Auto Huren Rijeka

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Rijeka Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Rijeka, Kroatie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Rijeka . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Rijeka, Kroatie.

Rijeka Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Rijeka maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Rijeka Kroatie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Rijeka

Luchthaven
 • Rijeka - Luchthaven [RJK]
  Port
  • Rijeka - Port
   Hotel Aflevering
   • Rijeka - Hotel
    Stad
    • Het - Belangrijkste Busstation Rijeka
    • Rijeka - Centrum

    Rijeka Auto Huren & Reisinformatie

    Rijeka is een plaats (city) in de Kvarner. Het is de belangrijkste zeehaven van Kroatië, gelegen aan de baai van Kvarner, een inham van de Adriatische Zee. Het heeft 128,735 inwoners (2011) met grotere wijk van de stad bereiken van maximaal 200.000 en is de derde grootste stad van Kroatië.

    Krijgen

    Met de auto

    Reizigers rubriek van Zagreb (185 km) moeten nemen de A1 tot Bosiljevo en vervolgens de A6 naar Rijeka. Gedeelten van de A6 is een 4-6 lane autosnelweg.

    Reizigers uit Triëst (76 km) moeten nemen A7 bij binnenkomst van Kroatië bij de grensovergang Rupa.

    Reizigers uit Split (380 km) kunnen nemen van A1 naar Žuta Lokva en dan verder via Senj en Crikvenica naar Rijeka.

    Met het vliegtuig

    De luchthaven van Rijeka ligt op het nabijgelegen eiland Krk, ongeveer 35 km van het treinstation in Rijeka.

    Er is een aangewezen busdienst naar de luchthaven in Rijeka in verband met vluchten. Als je uit de stad naar de luchthaven maken zeker koopt u uw ticket op het station.

    Er zijn regelmatige busdiensten van Rijeka naar Zagreb Airport voor verbindingen er. De Croatia Airlines-website heeft meer informatie.

    Omzeilen

    Te voet

    Allermeest naar Rijeka is te voet te bereiken en verkeer is eigenlijk verboden op Korzo in het hart van de stad.

    Met het openbaar vervoer

    Voor degenen die verder van de stad of moe, werkt een efficiënte lokaal busnetwerk actief zijn in een één-richting, cirkelvormige beweging rond de centrale stadsgebied, en fanning uit in alle richtingen. Bussen #2 en #8, Trsat, zijn waarschijnlijk het nuttigst voor toeristen en een goed alternatief voor de 561 trap klim naar de top van de heuvel.

    Met de Taxi

    Rijeka heeft een goedkoop en goed georganiseerde taxiservice, ze krijgt u overal in de stad voor ongeveer €10 of minder. In het centrum van de stad zijn er drie taxi terminals, bij het busstation; in de Matije Gupca straat, aan het station en er is ook een taxi-busje beschikbaar.

    Zie

    De beste manier om te zien van Rijeka van culturele en historische monumenten is te volgen van het toeristische pad dat alle van de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad en zijn geschiedenis verzamelt. De meeste van hen zijn toegankelijk te voet, zoals ze meestal gevestigd in of in de buurt van het centrum van de stad, maar om te zien van Trsat Castle zijn, zal u moeten nemen een korte auto/busrit.

    Trsat kasteel vertegenwoordigt een strategisch reliëf prieel op een heuvel 138 meter boven zeeniveau die domineert van Rijeka. Als een dorpse centrum werd het voor het eerst in 1288 genoemd. Trsat kasteel is een van de oudste forten aan de Kroatische kust, waar de kenmerken van de vroege middeleeuwse stad bouw bewaard zijn gebleven.

    City Tower, een symbool van Rijeka en een goed voorbeeld van een typische ronde toren toegangspunt, die naar het vestingstadje leidt. Vandaag het domineert het centrale gedeelte van Korzo en wordt vaak gebruikt als een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking.

    Het onze Lieve Vrouwe van Trsat heiligdom is het grootste centrum van bedevaart in westerse Kroatië. Het is beroemd om zijn vele concessies en de bedevaarten door talloze gelovigen gedurende het hele jaar, en met name op de Tenhemelopneming van Maria-feestdag.

    Musea, collecties en tentoonstellingen-Rijeka is een stad met een ongewone, turbulent verleden. De beste plaatsen om te ontdekken het hele verhaal op Rijeka zijn de musea, onder haar rijke collecties en tentoonstellingen.

    Maritieme en historisch Museum van de Kroatische en gelegen in de prachtige Governor's Palace-gebouw, het behoudt een groot deel van de geschiedenis en de maritieme traditie van Rijeka. Naast haar continue Etnografische expositie, bezoek onze collectie van meubels en portretten van mensen van Rijeka het openbare leven.

    Natural History Museum naast de botanische tuin, het museum is een mediatheek met een aquarium met soorten van de Adriatische Zee. Naast vissen, haaien en zee stralen conserveert het museum ook soorten insecten, vogels en reptielen en amfibieën.

    Rijeka City Museum het museum omvat elf collecties: Schone Kunsten, kunst en ambacht, numismatiek, waardevolle voorwerpen, medailles, wapens uit de Tweede Wereldoorlog en de Kroatische Oorlog van onafhankelijkheid, een verzameling van theater en film materiaal, filatelie, fotografie, pers en technische collecties.

    Wat te doen

    Theaters indien u wenst te gaan naar het theater, u kunt kiezen uit degenen geschikt voor volwassenen of kinderen, gaan op het Kroatische nationale theater of op een van de kleinere onafhankelijke bioscopen van Rijeka.

    Kantrida zwembaden complex van vijf nieuw ingerichte zwembaden, gelegen aan zee met een prachtig uitzicht over de nabijgelegen eilanden en Istrië.

    Als je mist de adrenaline, is ongeveer tien kilometer van Rijeka een auto-moto track Grobnik waar u kunt proberen uw berijden vaardigheden of kijken hoe de professionals het doen.

    Duiken rond de kust van Rijeka: de Adriatische Zee heeft een van de meest ingesprongen kusten in Europa en het noordelijk deel is vooral aantrekkelijk voor duikers die graag duiken op de onderwater kliffen. Het gebied biedt verschillende duiken voorwaarden zowel voor beginners als voor gevorderde duikers. Naast de zeer heldere zee en de rijkdom van onderwater leven, kunnen onderwater kliffen met Hoornkoralen koralen en grotten hier worden gevonden en scheepswrakken.

    Voor natuurliefhebbers, degenen die willen wandelen, kijken naar de sterren of gewoon liggen op het strand, er zijn veel plekken om te genieten van deze activiteiten:

    Astronomische centrum Rijeka...  Informatie over de sterren in deze unieke astronomie centrum zowel in Kroatië als in het buitenland. Naast sky objecten, van Sveti Križ hill, waar het zich bevindt, een prachtig uitzicht strekt zich uit over de baai van Rijeka en berg achterland.

    Rijeka van stranden Rijeka heeft het strand voor ieders smaak en dankzij het mediterrane klimaat, het badseizoen begint in het voorjaar en duurt tot laat in de herfst.

    Parken en promenades natuur liefhebbers en meer actieve bezoekers kunnen het ontdekken van de stad op een andere manier – door het onderzoeken van Rijeka promenades door de zee, stedelijke of bosgebieden, en voor degenen die minder actief, parken zijn de beste optie voor het nemen van een pauze tijdens een wandeling rond Rijeka.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Rijeka autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.67 gebaseerd op 4 ratings.
    "rentalcargroup"

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Super Gemakkelijk En Professioneel

    Geen commentaar

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Geen Problemen, Goede Ervaring

    Oryx kroatië was uitstekend. stadslocaties waren veel handiger voor ophalen en afzetten dan luchthavens zouden zijn geweest. het was leuk om die optie op beide plaatsen te hebben.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Leuk

    Geen commentaar

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    Alles Is Perfect

    Ik heb de auto voor 10 dagen gehuurd en geen probleem hoffelijkheid en alles perfect, ik kan het aanbevelen

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen