie hieronder).

    Bokar Fort is op de zeewaarts van de stadsmuren. Het werd ontworpen door een Florentijnse architect van Michelozzi in de 15e eeuw.

    Spel van tronen

    Één reden Dubrovnik steeg in populariteit in de afgelopen jaren, afgezien van zijn geschiedenis en schoonheid, is haar hoofdrol in de HBO TV hit "Spel van tronen" waar de oude stad heeft gestaan voor 'Koningen Landing', 'Qarth' en andere fictieve plaatsen sinds de tweede seizoen van de show in 2012. Er zijn veel "Tronen" walking tours beschikbaar en u zal gemakkelijk tegenkomen deze - sommige uitzoeken bij de Tourist Info centra in de stad.

    Veel van het filmen vond plaats op de stadsmuren en ook Fort Lovrijenac en het kleine strand en pier in cove eronder. Afgezien van dit, uitzoeken van de Rector Palace trap van 'Qarth'. Een boottocht van 10 minuten brengt u naar Lokrum Island waar veel scènes werden gefilmd, terwijl een dagtocht naar het Arboretum van Trsteno ook bekend kijken zal als een aantal scènes werden er gefilmd.

    Op het moment van schrijven had een klein winkeltje beneden Zudioska ulica een replica 'Ijzeren troon' u op voor een foto-gelegenheid voor 30km. Combineer uw bezoek met een reis naar het paleis van Diocletianus in Split en Klis Fort, en de oude binnenstad en de waterkant in Sibenik voor het echte spel van tronen ervaring zitten kunt!

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Dubrovnik autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.82 gebaseerd op 17 ratings.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Goede Service. De Aandacht Van De Sea ± Orita Uit Te Blinken In Het V

    Geen commentaar

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Geen Problemen

    Personeel was geweldig. afhalen en vallen van beide waren in minder dan 5 minuten gedaan. auto was schoon en leek geweldig. willen ze opnieuw.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Hasslefree

    Zo glad als het zou kunnen zijn.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Goede Ervaring

    Sixt is het beste zelf

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Zeer Goede Ervaringen Met De Vloot Kroatië

    Goede kwaliteit van de dienstverlening rapport © / prijs. alleen inconvà © ontkennen van de taal.rniedereen spreken français bij l 'agency ' luchthaven s, goed te begrijpen 's engels is essentieel;

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen