Auto Huren Osijek

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Osijek Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Osijek, Kroatie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Osijek . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Osijek, Kroatie.

Osijek Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Osijek maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Osijek Kroatie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Osijek

Luchthaven
 • Luchthaven - Van Osijek [OSI]
  Stad
  • Osijek - Centrum

   Osijek Auto Huren & Reisinformatie

   Osijek is een stad in Oost-Kroatië. Het is een belangrijk vervoersknooppunt en de belangrijkste stad van Slavonië.

   Begrijpen

   Osijek is de grootste stad en het economische en het culturele centrum van de Kroatische oosten van Slavonië, evenals de provincie van het administratieve centrum van Osijek-Baranja. Vanwege de belangrijke locatie in de buurt van de kruising van de Drava en Donau rivieren, dit grote en eens welvarend stadje. Veel mooie gebouwen zijn hersteld in hun voormalige glorie, maar wees niet verbaasd om te zien sommige littekens nog zoals sommige gebouwen nog kogelgaten of granaatscherf markeringen in hen.

   Krijgen

   Osijek is de grote spoor- en wegverbindingen hub voor alle vormen van vervoer in Oost-Kroatië.

   Per spoor

   Spoorwegdiensten naar Osijek beëindigen op het spoor van de jaren 1880 gebouw aan de onderste rand van het centrum van de stad. Naast de talrijke treindiensten die elke dag naar Zagreb werken, zijn er diensten aan een aantal andere steden zoals Koprivnica en Rijeka, evenals Lokale Servicediensten in Slavonië aan steden zoals Slavonski Brod en Đakovo. Via de website kunt u informatie over treinregelingen en tickets voor Kroatische spoorwegen.

   Met de bus

   Osijek van nieuw en modern busstation ligt om de hoek van het treinstation en biedt internationale en binnenlandse diensten. Enkele van de vele bestemmingen aangeboden omvatten Zagreb, Split, Vukovar, Đakovo, Novi Sad, Belgrado, Pecs en Tuzla. Dienstregelingen, tickets en andere informatie zijn niet gemakkelijk toegankelijk online. Bus bedrijven Polet, APP, Panturist, Croatiatrans en vele andere kleinere bedrijven zijn dagelijkse verbinden de stad met alle delen van het land.

   Met het vliegtuig

   Tijdens de zomermaanden zijn er vluchten met Croatia Airlines van de steden van de Adriatische kust van Split en Dubrovnik naar Osijek vliegveld (enige afstand van de stad). Dit kan zeer zinvol zijn rug-tracking via Zagreb opnieuw, of het zeer bergachtig en winderig reis door Bosnië op te slaan. Bussen en taxi's verbinding maken met de luchthaven met het centrum van de stad en de hotels. Er is ook een secundaire luchthaven, uitsluitend gebruikt voor sport en vliegende privédoeleinden (Sport luchthaven Čepin). Het wordt ook gebruikt voor tentoonstellingen. Toen paus Johannes Paulus II Kroatië bezocht, was dit de plaats waar de dienst werd gehouden. De jaarlijkse auto-show wordt ook gehouden op deze luchthaven.

   Er is nu ook internationale dienst door Ryanair, die begon met het onderhoud van vluchten naar Londen Gatwick. Verbindingen tussen Osijek, evenals München en Frankfurt zijn gepland voor 2015.

   Over de weg

   Enkele snelwegen doorgeven nabijgelegen naar Osijek met inbegrip van A3, die verbindt van Zagreb naar Belgrade (Beograd), en de pan-Europese corridor Vc uit Boedapest door naar Sarajevo.

   Snelweg A5 of Slavonika verbindt Osijek tot A3.

   Omzeilen

   Osijek is verdeeld in twee voornaamste regio's - de bovenstad (gericht op het stadsplein, Trg Ante Starcevic), en Tvrđa, de bewaarde vestingstad ten oosten van het centrum van de stad langs de rivier de Drava. De hele stad heeft 12 districten/blokken: Upper Town, Lower Town, Fort, New Town, South 1, Zuid-2, groen veld, Retfala, nieuwe Retfala, Industrial District, Tvrdjavica en The Left Coast.

   Osijek heeft een systeem van de tram die teruggaat tot 1884, en de drie hoofdlijnen sluit het treinstation, het plein van de stad, Tvrđa, industriële district, alle randen van de stad (tickets kunnen worden gekocht bij de chauffeur, of u kunt de aankoop van een BUTRA-universele bus/tram kaart voor onbeperkt rijden). Het netwerk is momenteel wordt volledig gereviseerd en meer dan verdubbeld in lengte, en de oude trams van de stad zijn wordt gemoderniseerd. Lokale bussen vullen de gaten waar de trams verrichten niet stormloop en zijn vrij frequent. Een kaart van het lokale vervoerssysteem kan worden gevonden op de website van de Board van de toeristische. U kunt ook genieten van de rit met de tram van de oudste in Europa, die rondleidingen zijn gerenoveerd. Bussen rijden cca elke 10-15 minuten in de wijk van de stad, en elke 20-25 minuten die verbinding de nederzettingen rond de stad (Tenja, Sarvas, Visnjevac, Josipovac, Cepin, Vladislavci, Bilje, Darda, Bizovac, Nemetin, Bijelo Brdo maakt).

   Taxi's zijn die de regel in het centraal station/luchthaven naar het centrum van de stad.

   Anders, het is vrij eenvoudig en goed ontworpen stad te doorkruisen te voet met enkele heuvels.

   Wat te zien

   Tvrđa is de self-contained 18e-eeuwse Hapsburg defensieve Fort net ten oosten van het centrum van de stad en een must-see op een reis naar Osijek. Opzij voor de sloop van de meeste van de buitenste in de jaren 1920 muren (behalve die van de rivier, bekend als "Water-Gate"), dit barokke bewaarde militaire samengestelde weinig veranderd sinds het eerst wordt gebouwd.

   Van Europska Avenija, kunt u uw weg naar de bovenstad, waar u de Co-Cathedral van St. Peter en St. Paul vindt. De hoogste kerk in Kroatië en heeft een spits van 90m, het werd gedaan op initiatief van bisschop Josip Juraj Strossmayer in de late jaren 1880.

   Pejacevic Manor is een 18e-eeuws neoklassiek gebouw gelegen aan de rand van de Upper Town en de ingang naar het Retfala district. Een van een aantal kastelen eigendom van de familie van de Pejačević (de mooiste daarvan is in nabijgelegen Našice), het werd gebouwd nadat Maria Theresa begaafd de landerijen in 1750. Deel van het kasteel is eigendom van de kleine zusters van St. Mary.

   Te doen

   Het Museum voor Archeologie, opgericht in 2007 naar het huis van de archeologische schatten van de regio, kan ook worden gevonden in de gerestaureerde stad wachtlokaal en aangrenzende Brožan House in Tvrđa. Het beschikt over artefacten uit de verschillende stammen die hebben geleefd in de stad met inbegrip van de Kelten en de Romeinen. Kiezen voor het gezamenlijke ticket, waarin toelating tot de galerij voor Schone Kunsten, het Museum van Slavonië en Archeologisch Museum.

   Bezoek de antiekmarkt, die de eerste zaterdag van elke maand in Tvrđa en functies verkopers van Slavonië en zoveel Oostenrijk en Hongarije plaatsvindt.

   Bezoek het franciscaner klooster van St. Cross, gelegen in Tvrđa. Franciscaner monniken zullen verrukt zijn om u te tonen de prachtige kerk, met interieur ingericht in hoge barokstijl. Ook kunnen zij u om te zien de rijke klooster bibliotheek. Franciscanen zijn zeer, zeer beleefd en zij zullen u helpen als u vragen, niet alleen over het klooster, ook over de stad hebt.

   Gelegen op Europska Avenija en onlangs gerestaureerd, huizen de galerij van schone kunsten, Osijek een belangrijke collectie voor Slavonische artwork--schilderijen, tekeningen, prenten, beelden en medailles uit de 18e eeuw tot heden. De gallery gastheren ook individuele tentoonstellingen en retrospectieven met inbegrip van de Slavonische Biennale, The Memorial van Ivo Kerdić – de Triënnale van Kroatische medailles en kleine sculpturen en de jaarlijkse dagen voor grafische kunsten. Na een tour van de collectie, hebt u een kopje koffie op het terras van het museum.

   Maak een wandeling langs Promenada, die is een promenade gelegen langs de oevers van de rivier de Drava. Er zijn een aantal bars en cafes, waaronder die van Hotel Osijek (4-sterren hotel) en Restoran Kompa (vernoemd naar de oude-school-veerboot die passagiers naar de dierentuin overkant van de rivier brengt), evenals de rivier boot restaurants zoals Galija en El Paso.

   Ga naar het zien van de Vodenica, een re-creatie van een oude graanmolen aan de rivier de Drava. Het dient als een toeristische info center evenals een werkelijke functionerende graanmolen--mee naar huis nemen sommige authentiek Slavonische bloem!

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen